2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

canım tanıdığım yok ama duyduğum var ne kadar doğru bilmeyeceğim.Ama seni rahatlayacak mı bilmiyorum bu ay bende 10 gün gecikme oldu.Bence havadan kaynalana bişeydir.Ama test yapmadan emin olmazsın.Bence test yap ve rahatlarsın.İnsan düşününce stres yapıyor ondan da gecikme olabilir.Ben 9 cü günde test yaptım negatif çıkınca biraz rahatladım ve 10 cu günde rengl oldum.

arkadaşlar bende 2008 temmuz annesiydim...2. bebeğime hamileyim..bir kzım var 2.5 yaşında bu bebişimin cinsiyeti henüz belli değil 13 haftalığım...doğumum ağustos sonu...darısı sizlerin başına..

arkadaşlar bende 2008 temmuz annesiydim...2. bebeğime hamileyim..bir kzım var 2.5 yaşında bu bebişimin cinsiyeti henüz belli değil 13 haftalığım...doğumum ağustos sonu...darısı sizlerin başına..

ancak bu kadar olur heralde .. benim de 29 tem 2008 doğumlu kızım 2.5 yaşında ben de 13 haftalık hamileyim .. doğum da 26-29 ağustos arası olucak kısmetse .. :) hayırlı olsun bebeğin nisan , sağlıcakla kucaklarsın inş..

febisenin bebeğin de hayırlı olsun..doğumada az kladı artık benim bebeğim kısmetse 26 ağustos kadir gecesi dünyaya gelecek...bir kızım vardı 2. kızım oluyor...

febisenin bebeğin de hayırlı olsun..doğumada az kladı artık benim bebeğim kısmetse 26 ağustos kadir gecesi dünyaya gelecek...bir kızım vardı 2. kızım oluyor...

Allah bağışlasın kızlarını cnm ikiz gibi olurlar ne güzel .. sezeryan olunca aslında ben de özel tarih düşünebilirim ama hangi tarih olursa kısmetimize diyorum doktor ne dicek bakalım .. benim de gönlümde 29 ağustos arefe günü var :) benim de oğlum olucak kısmetse adı da belli kerem :)

ben 27 .07.2008 annesiyim çok akıllı ,bal bi oğlum var ve şimdi de bir kızım olacak inş. bazen konu sahibi arkadaşımın dediği gibi bu beni yoruyor diyerek vazgeçiyordum ama oğlum paylaşmayı öğrensin kardeşi ile birbirlerine her yönden destek olacak,bi kardeşi olsun istedim RABBİM BİDE BİR KIZ NASİP EDİYOR tadından yenmez bir durum yani....
BİR OĞLUM OLSUN ADI TOPRAK OLSUN,
BİR KIZIM OLSUN ADI YAĞMUR OLSUUN,
İKİSİ KAVGA ETSİN ORTALLIK ÇAMUR OLSUN ŞEKLİNDE:)))

2008 temmuz anneleri 2. bebek düşenen ya da hamile ola yok mu..buraya yazsalar keşke...benim kızımın biri bir hafta sonra 4 yaşını tamamlıyo diğer kızım 40 gün sonra yaşını tamamlayacak..2 çocukta başta zor oluyor ama sonra alışıyo insan...

o da güzelmiş :)) bizim durum da aynı çamur kıvamında :)

ben 2008 annesi deilim 2007 temmuzum ama bana uygun konu basligi yoktu buraya yaziyim dedim :) bende 2011 de dogum yaptim ikinciyi sizin gibiydim cok ara verince daha zor geliyor ama bu bir gercek.. ucuncuyu dusunuyorum iki sene sonra yasim 35 olacak yani bi taraftanda iki yeter diyorum zaman zaman ama cocuk cok seviyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…