2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

saol cnm ahh ahh eksıklerımız bıraz azalsın öle patt dıe olmuyo bılıyon ve benım herıf 4 aydır işsız
nısanyağmuru h geldın cnm mutluluk recetem sende

bu arada düşündüm düşündüm madem evlendirmeye bu kadar meraklı o zman
müstakbel kayınvalde adayım karşılasın çeyiz masrafımı

hacer

kilo çizelgen dikkatimi çekti nasıl ve ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu tebrik ederim

nan ben merak ettım senı kac kez yazdım sen okumadıysn ben napım hıııh
hcr kaç kılo vermışkı zaten kürdan gıbın bısey gorsen beğenmezsın ama ben manken gıbıyım yoksam sen balık etlımısn (balına yada ton balığı olabılır)
k.valıden mı alsın sen gendın alsana nan aılende yardım etsın

kızımmmmmm senin benimle ne derdin var anaaaaaaaaaaa beğenmiyor beni yaaaaa töbe töbeee kaydirigubbakcemile3

jeliboncum 3 ay kadar sürdü kilo vermem

kaç kılo verdın nan
neyım olcak senlen bee ben 47 kılo dıpçık gıbı bı hatunum işte

hihi

ya sormayın ben bi 15 kilo aldım 63 oldum veremiyom şimdi bide genç olucam.

napim bakanım öss yimi düşüniyim çeyiz paramımı :)

zati yılbaşı hediyesi almış kayınvaldem hihi

beyaz penye atlat kilot takımı önünde gül var giyince kilot teeee belimin üstüne kadar çıkıyo ayıptır sölemesi beni zeballa gibi bişi gördü heralde kadınceğiz

ayyyy alemmiş kaynanan kız gözleri için doktor önerelim bence kaydirigubbakcemile3

yalnız anlamadığım bir şey oldu, öss'ye hazırlandığını söylemişsin, yaşın o kadar küçük mü evlilik için acelen neydi diye hemen atlıyorum üzerine kaydirigubbakcemile3

jelıbon senın kaynana masallah aşmmış kendını anacım sen bıde kahvekolıkın kaynanasını dınlesen ondan şükreden okulun neyım bırakıp hemen evlenın kesın:roflol:
hcr masallah nan nerdeyse yarım kadar kılo vermışın azımlı garu senı

ahada sultan gelmış:jeyyar:

şimdik hacer ben bunu 1 kaç sayfa geride açıklamıştım ama yine açıklıyım

ben bundan 2 sene önce çıkmaaya başladım, afyon küçük bi yer bu kadar uzun süre çıkınca akıllara bu ilişkinin ardında ne var sorusu gliyor,bu yüzden ve öss yi (edebiyat öğretmenliğini) kazanacağıma kesin gözüyle bakan sevgili koca ve kaynana adayım
sınav sonuçları açıklandıktan kısa bi süre sonra istemeye gelcekler.
durum böleeee
kaydirigubbakcemile

bide damat adayımız bayaaaa bi kıskanç üniversteye bekar göndermek istemio zannımca.

kaydirigubbakcemile

e bu akılsız kardeşiniz de seviyo napsınnn kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…