2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kabızlığa salatalık çok iyi geliyor ben günde üç tane salatalık yiyorum bazen de havuçu rendeleyip yağlayıp limonluyorum tuvalete çıkmayı çok kolaylaştırıyor tavsiye ederim

kızlar ben felaket durumdayım.kabızlık bir yandan gaz bir yandan midebulantısı bir yandan.1 kilo verdim.doktorum bir ilaç verdi kabızlık için o biraz olsun rahatlatıyor ama bu sefer mide bulantısı dinmiyor.hiiç bir şey yiyemiyorum.yemeyincede midem yanıyor.az az ve sık sık yıyorum.kayısıyıyıp kayısı suyu içiyorum yürüyüş yapıyorum anca biraz iyi geliyor ozaman.en azından midem bulanmasa şimdilik o da yeter.bakalım herhalde 1- 1.5 ay daha çekerim.yinede bebeğim sağlıklı olsunda ben çekerim bunları.

Kızlar kabızlığa salatalık çok iyi geliyor ben günde üç tane salatalık yiyorum bazen de havuçu rendeleyip yağlayıp limonluyorum tuvalete çıkmayı çok kolaylaştırıyor tavsiye ederim

şükocum havuç olayını şimdi hemen deniyeceğim bakalım inşallah yararı olur.

İnşallah canım yararını görürsün özellikle salatalığı tavsiye ediyorum

kızlar merhabalar.Artık nadiren girebiliyorum siteye.Benim de midem bulanıyo ama çıkartmıyorum allahtan.Çaydan ve tatlıdan tiksindim.İyi de oldu...

gördüm gamzecim perşembe günü kalp atışlarını duyduk.Sen?

EVET CANIM BEN 3 KERE GÖRDÜM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ ŞİMDİKİ HALİ TIPKI Bİ FASULYE GİBİ AYY Bİ GÖRSENN..
ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU DİMİİ O NU ORDA GÖRMEK..
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLAHH..:dance:

inşallah gamze.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Benim doktorum 11.haftada gel dedi.NAsıl sabredecem bilmiyorum.Seninki seni ne sıklıkla çağırıyor?Kalp atışlarını duyduktan sonra bi daha mı gittin?

CANIM BEN ÖZEL DOKTORA GİTMİYORUM GALİBA SEN ÖZELE GİDİYOSUN...
BEN İLK GİTTİM ,DOKTOR İKİ HAFTA SONRA KONTROL VERDİ 2 HAFTA SONRA GİTTİĞİMDE 1 AY SONRA KONTROLE GEL DEDİ..AMA BEN AYNI HAFTA İÇİNDE RAHATSIZLANDIM BİRAS ,TEKRAR GİTTİM ŞİMDİ 3 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR .HERŞEY NORMAL DEDİ DOKTOR KALP ATIŞLARI FELAN AMA KALP ATIŞLARINI DUYAMADIM CANIM ÇÜNKİ DEVLET HASTANESİNDE DİNLETMİYOLAR..:dilcikar:ZATEN HERŞEY NORMALSE AYDA BİR ÇAĞIRIYOLAR KONTROLE..

aynen canım bana da dinletmedi doktor kalp atışlarını ama bişey minik minik atarken gördüm.Evet özel hastane ama emekli sandığı ile anlaşmalı 15ytl veriyoruz her gidişte.Şimdi 2 hafta sonra tatile çıkacağım için bi kere daha gideyim diyorum 9.haftada.

Tabi Canim Bencede Tatile Gitmeden Mutlaka Git Doktora..
Bak Nekadar Büyümüş Gelcek Bebişin Sana..okadar Hizli Gelişiyolarki .
Resim Verdiler Mi Sana..

kızlar ben tatile çıkma olayını temmuz sonuna bıraktım.malum hamilelik şikayetleriyle tatilim rezil olsun istemiyorum.bulantılara dayanamadım ve sonunda doktorum ilaç verdi çünkü kilo kaybediyordum.şimdi rahatım ama. benimde doktorum 11 ila 13. haftalar arasında gel dedi.ikili test için.

ya kızlar ben 1,5 kilo vermişimiştah denilen bişi kalmadı bende çok moralim bozuk

En son muayneye gittiğimde doktor ikili test vermişti bugün onunla ilgiliense kalınlığının ölçülmesi için ultrasona girdim. Dr. ense kalınlığı normal dedi, birde kan tahlili için kan verdim, onun sonucunu 4 gün sonra alacakmışım. Çok heyecanlandım ama. İnşallah tahlil sonuçlarıda iyi çıkar (benim ve herkesin).

Bu arada benim bulantılarımda biraz azaldı,sanırım zaman geçtikçe azalacak. Karpuzla besleniyor gibi birşeyim ve çok iyi geliyor kızlar.

Ocak anneleri size bireşyoracağım

Dün akşam saat 9 gibi uzandım ve hafif çarpıntım vardı sonra arttı. 2 saat şiddetli çarpıntı sürdü, bir ara uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda başağrısı ile uyandım. Dr. aradım bebeğe zararı olmayacağını ama sık tekrarlarsa elektro çektirin dedi. Buna benzer birşeyyaşayan ya da neden olabileceğini bilen varmı.

Bu arada formu çook ihmal ediyorsunuz ocak anneleri

selam canlarım bende allah kısmet ederse ocak sonu doğum yapacağım bu benim ikinci hamileliğim 10 yaşında kızım var

Selam kızlar benim de hiç iştahım yok zorla yiyorum yemiş olmak için yani süt falan bu aralar pek içemiyorum hafif bulantılarım var özellikle kokulardan midem çok bulanıyor deodorant parfüm v.s.Arada sırada hafif kasık ve bel ağrılarım oluyor dün doktoruma sordum normal olduğunu söyledi bir de heyecanla ikili testin yapılmasını bekliyorum ve şimdiden heyecanlanıyorum.Kızlar ya benim göbiş sanki daha bir büyüdü pantalonlarımın beli sıkıyor sizin de öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…