bacularımm geç de olsa iyi seneler herkese, mutlu haberlerimizi paylaşırız bu sene inşallah a.s.
nisanyağmuru canım benim fikrim kaynana milletiyle fazla samimi olmamak lazım. yüz verirsin sonra tepene çıkarlar. ne terbiyesizlik yapmak lazım, ne de aşırı samimi olmak. ama belli bi mesafe şart. imza: tecrübe :1closedeyes:
demek öğrenimden arttırdın çeyiz yaptın ha. yok bende kesin bi terslik var ama. üniversitede ne yollarlarsa yedim. çalışma hayatımda iyi sayılabilecek bi maaş alıyordum. ailemin yanında kalmama rağmen hepsini yedim yinelaelaelaelaelae bu çeyiz meselesi kişiden kişiye değişiyormuş. annem de alıyordu demişsin ya. annem bırak almayı benim üniversitede çeyiz yaptığımı duysa sen ne kadar heveslisin derdi kesin.
jeliboncum o kadar korkam ya evlilikle okulu yürütebilenler var. kocanın anlayışına kalmış bişey bu. sınav haftaları yemeğin temizliğin aksarsa anlayış göstermesi lazım, misafir falan kabul etmemesi lazım. benim okurken evli olan arkadaşlarım vardı zorlanıyorlardı ama yürüttüler. bide nereyi kazanacaksın, eşin nerde çalışıyor bu sıkıntı olabilir.
canim vallah annelerimizde ayniymis kaydirigubbakcemile5 bende ceyize baslayamiyorum korkusundan.. ne heveslisin gitmeye dicek fisfisfis-tatlicadiarzu-
(laf aramizda cok hevesliyim laelaelaelaelae)
canım hafta içleri üniversitede oluyorum pek sık giremedim o yüzden
bir röntgenciyi de buldu kahvemiz :))
anaa ben diyince kaçtı ya. sık sık görüyorum ama onu burda. delikafadulden
nisanyağmuru canım benim fikrim kaynana milletiyle fazla samimi olmamak lazım. yüz verirsin sonra tepene çıkarlar. ne terbiyesizlik yapmak lazım, ne de aşırı samimi olmak. ama belli bi mesafe şart. imza: tecrübe :1closedeyes:
demek öğrenimden arttırdın çeyiz yaptın ha. yok bende kesin bi terslik var ama. üniversitede ne yollarlarsa yedim. çalışma hayatımda iyi sayılabilecek bi maaş alıyordum. ailemin yanında kalmama rağmen hepsini yedim yinelaelaelaelaelae bu çeyiz meselesi kişiden kişiye değişiyormuş. annem de alıyordu demişsin ya. annem bırak almayı benim üniversitede çeyiz yaptığımı duysa sen ne kadar heveslisin derdi kesin.
jeliboncum o kadar korkam ya evlilikle okulu yürütebilenler var. kocanın anlayışına kalmış bişey bu. sınav haftaları yemeğin temizliğin aksarsa anlayış göstermesi lazım, misafir falan kabul etmemesi lazım. benim okurken evli olan arkadaşlarım vardı zorlanıyorlardı ama yürüttüler. bide nereyi kazanacaksın, eşin nerde çalışıyor bu sıkıntı olabilir.
evet cnm ailem bi ev kiramı ödedi.150 tl ile elektrik su mutfak ihtiyacı knd ihtiyacımı karşılıyodum.burslada çeyizlik gözüme ne yararsa o :) ben öğrenciyken gece hiç dışarı çıkmadım. genelde arkdşlarla evlerde toplanırdık.çerez kola vs takılırdık sabaha kadar. okulun sosyal aktiviteside yoktu. gezi vs. belkide buyüzden alabildim.para harcayacak yer yoktu yani.
kıs benimde gece hayatım yoktu. zaten öyle gezen biri de olsaydım konyada ne kadar gece hayatı olabilir kikaydirigubbakcemile3 ben alsam annem kızardı valla, gerçi hiç aklıma gelmedi ki çeyiz yapayım.şakkıdı neyse düğüne kaldı son 5 ay (inşaallah) bende hala hiç bi şey yok. konyaya gelin gideceğim için burdan alsam nakliye sırasında kırılır zarar görür. o yüzden düğüne yakın gidip herşeyi ordan alırız diyor annem. bakalım napcaz:ecrin_bebek:
hıncık bende kayserıye gelın gıdersem yada ıst dışı benımkılerde kırlır mı valla bunu hıc düşünmedım dıyelımkı ıst dışına gtcem gene alırdım anam kırlmaz emınım cunkum :1closedeyes: sonracıma annen senı kandrıyo olmasın ben tam 1 yıldr sureklı alıyom ama hala çoook var ınş alabılır ee paranız varsa sorun olmas tabı bızım yok:1closedeyes: memurr maaşı işte anca
porselenler kırılır ama ya. nakliyecilerin başında mı durcan aman dikkatli olun diye. adamlar çat çut vuruyolar yere.
durumumuz iyi canım belki ondan telaşlanmıyoruz. annem kandırmıyo beni de herşeyini hazır alırız, uğraşamam diyokaydirigubbakcemile3
porselenler kırılır ama ya. nakliyecilerin başında mı durcan aman dikkatli olun diye. adamlar çat çut vuruyolar yere.
durumumuz iyi canım belki ondan telaşlanmıyoruz. annem kandırmıyo beni de herşeyini hazır alırız, uğraşamam diyokaydirigubbakcemile3
durumunuz ıyıyse sorunda yok uçakla gönderırsın sendekaydirigubbakcemile3 bu rahatlığın sebebını anladım ben ayol
tek dertlı benım desene nan kımse demıyo ha şunu bız alak annem dıokı gecen gün yengenın battanıyesı cok adi bısey ısıtmıyo bıle sende 4 dene var ver bırını o sana sonra alsın ıyısınden
1 ıyısını alcaksa önce kendıne alsın
2 kımseden bısey ıstemem
3 kımseyede bıseyımı vermem enayı deılım cunkum anneler gununde benım tac nevrsımı anasına gotrmuş salak dusundukce delı oluyom evlensemde kurtulsam şu gelınlerden abılerden ayol hepsı benı yoluyo kaz gıbım
yengen dediği abinin karısı mı? Allah Allaaaaaahh neden verecekmişsin ya, onun kocası var çalışıyor, kocasına aldırsın, anladığım kadarıyla sen evin geçimine de yardımcı oluyorsun. yengen çalışmıyor mu? inşaallah evlenir kurtulursun canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?