oglucum bayramda el optu,bol bol seker topladi,Bide operken minaaa diyor.Cok tatliydi.Daha onceden bilincsiz gel gel dedi ve elinle de yapardi ama artik bilincli gel der ve gelmedigisem yanima gelir elimi tutar gel der ve istedigi yere doguru gidiyoruz.Agir seyleri tasimaktan cok hoslaniyor surekli bisey tasir.Koydeki evimiz sobali ve odun koymaya calisiyor.Hayanlarimiz var onlara yem ot veriyor.oglende koftesini yerken atin yanina gittik ata kofte yidirmeye calisticokacimcoook
simdi kasik,catal kullanmasini ogretmeye calisiyorum.Cattalla biraz benim yardimiyle basilidir ama kasikla kendine degil bana yidiriyor.Ben rejim nasil yapayim simdi oglucum ac brakmiyor beni.:CüvCüv:
hahaaaa.. yesinler bu sanberki ne tatlanmış bu yakışıklı böyle maaşallaaaahhh
duru şu sıralar "aç" kelimesini çok kullanıyor.eline ambalajlı bişey alır almaz aç diye uzatıyor,yada dolabın kapının önüne gelince aç diyor.bu kelimeyi keşfettiği için çok mutlu sanırım hihoyyyt çok kullanıyor çünkü gün içinde.
yaramazlık yapınca ben parmağımı sallayıp hımmm diyorum.son zamanlarda oda yaramanca daha ben yapmadan bana parmak sallayıp hmm diyor sanki ben yaptım :roflol:
duru şu sıralar "aç" kelimesini çok kullanıyor.eline ambalajlı bişey alır almaz aç diye uzatıyor,yada dolabın kapının önüne gelince aç diyor.bu kelimeyi keşfettiği için çok mutlu sanırım hihoyyyt çok kullanıyor çünkü gün içinde.
yaramazlık yapınca ben parmağımı sallayıp hımmm diyorum.son zamanlarda oda yaramazlık yapınca daha ben yapmadan bana parmak sallayıp hmm diyor sanki ben yaptım :roflol:
genciza ne bakiyon cevap versene.merakli bekliyoruz bura aaaa
ben duruya bayıldım zaten canım ilk gördüğümde
maaşallah çok tatlı yaa
bu arad sana mail atmıştım,o programı hala yüklemedi vakit olmadı
durunun resimlerini görünce bende yapim diyorum,vakit yok
biz sadece anne- baba - al -ver diyoruz ama cok bilincli degil cani isterse yani yetiyo islerini gormeye
bu arada dr. a gittik 10.5 kilo zeynep duru 15 ayimizi doldurduk....
canım kızına maşallah dünya güzeli ya çok tatlıDuru 14 temmuz doğumlu 12 kilo.yaklaşık iki haftadır yürüyor.bikaç gündürde koltuğa tırmanıp çıkıyor :)
artık herşeyi daha iyi anladığı için daha güzel iletişim kurabiliyoruz.eline bişey verip babaya götür dediğimde götürüyo,dış organlarını gösterebiliyor,bıcı bıcı yapıcaz deyince kafasını ovuyor ayakkabıları,üstünü giymeye çalışıyor,adda gidicez by by yapıcaz deyince hemen kapıya gidiyor v.b. daha biçok şeyi yapabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?