2008 Temmuz anneleri bebekleriniz neler yapabiliyor,kilo ve boyları nasıl

teşekkürler kızlar bütün cocuklarımız hepsi birbirinden tatlı nazar degmesin kuzucuklarımıza
inanın hergun degişik birşeyler ögrenıyorlar.yetişemiyoruz bile zamana cok cabuk geciyor ..

genciza canım ben yakacıktayım kartalda sen?

sanberk de kacgundur arti telefonda uzun sohbetler yapmaya basladi,O bir kumndayi alir ben diyeri karsilikli konusuruz,cok mutlu oluyor.dun de yine konusurduk o da koltuk arkasinda saklandi kesin bisey yapiyor diye dusundum,telefonda konusuyormus gibi ona kaka mi yapiyorsun dedim o da bana cevap veriyor guldu kaka tekrarladi bi baktim gercekten yapmis.
Babasi bu gunlerde de cok mutlu sanberk uyanir uyanmaz yanina gider babaci babaci diyor babasi ucuyor resmen.

eminecim bende pendikte oturuyorum yakın sayılırız :)
geçenlerde kartal hacıoğlunda buluşma yaptık temmuz anneleri olarak resimlerimiz hala duruyo temmuz anneleri bölümünde.inşallah bidahaki sefere sende gelirsin.

fikriye yerim ben o sarı tosbağayı kaka demeyide öğrenmiş maaşallah

duruda yemek yerken parmaklarını birleştirip sallıyor hmmm diyor (çok güzel olmuş manasında :)) babası öğretmiş yeni :))

Son düzenleme:
merhaba genciza,masallah duruya O hep boyle komik seyleri bilir,Hersey cabuk da ogrenir.Sanberk hem chis hem kaka diyor ama bezini doldururken soylemez ancak benden sonra tekrarlar ne oldugunu anliyor ama yaptiktan sonra soyler o da herzamn degil.
Canim tekrar ne zamn bulusmayi dusunuyorsunuz bu sefer ben de gelmek istiyorum,pazar gunlerde gelibilirim cunku esim getirir.simdi hava bozuk ama belki duzelir sonraki haftalar,

sanberk de emzigine meme demeye ogrendi disirda da cok utaniyorum uykusu gelince meme meme diye bagriyor,parktaydik orda bagrdi bir yasli kadin kizim acikmis diyor isteren surdakki dukkanda kizim calisiyor orda emzirirsin diyor,ben de guldum gercegi soyledim.Biberondan vazgecti artik ama bu emzikten nasil vazgececek bilmiyorum.

fikriyecim aslında bende buluşmayı çok istiyorum tekrar.6 -14 kasım arası ben olmayacağım trabzona gidicez.o tarihten önce yada sonrası olabilir benim için.gerçi sonrada bayram tatili falan giriyo herkes dağılır biyere.nasıl ayarlarız hiç bilmiyorum herkesi ortak bi günde toparlamakta çok zor gerçekten.

Elçin bugün tam 15 aylık oldu. boyu 79 cm kilosu 10.800gr.
kız çocuklarının Türkiye standartlarına göre 500 gr fazlası varmış boyuda 2 cm uzunmuş. gayet normal dedi doktorumuz.

Sanberk 14 aylik kontrolumuzde 79,5 cm cikmisti biz evde 82 olcmustuk,niye oyle cikiyor acaba,bizim metremizde mi yanlislik var?gerceyi sanberk dr pek durmuyor zor tutuyoruz onu ama o kadar da farki mi olur?

Bide sorayim ayakta mi olcuyorlar yoksa hala yatirarak mi olcuyor sizin dr,bizimki hala yatiriyor,benim bildigm 1 yastan sonra ayakta olculmeye baslanir.o zamn 1 ,2 santim kayboluyor.

maşallah beişlerinize nazar değmesin.
biizmkide çok zor alıştığı emziğine yavaş yavaş bağımlı olmaya başladı sadece uyumadan önce verip uykuya dalınca atardı şimdi bazen gündüzde emmek istiyor memmee diye bağırıyor. uymadan önce emziğini gösterdiğimde yada bir yerde gördüğünde o kadar seviniyorki hazine bulmuş gibi memmee meme diye dans ediyor:))
şu aralar gece gündüz kavramlarını öğreniyor. işten geç gelince hava kararmış oluyor onu dışarı çıkardığımda aydedeyi görüyoruz. ben eve gelince eskiden park derdi şimdi aydede diyor.çizgi filmlerdeki ve dergilerdeki her şekilde ayı tanıyor hilal dolunay vs.güneşe henüz güneş diyemiyor ama biliyor.gece oldu gündüz oldu aydede var güneş var diye sık sık tekrarlıyorum.
suya su diyemiyor ama yağmura dum dum diyor.

maşşalah cocuklarımıza artık cocuk diyorum ben bebişlikten cıktı sıpacıklar:)

biz dün 15 aylık kontrolumuze gittik boyu 79 kilo 12.400 gelşimi iyi dedi drumuz
ve iki tane ası olduk zaturre ve su ciçegi
ayrıca kan tahlili istedim drdan cünkü demir damlasıını ben kızıma hiç içirememiştim
her ihtimale karsı tahlil istedim cok sükür degerler normal cıktı..asıdan ve kan alınca cok agladı..

sanberk iki gundur acilmiyo ve aciyor demeye basladi.Prnceleri ve kapilari acilmaya calisiyor ihihih acilmiyo diyor.Bir yerde vurunca oglum aciyor mu diyorum o da hem agliyor hem aciyo diyor.

cnm masallah gayet iyi gelisimi :) cnm kilo cetvelinden dikkatimi cekti gercekten 28 kiloyu nasil verdin masallah ya varmi tavsiyelerin:) ben vermeyi birak dogumdan sonra 10 kilo aldim da vermem gerken bi 15 kilo var hala duruyo 1,5 yil oluyo , bisey yaptigimda yok gerci

neredeyse 20. aya gireceğiz! nerelerdesiniz! bebişler ne alemde! işlerimin aşırı yoğun olması nedeniyle hiç bir şekilde KK ya uğrayamadım! ama aklımın bir köşesinde acaba kızlar ve bebekleri ne yapıyorlar diye düşünmedim desem yalan olur! iştahsızlık problemimiz doruğa ulaştığında özellikle merak ediyorum sizinkiler nasıl besleniyor diye! bıraksak tüm gün aç gezecek! fiziksel gelişimi normal ama bu gidişle zayıflayacak galiba! ona yediremeyince sinirden ben yiyorum, küp olurum yakında! boyumuz yatırılarak ölçüldü 89 cm, kilomuz yetişkin baskülünde ayakta oldu, 13,5 kg! bir de koca adam gibi durup baktı.. :) sizler nasılsınız! iştah sorununuz var mı bizim gibi!!!

canım sen hiç üzlme iştahsız diye benimkini görsen allaha şükür edersin bizimki acayip iştahsız üztüne üstlük kusma huyumuz var çıldırıyorum valla 82 cm ve 10.5 kilo sinir oluyorum valla özene özene mamalar yapıyorum yüzüne bile bakmıyo bizle sofraya oturtuyorum iki yiyip oyun oynuyo. bizimki meme emiyodu doktor memeyi bıraktır iştahı düzelir dedi bırakalı 5 gün oldu bakalım nolcak..........

kızım şuan 19 aylık hala emiyor süte güvendiği için ek gıdayla pek arası yok canı isterse çorba yemek pilav makarna yiyor. kahvaltıda peynir reçel hiç yemiyor sadece yumurta patates kızartması sizin bebekleriniz nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…