- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.021
merhaba kızlarr
ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri dışardaydım ve felaket bi sıcak var
bugün gelinlik provam vardı ve nerdeyse gelinliğim bitmiş ve o kadar güzel eklemeler yapmışlarki bana sormadan ve iyiki yapmışlar diyorum çok içime sindi kısmetse 4 ekimde teslim alacağım
bu arada daha da önemlisi aşkım aradı ve geçenlerde salonu 19 ekime tutmuştuk biliyosunuz ayırdığımız yerden aramışlar ve 12 sinde olan düğün iptal edildiği için bizimki 12 sine kaydı . bi anda o kadar panik oldumki sanki hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyo hoş farkeden sadece bir hafta ama mobilyaların teslim tarihini ona göre ayarlamıştık inşallah sorunsuz hallolur ...
infanta sende hoşgeldin aramıza canım
kızlar son 19 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar son 19 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım malum ben de koşturuyorum ama pek bi ilerleme yok bende. nişanlımla kavga ettik o sebeple hiçbirşey yapmak gelmedi içimden hatta ertelemeyi bile düşündüm. şu anda panik durumdayım benim düğün kasım sonu ama çok da vakit yok
yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz
hazırlıkları devam edenleri de takip ediyorum inşallah eksiksiz gölünüzce olur herşeyiniz (darısı da başıma)
umarım ben de artık bundan sonra iyi haberlerimi paylaşacağım sizlerle
öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım malum ben de koşturuyorum ama pek bi ilerleme yok bende. nişanlımla kavga ettik o sebeple hiçbirşey yapmak gelmedi içimden hatta ertelemeyi bile düşündüm. şu anda panik durumdayım benim düğün kasım sonu ama çok da vakit yok
yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz
hazırlıkları devam edenleri de takip ediyorum inşallah eksiksiz gölünüzce olur herşeyiniz (darısı da başıma)
umarım ben de artık bundan sonra iyi haberlerimi paylaşacağım sizlerle
öpüyorum hepinizi
ya kızlar ben cok pısmanımmmmmmmmm keske nısanlanmasaydım sımdı bırakmak ıstesemde bırakamıyorummmmm
mızmız öyle düşünme canım ya.
bu yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyorsun ama sen sevdiğin insanla evlencen ya
onla bir ömürü geçirecen inş.
sabır et canım.
inş. herşey güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?