- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
Kizlar ben haileyim.gecen cuma ogrendim kismetse kasimda anne olucam.ikizlerim su an 21 ayliklar.bebek gelince 29 aylik olucaklar.
masallah sıze..tebrıklerrüzgarım tebrikler...
arkadaşlar bende 2008 temmuz annesiyim..korunmayı 3 aydır bıraktım ve bebek istiyorum ..bir kızım var araları 2 buçuk olur..bilmiyorum Allah verirse tabii
Kizlar ben haileyim.gecen cuma ogrendim kismetse kasimda anne olucam.ikizlerim su an 21 ayliklar.bebek gelince 29 aylik olucaklar.
inşallah en kısa zamanda ikinci bebişide kucağına almayı nasip eder rabbim canım...
ben seneye düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse...
evet 2008/temmuz annesi olacakken haziran annesi olmuştum. veeee şimdi 2. bebeğim geliyor 5+3 bugün. Aralık annesi olucam kısmetse.....
maeves ikisi bebraber büyüsünler diye düşündüm bakalım Allah verirse..
ben yine regi oldum arkadaşalr ...şimdi 15 haziranda regi olucam..ama tabiiki isteğğim regi gelmesin artık bebeiş gelsin...bu 5. denememm......
Canım İnşallah Allah hayırlı zamanda sana bir bebek nasip etsin.Hiç moralini bozma ve fazla kafana takma.İkinci bebişin de olcak hiç canını sıkma o kadar.
öncelikle hamişlere allah tamamına erdirsin diyorum
valla ben düşünmüyorum bebek barış bana yetiyo o kadar çok zorduki halada öyle gece uyanıyo sallayıp uyutuyorum hem guatrdan ameliyatlıyım hamilelikte kilo alırsam hiç veremem 90 100 falan olurum o yüzden çok korkuyorum aslında yaşım daha genç 24 yaşımdayım amaeşim benden 13 yaş büyük onunda yaşı çok geçmeden yapmayı düşündüm sonra gözüm kesmedi vazgeçtim
hem ben hala normal doğumu nasıl yaptığıma şaşırıyorum kabus gibi rüyalarıma giriyo 2.ye cesaret edemiyorum
canancim coook iyi anliyorum seni canim..
ama gececek bu günlerde..
ben her ne pahasina olursa olsun cocugumun kardeslik duygusunu tatmasini istiyorum..
kardesin yerini ne ana ne baba ne kuzen hic kimse doldurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?