2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Pardon kizlar,konu hakkinda yazacak birsey bulamadim:) gözetlemek gibi olmasinda bir defa topice girince okumasi zevkli geliyor:)

aa yeşil erik gelmiiiiişşşşhihoyyyt
olsun sende katılabilirsin bize görücüye çıkma şartı aramıyoruz.yerimseniben
ben geldiiimm diyen yazmaya devam ediyo bizdekaydirigubbakcemile5

senağlamayhaaa bugün beni üzen bişey oldu babamla konuştuk,televizyonda işsizlikten falan bahsediyolardı,sarıldı bana tek isteğim seni öğretmen olarak görmek dedi.bak durum gittikçe kötüye gidiyo dedi.gözleri doldu.tabi bende açtım muslukları hüüüü senağlama

babamla aramız sevgilim yüzünden uzun süredir aaçıktı,beni çok kıskanıyo babam o kadar süreden sonra ikimizde dayanamadık birbirimize sarılınca. senağlama

kendimi kötü hissediyorum

canımmmmm neden üzülüyorsun bu mutlu olman gereken bir şey. bak babişkon sana sevgisini göstermiş, geleceğinden kaygılandığını belirtmiş, bunu seni sevmediği ya da önemsemediği için yapmamış ki.

biliyorumda benim sorunum şu,benimkini o kadar çok seviyorum o kadar çok bağlanmışımki ona kötü gözle bakan onu sevmeyen ne bilim onu istemeyen herkeze karşı tavır aldım.babamda bunlardan biri.babam bana öyle sarılınca şimdiye kadar benim için yaptıkları geldi aklıma içiim sızladı.keşke bi yolu olsa zamanı geriye alabilsem sevgimi herkeze eşit paylaştırabilsem. hala burnum sızlıyo düşündükçe.
babam bana en çok destek olan insandı şu hayatta.en büyük hatalarımda bile.
o yüzden kendimi kötü hissettim.
2 aydır aynı evin içinde yabancıydık birbirimize.
şimdi evlenmeyi onlara haksızlık olarak görüyorum.
kafam karıştı.
bilmiyorum

keşke geç olgunlaşsaydın.
keşke herşeyi daha geç yaşasaydım

nese dertlerrimle boğdum sizi

ya ne sıkması bitanem saçmalama lütfen, sıkılan insan okumaz kapatır pencereyi sen merak etme...

hayatta her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım ben, başımıza gelen her şey, aslında çıkarılması gereken derslerle dolu...

belki babişkonla aranızda böyle bir olay geçmese, sen ona karşı dediğin gibi tavrını korumaya devam ediyor olacaktın, emeklerini görmezden gelecektin belki de. Ama yaşadığınız bu olay, sana babişkonun kıymetini anlaman için bir yol bence. Neden ille de bir tarafı seçmek zorunda kalasın ki ?

Evet belki erkek arkadaşınla evleneceksin, ya da belki evlenmeyeceksin. Bunu Allah'tan başka kimse bilemez. Ama babacın her ne olursa olsun, ne yaşarsan yaşa, kiminle evlenirsen evlen, her zaman senin baban olarak kalacak. En güzel gününde de, en kötü, zor gününde de hep arkanda olacak. Belki zaman zaman hissedemeyeceksin desteğini, yanında olmadığını düşüneceksin, ama o arkanda olacak, sen onu görmesen de hissedemesen de o hep destekçin olacak. Ne zaman düşsen onun canı da acıyacak, gelip kanayan dizlerine üfleyecek, acını hafifletmeye çabalayacak.

Sen de bunları biliyorsun eminim. Kafan karışmasın canım, sevinmen lazım bence. Seni seven, yanında olan bir ailen olduğu için mutlu olman lazım. Erkek arkadaşını seviyor olman, aileni sevmeyeceğin anlamına gelmez. Kalp sadece 1 sevgiyi barındıracak diye bir şey yok. Yarın çocuğun olduğunda da eşini mi sevmekten vazgeçeceksin ?

est canım da. bak ben 25 yaşındayım, sözlümle 2 senedir beraberim, ama hazır değilmişim gibime geliyor. bu yaşlardaki aşklar genelde geçici oluyor. keşke üni.yi bitirdikten sonra olsaydı bu iş. baban da öyle düşünüyordur mutlaka. 17 çok erken ya. bide üniversiteyi bekar yaşamanın tadı ayrı. hep bize orda neler bulursun neler derlerdi, öyle de oldu. senin seçimin tabi hakkında hayırlısı olsun.

slm kızlar..
jelıbon canım yazdıklarını okudumda cok erken atılmısın canım boyle ıslere
kahvekolıge aynen katılıyorum okulumu bıtırdım ısımı elıme aldım 21 yasındayım ve oyle nısanlandım ama yınede cok erkendı dıye dusunuyorum benım ıcın cunku bunun sorumlulugu bambaska genclıgını ozgurlugunu nekadar yasarsan yanına o kar kalıyo zaten bır omur boyu o sorumlulugu ustumuzde tasıcaz kı sen tam taptaze genclıgının baharında hayatına yon verıp yolunu cızıp o yolda sorunsuz ılerleyebılmek ıcın caba harcıyacaksın bunları kaldırabılecegıne ıyı karar verıp coook ıyı dusunmen gerek tatlım ve bu devrelerde aılenın dedıklerını sakın haa kulak ardı etme cunku soyledıklerının cogunda haklı cıkıyorlar canım Allah yardımcın olsun..

eftelya,kahvekolik
aslında çok haklısınız bi kaç sayfa önce bizde bunları konuştuk
üniversteye giremezsem böyle bi olay olmıcak zaten.yani ancak bu sene üniyi kazanırsam söz olayı olcak.
sözden 1-2
sene sonrada ddüğün.aslına bakarsanız üniverste hayatında evli olmak banada garip geliyor. o özgürlüğü,hayatı tek başına kavramanın tadını yaşamak varken çok çok erken başka bi yola giricem.
ama yaşananlar bunu gerektiriyor.
ergenliktealdığım kararlar,verdiğim sözler,yaptığım davranışlar...
dediğim gibi afyon çok küçük yer...

şimdiden tüm bu zorlukların farkındayım.şimdiden korkuyorum ama bazen insan verdiği sözlerden hayır vazgeçtim diyerek geri dönemiyor.
eğer şanslıysa;
- tamam ama ancak üniversteyi kazanırsam sözleniriz diye şart koyabiliyor...

daha mayısta 18 e giricem...
boyumdan büyük şeyler yaptım geçmişte,gellecekte de boyumdan büyük yükler taşıcam sanırım :)

ben mımarım
unıversıtede okurken bı sınıf arkadasımız evlıydı
esı de okuyordu ama ne kadar zorlandığını ve ookulla evlılığın çok zor olgunudan falan bahsedıyordu
bu karar zor verılecek bı karar
umarım hakkında hayırlısı olur ama bence bı bayan meslegını elıne almadan evlenmemelı.
tabı benım fıkrım

benim tanıdığım evli arkadaşlarım da vardı. 1. sınıfta çıkmaya başlamışlardı, sonra ailelere açtılar, ailelerde evlenin bari demişlerdi. aynen iki ailede para gönderdi. onlar çok sevimlilerdi. şimdi ne oldular bilmiyorum. çocuğun askerliği, iş bulma sıkıntısı falan olmuş olabilir. evli olup da aileden para istemek garip biraz ama onlar hallerinden memnunlardı. yani iyi örneklerde var. peki seninkinin mesleği var mı?

Canım benim sevindim biraz rahatlamana, ben üniversite son sınıftayım. Bizim sınıfımızda da lise sonda evlenmiş olan bir kız var. 4 senedir evli ve üstüne geçen sene çocuğu oldu. İnan ki okul hayatı sadece okula gelip gitmekten ibaret. Derslerden erken çıkmak zorunda kalıyor, sınavlara ucu ucuna yetişiyor. Hocaların hepsi çok kızıyorlar, ama diğer yandan da yardım etmek için not veriyorlar. Ama okul da evlilik de yürümüyor.

Önce okulunu bitir bitanem, erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa, seni okulun bitene kadar bekler ve okulunu bitirmen için sana destek olur. Eğer destek olmuyorsa da boşver, küçük yerlerde laflar büyük olur biliyorum ama başkasının lafı için de hayat şekillenmez.

Merhaba kıslar bizde artık bu yıl temmuz gibi inşallah ilişkimizi resmiyete dökücez artık zamanı geldi de geçiyor 5 yıl olucak bende katılabilirim sanırım aranıza:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…