- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi turpdomates
-
Ben olsam suratına dahi bakmam kaldı ki başka bir erkek için beni bırakan bir kadınaÇok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
Başak burcundan uzak durun aman aman (erkeği yani) dediğim dedik sabit fikirli2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Yok canım niye terslesin teşekkür eder mutlu olurÇok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
Bir de işkolikler sanki.Başak burcundan uzak durun aman aman (erkeği yani) dediğim dedik sabit fikirli
Evet eşim öyleBir de işkolikler sanki.
Yaşamayan bilemez@malii gel başak burcu koca nasıl sende anlat
+1000Evet eşim öyle
Harika bir özet olmuşYaşamayan bilemezkeçiden de inat, sabit fikirli,dediğim dedik,istediği olmayınca asabi ve çirkef,hep kendi haklı,ohoo anlat anlat bitmez sabah kadar
Aradan baya bir zaman geçmiş kim bilir belki hayatında biri var belki sizi çoktan unuttu tepkisi ne olur bilinmez ama hiç bir zaman şunu unutmayın bıraktığınız hiç bir zaman eskisi gibi kalmaz farkı yaşayıp göreceksiniz onca yıl sonra büyük bir cesaret bol şans2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Ay cidden mi ben de kaç gündür eşime sarıyorum geçmişte ki yaptıklarni felan cok alakasız gereksiz şeyleri hatirlayip kavga cıkariyorum ondan mıydı kiMerkür retro konumda yani geri harekette , bu yüzden aklımız geçmişle ilgileniyor bu aralar
Bu retrolar bir bana uğramıyor yaHep retronun işleri bunlar
Ooo büyük bir intikam alabilir o zaman hiç bulaşma benceÇok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
3 yaş büyük olunca mantık mi yükleniyor beyne paat diye 11 yıldir kaç 3 yas arttin bacı. Hani nerde mantıkAma o zaman çok genç ve aptaldım . O benden 3 yaş büyüktü . Mantıklı olması normal aslında . Ama bilmiyorum ne yapsam
Yılda üç beş sevgili degistirmiyorsa, yüzde yüz.Bir insanın 11 sene önceki sevgilisini hatırlama ihtimali yüzde kaç?
Buna gerçekten kahkaha attim hele sondaki emojiAradığını bulamayınca sen
Baska erkek için terk ettiğinde de sence hala masum olduğunu düşünüyor muyduEvet hata yaptım 10 yıl once ama ben sadce sansımı denemek istiyorum. Çünkü o beni çok seviyordu ve masum oldugumu düşünüyordu . Sadece tavsiye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?