2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

2008 temmuz anneleri ...bebeklerimiz artık 2 yaşını geçti hala kimse 2. bebeği istemiyor mu...benim bu ay 9. denemem hala hamiş kalamadım..inşallah bu ay tutar diye dua ediyorum..

askito çok sevindim canım.Hadi bakalım bu sefer bol bol pembeliş şeyler alırsın artık.Hamileliğin nasıl geçiyor canım.Umarım çok çok iyi.Seni çoook öptüm.

fikriyecim tesekkür ederim canim , insallah..
bu gece oglan dogurdum yine rüyamda :))
hamileligim cok cok iyi geciyor..
bulanti falan yok cok sükür, efede cok cekmistimm.. kan kusturmustu , hastanelik olmustum artik :)
bende seni öptüm cokk

mse hadi bakalim , güzel haberlerini bekliyoruz canimm

Ay canım çok çok sevindim.İlk hamileliğin zor olduğunu biliyorum ondan sordum.Çok iyi ya demekki bu çocuk daha da rahat bakarsın.
Kısmet ise belki biz de peşlerinize geliriz yine :))))))))))

hamileliğinin sıkıntısız geçtiğine çok sevindim..benim ilk hamileliğimde zor geçti...bakalım günümede az kaldı..sonucu yazarım buraya...ainşallah güzel bir haber olur..

hayırlısı olsun berenocumm allah tamamına erdirsinnn sırayla ikinci bebişler geliooo

ben seneye belki cnmm egeye bağlıı uslanırsa biraz belki olabilir sen canımm??

aşkito diğer topiklerde okudum kızın oluyormuş sevindim senin adına ....ben 18 ekimde regi oldum..yani hala hamiş kalamadım....bakalım ben de artık olsun istiyorum...

selam kızlar uzun süredir giremiyorum yoğunluktan. şimdi sizlere bi sorum olacak?
5 gün geçiktim ama spiralle korunuyoruz sizce hamile olabilirmiyim çok korkuyorum ha oldum ha olucam diye test yapmakta istemiyorum. sizin spiralle hamile kalan tanıdıklarınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…