2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

Oh oh valla hamişler çoğalmaya başlamış hadi hayırlısı kızlar inşallah bidahaki ay isteyenlerin hepsi hamiş olur ama ben hiç düşünmüyorum şimdilik allah hayırlısını versin .... listenizi bekliyom kızlar

Masallah ne guzel hamisler cogalmis bence de artik vakti yaklasiyor Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hamisleri tebrik ediyorum ben de 1-2 yil icinde dusunuyorum Allah kismet ederse:)

ben yine regi oldum arkadaşalr ...şimdi 15 haziranda regi olucam..ama tabiiki isteğğim regi gelmesin artık bebeiş gelsin...bu 5. denememm......

Canım İnşallah Allah hayırlı zamanda sana bir bebek nasip etsin.Hiç moralini bozma ve fazla kafana takma.İkinci bebişin de olcak hiç canını sıkma o kadar.

Canım İnşallah Allah hayırlı zamanda sana bir bebek nasip etsin.Hiç moralini bozma ve fazla kafana takma.İkinci bebişin de olcak hiç canını sıkma o kadar.

bir kızm var ...Allah önce ona sağlık versin..bir tanede evlat sahibi olmak istiyorum..Allah verise...
fikriye sen düşünmüyosun sanırım şimdi...

öncelikle hamişlere allah tamamına erdirsin diyorum
valla ben düşünmüyorum bebek barış bana yetiyo o kadar çok zorduki halada öyle gece uyanıyo sallayıp uyutuyorum hem guatrdan ameliyatlıyım hamilelikte kilo alırsam hiç veremem 90 100 falan olurum o yüzden çok korkuyorum aslında yaşım daha genç 24 yaşımdayım amaeşim benden 13 yaş büyük onunda yaşı çok geçmeden yapmayı düşündüm sonra gözüm kesmedi vazgeçtim
hem ben hala normal doğumu nasıl yaptığıma şaşırıyorum kabus gibi rüyalarıma giriyo 2.ye cesaret edemiyorum

Allah evladını sana bağışlasın.....benimde gözüm korkuyo tabi ama yinede kardeşi olsun istiyorum..Allah verirse tabii.

canancim coook iyi anliyorum seni canim..
ama gececek bu günlerde..

ben her ne pahasina olursa olsun cocugumun kardeslik duygusunu tatmasini istiyorum..
kardesin yerini ne ana ne baba ne kuzen hic kimse doldurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…