2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ilk adımı attı zaten yılbaşında bayramda msj attım ben kızım diye cvp verdi bana. bnm annemde sevgilme oğlum die cvp verdi. ve anne dedi benim anneme. bi ben kaldım yane. tüm adımlar atıldı. :) bizim zeytinliğimiz falan var annem zeytin ve yağ yolladı taze taze.köyde bahçemiz var sebze,meyve yolluyoruz.fıstık çamlığımız var annem fıstık helvası yaptı geçen gün.sevgilm çok seviyo.bi kavanoza koydum sevgilimle yolladım.ama dün ne oldu bilmiyom...

anladım cnm ozmn sende adım atabılırsın
benımde sevgılım anneme hep anne derdı konusrdu hep telde ben hıc dıyemezdım bıgun bu askerden ızne gıttı aılesının yanına ıspartaya al dedı bak kımı verıyom babası aldı telı amca dıodum kızm artık amca deme dedı hönkk oldum sonra benımkıne telı verıp ne dıycek sen de bakım dedı bana baba dıyceksın dedı sonra okadr utanarak baba dedımkı ayy neysem ogun bugundur sözlumden ayrıldım ama hala babasına baba annesıne anne derım onlara gore tek kızları benım

bu arada albumdekı yer :niğde cnm memleketım aılem orda yasıyo emeklı oldular bızm evde hep doğal seyler tuketılıo pekmezı kendımız yapıyoruz mantıyı salca fasulya konservesı vb hersey doğal

cnm ya hakkaten bana çok ii geldi senle konuşmak.çok saol.sık sık başını ağrıtırım artıkkaydirigubbakcemile3
aynen bizde mümkün oldğnca doğal şeyler tüketmeye çalışıyorus.en sağlıklısı öle bence.cokacimcoook

[uğur böcüğü;kız jelıbon senın saçını başını yolarım ha:mymeka: sen sordun cvp verdım esseklık bendekı cvp verdım ozmn sen 1 ytlcıler gıt cerezlık al kapaklı olsun cereslıkte yemek yaparsın kapağında yersınız:allam ya yemek takımı catal kasık olmayınca böle yürür bu işler
ayrıcanez sultan ve kahvem ne anlar ceyısdenn onlarıo dınlersen bıseycın olmaz elın oğlu ne getrdınkı der ıkı gün sonra : bıde gelırsın buraya derdım var topcıne yazarsın kocam bana böle böle dıo boşancam dıe benden demesı:dilcikar:

nısanyağmuru benı tek sen anlıyor muşun ha Şeniz sana kanım ısınmıştı zaten ben haklıyım demı
senın konuna gelnce annem dedın k.valıden demı nan bısey olmas utanmışın sorun etme bıda gelınce daha ıçten davran samımı ol azcıkta yalakalık yap annecım dıe olmadı teyzecım de aman onuda mı ben öğretcem cnm

KÜSTÜMMMMMMMMMMMMMMMMM

senağlama senağlama

:a015: :a015: :a015: :

kız ben çene yapmayı cok severım sen merak etmedelikafadulden
nan bız jelıbona ne ettık sımdıkCADIARZU
bıde sen benım albumdekı butun resımlere baktın mı gördun mu güzellığımı:dilcikar: bahcemızı köyumuzu evde cok resım varda pc olsa

Hepiniseeeee küüstüümmm

üzgünüm ama öyle. ben önlisans mezunuyum.ünivdeyken devletten kredi alıyodum bide burs çıkmıştı başka bikurumda.kredim tam gününde geliyodu ama burs 2-3 aylık birikip öle geliyodu.pek zmnında ödenmiyodu.bende onu değerlendirdim.hiç okula harcamadım.2 yıl boyunca hoşuma giden ufak tefek tuzluk,karabiberlik,küçük mutfak havlusu,saç kurutma mak.bornoztakımı,pike takımı,uyku seti,battaniye,cezve tkm,çaydalık,mutfak robotu,kaseler,pasta tbkları,servs tbkları..öğrenciyken bunları hep kndm aldım(aklıma gelenler bunlar)bnm dışımda annem birsürü şey aldı. özellikle indirimleri takip ederdik.belli aylarda indirim günleri olur.şuan okumuyorum alemin yanındaım.çalışıyorumda ama eskisi gibi çok para ayıramıyorum kenara.düşünün yani öğrenciyken aldğm paranın 3 katını alıyorum şuan.bnm düşüncem bu gibi şeyleri önceden alıp daha sora büyük eşyaları mobilya beyaz eşya vs.bunları alırken paradan kısmamak.çok masrafa girmemek.beğendiğimi alabilmek...

canımcım tüm resimlere baktım bayıldım resmen.bende biara fırsat bulursam koyayım.evde pc var bnm.ben lise ve ünivde bilgisayar blm okuyunca almak zorunda kaldı babam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımcım tüm resimlere baktım bayıldım resmen.bende biara fırsat bulursam koyayım.evde pc var bnm.ben lise ve ünivde bilgisayar blm okuyunca almak zorunda kaldı babam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aferın saa ceyısıde yapmışsın hemde kendı paranlaŞeniz ay benım suan cok borcum var 3bın ytl gecen hafta camasr mak bulaık mak aldım 2400 yanında arcelıkten lal serısından bı ıkı parca hedıye aldım onu tamamlıycam cok guzel çunku lal serısı:asigim: sonracıma taçtan nevresımler aldım daysın coloustan aldım onların taksıtı var bot aldım o var ohoo borc cok 5 ayda yarıdan fazlasını odemem şart hatta tamamını odesem super olur eksık cok nışanlanınca mutfağıma gore ankesrta set alcam yatak odasını alcam ohoo symayım ben cok cokk bılesık alcam 5. bılesığımıde alam delikafadulden öle yanı ceyıs bıtmez ömur bıter:roflol:

evet cnm çeyis bitmez.beyaz eşya olayını sevgilm alma dedi hepsini günün modasına göre ankastre alırız dedi.hem zaten bisürü masrafı oluyo kızın sen ödeme kıyamamsana diyo. bende diğer eksikleri tamamlıyorum.bilezik yapıyom demişsin.bende aynı aydan aya nekadar arttırabilirsem küçük altın yapıyorum yada para ayırıyorum kenara.sorada hepsiyle anneme bilezik yapıyorum.sevglm kadınlar gibi altın takma diyoda.kaydirigubbakcemile3 zamanı gelincede evlilik için falan çok faydası oluyo.mümkün oldğnca altın için ayırmaya çalışıyorum.. eğer şuan söz nişan telaşın yoksa rahat rahat ödersin.takma kafanaa.sa.s

bende kucuk ceyrekler almıstım hem bılesık alırım dıe hemde bıleklık oluyo onlardan yapabılrm dıe ama maalesf evdekı kasadan abım alıp yemış bı guzel oyuzden evde sadece 3 tanesı var onları aılemde bılıyo annem aldı kasanın anahtarını bana verdı bıde aılemdenn habersız ıkı ay once 3lü burma aldım 4, bılesığımı yanı 700 ytl ıdı sımdık cok pahalı az ucuzlasın alcam lazım olur evlenınce ev alırık :jeyyar: ha dığer 3tanesı bu arada bılesık deıl kelepçe 2 tanesını annem babam aldı doğum gunumde verdıler(yengeme altın alırken taze gelıne yanı kzım senın ne eksığın var demıs almıstıhihoyyyt) benı cok dusunur dığerlerını kendım yaptım ayda sadece 580 ytl kalıyo bana onla hem eve ıhtayaclarını alıyom hemde takt ceyıs faalnyerimseniben

yavaş yavaş yapıyoruz bakalım bişiler allah kullanmak nasip etsin inş.. cnm buarada becerebildimmi bilmiyorum ama albüme fotomu ekledim.görmek istersen yani :1hug:

ellam bu guzellık nedrkı yawss boşver bende şaka ettım allah gonlu guzellığını versın ben ne guzeller gordumde ınsan demezsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…