Hepiniseeeee küüstüümmm
cnm ya hakkaten bana çok ii geldi senle konuşmak.çok saol.sık sık başını ağrıtırım artıkkaydirigubbakcemile3
aynen bizde mümkün oldğnca doğal şeyler tüketmeye çalışıyorus.en sağlıklısı öle bence.cokacimcoook
Hepiniseeeee küüstüümmm
kız ben çene yapmayı cok severım sen merak etmedelikafadulden
nan bız jelıbona ne ettık sımdıkCADIARZU
bıde sen benım albumdekı butun resımlere baktın mı gördun mu güzellığımı:dilcikar: bahcemızı köyumuzu evde cok resım varda pc olsa
canımcım tüm resimlere baktım bayıldım resmen.bende biara fırsat bulursam koyayım.evde pc var bnm.ben lise ve ünivde bilgisayar blm okuyunca almak zorunda kaldı babam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aferın saa ceyısıde yapmışsın hemde kendı paranlaŞeniz ay benım suan cok borcum var 3bın ytl gecen hafta camasr mak bulaık mak aldım 2400 yanında arcelıkten lal serısından bı ıkı parca hedıye aldım onu tamamlıycam cok guzel çunku lal serısı:asigim: sonracıma taçtan nevresımler aldım daysın coloustan aldım onların taksıtı var bot aldım o var ohoo borc cok5 ayda yarıdan fazlasını odemem şart hatta tamamını odesem super olur eksık cok nışanlanınca mutfağıma gore ankesrta set alcam yatak odasını alcam ohoo symayım ben cok cokk bılesık alcam 5. bılesığımıde alam delikafadulden öle yanı ceyıs bıtmez ömur bıter:roflol:
evet cnm çeyis bitmez.beyaz eşya olayını sevgilm alma dedi hepsini günün modasına göre ankastre alırız dedi.hem zaten bisürü masrafı oluyo kızın sen ödeme kıyamamsana diyo.bende diğer eksikleri tamamlıyorum.bilezik yapıyom demişsin.bende aynı aydan aya nekadar arttırabilirsem küçük altın yapıyorum yada para ayırıyorum kenara.sorada hepsiyle anneme bilezik yapıyorum.sevglm kadınlar gibi altın takma diyoda.kaydirigubbakcemile3 zamanı gelincede evlilik için falan çok faydası oluyo.mümkün oldğnca altın için ayırmaya çalışıyorum.. eğer şuan söz nişan telaşın yoksa rahat rahat ödersin.takma kafanaa.sa.s
bende kucuk ceyrekler almıstım hem bılesık alırım dıe hemde bıleklık oluyo onlardan yapabılrm dıe ama maalesf evdekı kasadan abım alıp yemış bı guzeloyuzden evde sadece 3 tanesı var onları aılemde bılıyo annem aldı kasanın anahtarını bana verdı bıde aılemdenn habersız ıkı ay once 3lü burma aldım 4, bılesığımı yanı 700 ytl ıdı sımdık cok pahalı az ucuzlasın alcam lazım olur evlenınce ev alırık :jeyyar: ha dığer 3tanesı bu arada bılesık deıl kelepçe 2 tanesını annem babam aldı doğum gunumde verdıler(yengeme altın alırken taze gelıne yanı kzım senın ne eksığın var demıs almıstıhihoyyyt) benı cok dusunur dığerlerını kendım yaptım ayda sadece 580 ytl kalıyo bana onla hem eve ıhtayaclarını alıyom hemde takt ceyıs faalnyerimseniben
ana bakamadım nan neden acep alla alla
ha gördum benden güzel olmada işte ıdare edersın kıskanc smıley:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?