2008deki sevgilim

Başak burcundan uzak durun aman aman (erkeği yani) dediğim dedik sabit fikirli

Aradan baya bir zaman geçmiş kim bilir belki hayatında biri var belki sizi çoktan unuttu tepkisi ne olur bilinmez ama hiç bir zaman şunu unutmayın bıraktığınız hiç bir zaman eskisi gibi kalmaz farkı yaşayıp göreceksiniz onca yıl sonra büyük bir cesaret bol şans

Merkür retro konumda yani geri harekette , bu yüzden aklımız geçmişle ilgileniyor bu aralar
Ay cidden mi ben de kaç gündür eşime sarıyorum geçmişte ki yaptıklarni felan cok alakasız gereksiz şeyleri hatirlayip kavga cıkariyorum ondan mıydı ki

Evet hata yaptım 10 yıl once ama ben sadce sansımı denemek istiyorum. Çünkü o beni çok seviyordu ve masum oldugumu düşünüyordu . Sadece tavsiye istiyorum
Baska erkek için terk ettiğinde de sence hala masum olduğunu düşünüyor muydu hala mi masum olduğunu düşünüyordur diyosun

11 yıl çok şey değiştirmiştir. Bana 11 yıl önceki eski hoşlandığım kişi gelse çok bir şeylerin alevleneceğini sanmıyorum. Kaldı ki adamı başka birisi için terk etmişsiniz; yani sırf bunu hatırlaması yeter. Herkes Cem Aydınoğlu değil hahsjsjs. Sizinki biraz boşluktan sanırım, hatta baya bir boşluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…