- Konu Sahibi madamcocomo
-
- #1.741
günaydın kızlar nasılsınız?bayağıdır size yazamıyordum oğluşum hastaydı eşim hastaydı filan derken sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?sumakcım sen nasılsın?
ay bılırım ben o agrıyıııı,kardesımıde göturmustuk doktora apandıst dıye gaz sıkısması cıkmıstı..
nasıl kıvrandıgını anlarım
geçmiş olsun canım ya
ıyıyımbende yenı uyandım yataktan cıkmadım yatıyorumm hala
günaydın canım geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız?bayağıdır size yazamıyordum oğluşum hastaydı eşim hastaydı filan derken sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?sumakcım sen nasılsın?
evdeyken herşeyi yavaş yavaş yapıyorsun benim şimdi hafta sonuna bir sürü iş biriktiiki gune gecmıstı cnım.. kalkıcam sımdı kahvaltılık bıseyler yapayım camasır cıkayım falan fılan ..
evdeyken bıtmıyor iş hiç
görüşürüz:80:tesekkur ederım cnım gorusuruz :)
bu arada tavam kagoya verılmıs merakla beklıyorum :)
slm kızlar
sumak canım afiyet olsun yemişsiniz köfteleri
temizlik yapıcakmışsın kolay gelsin şimdiden
hayırlı akşamlar :80::80:
Uzunca bir aradan sonra merhaba umarım iyisinizdr çok olaylar yaşadım eşimle sonunda düzeldk ama istanbuldan samsuna taşındık herşey bunun olayıydı zaten bugün annemde gtti burda benm kimsem yok eşimin akrabaları var in.biran önce ortam bulurum samsunda olan yoktu dimi
Uzunca bir aradan sonra merhaba umarım iyisinizdr çok olaylar yaşadım eşimle sonunda düzeldk ama istanbuldan samsuna taşındık herşey bunun olayıydı zaten bugün annemde gtti burda benm kimsem yok eşimin akrabaları var in.biran önce ortam bulurum samsunda olan yoktu dimi
cnm ben seni çok merak ettim inanki...
topice sık girdiğim zamanlarda yoktun..
dHA sonra ara ara baktım ama hiç göremedim
inanki aklımdaydın
eşinle aranın düzeldiğine sevindim cnm...
minik kızında iyidir umarım..çok öptüm seni dikkat et kendine
selam aysenn
ıyı sayılırım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?