kızım şuan 19 aylık hala emiyor süte güvendiği için ek gıdayla pek arası yok canı isterse çorba yemek pilav makarna yiyor. kahvaltıda peynir reçel hiç yemiyor sadece yumurta patates kızartması sizin bebekleriniz nasıl.
pahalı olması önemli değil.kızım şuan 19 aylık yeni doktora gittik kabızlık sorunu vardı.doktora söyledim kilosu boyu gayet iyi herhangi bir sorunumuz yok sağlıklı görünüyor onun için gerek duymamışlardır dedi doktor.kan tahlilinde nelere bakılıyor
çok teşekkür ederim.en yakın zamanda doktora tekrar götüreceğim.daha kapıdan girer girmez farkediyor gidecem diye ağlıyor çok zor olacak kan aldırmak.emmeye devam ediyormu bebeğiniz.yemeklerle arası nasıl.kızım şimdi kendi yemeye çalışıyor daha iştahlı yiyor kendi yerken zorlamakda istemiyorum sürekli yemesi için.emmeyi çok abartıyor canı sıkıldıkca aç emicem diye tutturuyor yemek yedikten sonra bile emmek istiyor bıraktırırken çok zorlanıcam herhalde
1 aylıkken yapıldı kan tahlilleri çok şükür bişey çıkmadı.kilosu iyi şuan 14 kilo.2 yaşına girmesine 1-2 ay kala bıraktırmayı düşünüyorum.emdiği için gece sürekli yanımda yatmak istiyor.emdiği için dirençlide.konuşmaya başladımı.kızım artık kendini rahat ifade edebiliyor.söylediğim kelimeleri kendide tekrar etmeye çalışıyor.yaşırlarıyla arası nasıl.büyüklerle oynamayı daha çok seviyor yaşıtlarıyla oynarken oyuncak kıskanıp kavga edebiliyor.ilk çocuğunuzmu sizin
kızlar yiğiti 1,5 yaş aşısına götürdüm 2 gün öncw
16 kg,boy 90 cm,
kilosu hep fazlaydı ama ne yapayım,öpüyorum hepsini
ay canım ne fazlası maşallah kuzuya hiç takma böyle şeyler,zaten hareketliler enerji harcıyorlar.Boyuna bakarsan kilosu normal hiç sıkma canını.:dance:
ayşe maaşallah tosununa baya tombikmiş gerçekten
teşekür ederim kızlar,aslında doğum kilosu normal. 3300 dü,hemen toplandı sonra,babası da bende uzun ve kalıplıyız ona bağladım bende,birde hala emziriyorum,anne sütü alan bebeklerde tombulluk çok önemsenmezmiş,dr umuz söylüyor.emmeyi bırakınca takip edeceğim artık,çok çok boğazlıda değil,,çokta hareketli,
çok geçmiş olsun canım,evet bebeklerimiz büyüdü artık ve herşey anlıyorlar,bizimki dr görünce hemen kaçmaya çalışıyor.maşallah allah nazardan korusun benim kızımında kilosu fazla.tam sıktırmalıklar yani.bugün kan tahlilimizi yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı ama çok ağladı nerdeyse kan alamayacaklardı kendini öle bi sıktıki kan gelmedi.
selam kızlar bizim oğlanda tam tersi valla
çok iştahsız 10.5 kilo 81 cm de boyu
1 buçuk hafta öncede memeyi kestik inşallah kilo alması düzelir oğlumun
valla ne bilim bazen hep böle kalcak die korkuyorum ve çok üzülüyorum ............inşallah dediğin gibi olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?