oooo neler almıştır şimdi annanesi torununa inşallah hayırlı günlerde giydirirsin.bu ara gece rüyamda doğum yaptım hemde normal.inanılmaz güzeldi rüyası bile.allah hayra çıkarır inşallah.bidee ben bugün ilk orucumu tutuyorum.şimdiye kadar rahatım inşallah iftara kadar böyle devam eder
Kızlar biz de bugün bebişimizin odası için boya rengi beğeneceğiz bebek odasını aldık beyaz bir bebek odası ama daha gelmedi odasını boyadıktan sonra gelecek bu arada dün gece o kadar kötü kramp girdi ki bacaklarıma on dakika falan kımıldatamadım eşim olmasaydı o anda ne yapardım bilmiyordum şu anda çok ağrıyor baldırlarım bir de kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi benim özellikle 2 gündür şiş vaziyette ayaklarım
tüm hamişlere Merhabaaa buraya ilk yazım :)
ben ocak annesi olacam inşallah. uf 6- cı aydayım bebişim çoşmuş karnımda maç yapıyo heralde, ha bire tekmeliyo. karnıma bakıyorum sağdan soldan tekmeler atıyo nasılda belli oluyo yaaa :)
aslında bu park yatağın rengi daha güzel modeli ve markası aynı ama.hem fiyatıda çok çok uygun bence..
merhaba kızlar.şükocum hayırlı olsun bebişinizin odası sağlıkla büyütün inşallah.
kızlar bugün oruç tuttum ama acayip susadım.
asıl sorun şuki birkaç gündür sol kasığımın alt tarafı bacağımada vurarak ağrıyor.birden bıçak saplanır gibi giriyor ağrı sonra bir süre devam ediyor.hele bugün acayip ağrıyor.neden olabilirkii
ayy pekte tatlıymış ve şıkmış yatak ben çok beğendim ve kumandalı ışıklı falan çok güzel yaa :hooray:
peki ya o yatakta bebek kaç yaşına kadar yatabilir bari 2-3 sene kullansak dimi.. CADIARZU
sendemi park yatak alcaksın canım.sanırım 2-3 yaşına kadar kullanılabiliyomuş bu yataklar..çok kullanışlı bence işin bitince kaldır dolaba 2. çocukta tekrar çıkar hem heryere taşına biliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?