2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşaallah hep beraber..
inşaallah gerçekte de çok kolay olur doğumun.ben çok korkuyorumsenağlama
neden tuttun ki bugün oruç..aman dikkat et..uyu iftara kadar..Allah kabul etsin

hayırlı olsun canım bebişin uslu uslu uyur inşaallah ..
ben de hiç olmadı mam daha senin haftana gelmediğim için olabilir belki..magnezyumlu besinler al canım..ii gelir..gece gerinmemeye çalış..kasma bacağını..fazla da ayakta kalma canım..geçmiş olsun..onun acıcı bir kaç gün sürer..spor yaparken bana da çok girerdi..
kramp girince eşin bacağın havaya kaldırsın ve ayak parmaklarını sana doğru ittirsin. bir süre öle tutsun canım

Handecim ve Gamzecim çok teşekkürler kızlar :1hug:öpüyorum sizleri inşallah bebişlerimiz mışıl mışıl uyurlar odalarında artık katlanacağız kramplara yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun tuzu pek kısmıyorum fazla tuzlu yememeye çalışayım

tuzu kısıtlamak çok önemli.Ben 16.haftama kadar his kısıtlamadım.Sonra tansiyonum 13/9 çıkınca o gün bugündür tuz yasak.Ayaklarımda belki o yüzden şişmemiştir.Kramp da iki-üç kez girdi baldırıma çok acı veriyor,gerçekten de ayak başparmağını kendine doğru çekmek çok iyi geliyor(yüzme dersinde öğrenmiştim)Benim iki gündür tam bacaklarımın arası kalçamın bittiği yerler ağrıyor.Çatım mı genişliyo nedir anlamadım

merhaba kızlar.şükocum hayırlı olsun bebişinizin odası sağlıkla büyütün inşallah.
kızlar bugün oruç tuttum ama acayip susadım.
asıl sorun şuki birkaç gündür sol kasığımın alt tarafı bacağımada vurarak ağrıyor.birden bıçak saplanır gibi giriyor ağrı sonra bir süre devam ediyor.hele bugün acayip ağrıyor.neden olabilirkii

tüm hamişlere Merhabaaa buraya ilk yazım :)
ben ocak annesi olacam inşallah. uf 6- cı aydayım bebişim çoşmuş karnımda maç yapıyo heralde, ha bire tekmeliyo. karnıma bakıyorum sağdan soldan tekmeler atıyo nasılda belli oluyo yaaa :)

allah bağışlasın canım bebeişini.hoşgeldin aramıza..

merhabalar sanırım burdaki en rütbeli ocak annesisin.biz daha ocağı gözlüyoruz bakalım Allah sağlıklı sıhhatli versinde

hoşgeldin bitanesi.insana o tepişleri dışarıdan izlemek müthiş bir keyif veriyor dimi

kızlar en sonunda park yatak almaya kesin karar verdik ve dün bitane beğendik .
1-1,5 yaşına kadar kullanıp daha sonra çocuk odası hazırlamyı düşünüyoruz.zaten ozaman kadarda bebek bizim yanımızda yatmak zorunda.
şimdi bu park yatakların içine ne sercez bebek uyku setleri gibi bişeymi sercez içinin yatağıyla berabermi satılıyo bu park yataklar yoksa biz yatağı ayrıcamı alıyoruz bilen varsa cvp bekliyorum kızlar..:uhm:

aslında bu park yatağın rengi daha güzel modeli ve markası aynı ama.hem fiyatıda çok çok uygun bence..

cümleten hoşbuldum kızlar..a.s.
evet iremik o tepişleri izlerken biraz daha heyecanlanıyorum...

ya zaman yaklaştıkca korkmaya başlıyorum ben doğumdan korkuyorum çok zayıfım ben, çok ağrılı oluyomuş dimi:çok üzgünüm:

aslında bu park yatağın rengi daha güzel modeli ve markası aynı ama.hem fiyatıda çok çok uygun bence..

ayy pekte tatlıymış ve şıkmış yatak ben çok beğendim ve kumandalı ışıklı falan çok güzel yaa :hooray:
peki ya o yatakta bebek kaç yaşına kadar yatabilir bari 2-3 sene kullansak dimi.. CADIARZU

bence bu yataklar içi boş satılıyo, uyku seti yani döşek falan ayrı alınacak heralde çünkü resimde içi boş daa...

Amin İremikçim sağol canım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır büyütürüz

sendemi park yatak alcaksın canım.sanırım 2-3 yaşına kadar kullanılabiliyomuş bu yataklar..çok kullanışlı bence işin bitince kaldır dolaba 2. çocukta tekrar çıkar hem heryere taşına biliyo..

gamze cok guzel hakikaten bu park yatak esimle bizde park yatak alalim dedik artik insallah bebegimiz rahatca uyurlar ve fazla bizi rahatsiz etmezler :1hug:kizlar artik karnimin ustune egilemiyorum son aylarda nasil olacak cok merak ediyorum simdiden zorlaniyorum son aylarda hic is falan yapamayacagim sanirim kafamçokkarıştı

Park yatakların içine ayrıca yatak satılıyor kızlar. Fiyatlarıda 40 ile 100 ytl arası değişiyor.

mesela

sendemi park yatak alcaksın canım.sanırım 2-3 yaşına kadar kullanılabiliyomuş bu yataklar..çok kullanışlı bence işin bitince kaldır dolaba 2. çocukta tekrar çıkar hem heryere taşına biliyo..

evet canım çok kullanışlı rahat bişey ya, hem oynasın hem yatsın. oyuncaklarınıda içine koyarım. oynasın yavrum, ortalığıda dağıtmasın naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…