duruda ezan okununca allah allah der.bi gün ayağımda sallıyodum bayada dalmıştı gözleri kapalı.ezan okundu o an duru kafasını kaldırdı emziğini attı bana bakarak allah allah dedi.içime sokasım gelmişti o ansenağlama
merve ezan okunurken Allah demiyor çünkü aklına geldikçe tüm gün Allah Allah diye konuşup duruyo .. zikir çekiyo kızım devamlı kaydirigubbakcemile3
Aferin Merveye,annesi senin kizin yemek yemez tabi onun icin maddi degil manevi olaylara onem veriyor.Butun gun Alah Alllah :Saruboceq: deyip rugu tok.ne yemek yemesi.-tatlicadiarzu-
ben kk. da takılırken duruda evi karıştırıyodu herzamanki gibisırnaşık şey oyuncaklarını falan dökmüştüm bi iki dolap çekmecede ona ait aynen sanberk gibi onlarla oynuyodu gidip geliyo yanıma sürekli uzun süre sesi çıkmayınca ben bakıyorum falan.ben dalmışım sitede bi ara bi baktım bu elinde elek.süpürgesinin torbası almış geliyor sallaya sallaya akannehir önce doğrumu gördüm diye bikaç sn.durakladım inanamadım çünkü mak. zor açılıyor aparatları falan var kaldırıyosun altında torba.çok şaşırdım nasıl açmış nasıl almış:1shok: torbada full dolmuş ama :roflol: bi taraftan gülüyorum bi taraftan kızıyorum öyle bişey yaşadık işte anı oldu ilerde kızıma anlatırım a.s
meraba arkadaşlar !ben burayı henüz farkettim benim bebeğim de 24 temmuz 2008 li.artık yürümeyi baya bi düzelttik.ama diş çıkarma döneminde yeme düzenimiz bozulmuştu. hala da kaşıkla pek bişey yemiyoruz. aylar sonra dün ilk defa bir tane köfteyi eliyle yedi çook mutlu oldum.kilomuz biraz az .9.5 kg. çocuk çocuğa benzemiyor işte . benim 3. bebeğim diğerleri acayip tombuldular. bu yüzden kendimi kötü hissediyorum. aslında en rahat buna bakıyorum . diğerleri ikiz gibi büyüdüler.yemeyen çocuklara nasıl yedirilir.
maaşallah sanberke unutmamış bak kaç aydır annesi.şimdiki çocuklar gerçekten zeka küpü maaşallah.
duruda artık söylemek istediğini rahatça anlatıyor kah konuşarak kah işaretle.dolabımızda şarkı söyleyen ve dans eden bi ineği var onu istediğinde beni dolabın kapısına çekip iki yana sallanıp la la la diyor :))
bizim söylediklerimizide anlıyor terlikleri getir,kumandayı getir,kapıyı kapat tv. aç v.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?