hemde cok yakindalülülülülülümaşaallah bebişlerinizebenim oğlum daha 5. ayına girecek yazılarınızı okuyunca çok hoşuma gitti katılmak istedim. ne güzel... 1 yaş bana o kadar büyük geliyor ki. benim oğluşumda böyle olacak mı:)
maşşalah cocuklarımıza artık cocuk diyorum ben bebişlikten cıktı sıpacıklar:)
biz dün 15 aylık kontrolumuze gittik boyu 79 kilo 12.400 gelşimi iyi dedi drumuz
ve iki tane ası olduk zaturre ve su ciçegi
ayrıca kan tahlili istedim drdan cünkü demir damlasıını ben kızıma hiç içirememiştim
her ihtimale karsı tahlil istedim cok sükür degerler normal cıktı..asıdan ve kan alınca cok agladı..
neredeyse 20. aya gireceğiz! nerelerdesiniz! bebişler ne alemde! işlerimin aşırı yoğun olması nedeniyle hiç bir şekilde KK ya uğrayamadım! ama aklımın bir köşesinde acaba kızlar ve bebekleri ne yapıyorlar diye düşünmedim desem yalan olur! iştahsızlık problemimiz doruğa ulaştığında özellikle merak ediyorum sizinkiler nasıl besleniyor diye! bıraksak tüm gün aç gezecek! fiziksel gelişimi normal ama bu gidişle zayıflayacak galiba! ona yediremeyince sinirden ben yiyorum, küp olurum yakında! boyumuz yatırılarak ölçüldü 89 cm, kilomuz yetişkin baskülünde ayakta oldu, 13,5 kg! bir de koca adam gibi durup baktı.. :) sizler nasılsınız! iştah sorununuz var mı bizim gibi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?