- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.001
kızlar selam bende sizler gibi dün yada bugün adet görmesi gerekipte hala görememişlerdenim . geçen ayki tarihim 6.sı bugün akşam üzeri evde test yaptım negatif çıktı. kafam çok karışık ve beklemek çok zor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
kızlar selam bende sizler gibi dün yada bugün adet görmesi gerekipte hala görememişlerdenim . geçen ayki tarihim 6.sı bugün akşam üzeri evde test yaptım negatif çıktı. kafam çok karışık ve beklemek çok zor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
hoş geldiiinben geldim........................
yine çığırıyon kız............................
slm elif canım ne zamandır istiyorsunuz varmı bir probleminiz... belki hamişsindir canım hemen umutsuzluğa kapılma birkaçgün bekle adet olmazsan tekrar test yap.... :1hug:
belinay cnm ben 6 yıllık evliyim ve 6 yıldır hiç korunmadım ve hiç bi sorunumuzda yok ama olmuyor tüm testler normal ama olmadı bi türlüsabah yap canım tahlilini yanlış çıkmış olabilir
kimler gecikti kız adeti
belinay cnm ben 6 yıllık evliyim ve 6 yıldır hiç korunmadım ve hiç bi sorunumuzda yok ama olmuyor tüm testler normal ama olmadı bi türlü
fundacım 2.çizgi silik bile değil hiç çıkmadı amasenağlama
beniiiiiiiiim .............galiba fisfisfis
üzülme canım yaaa.olmazsa bekle kan tahlili yaptır:1hug:
küstüm tabi.beni şey gibim bıraktınız ortada :mymeka:funda nan :mymeka: küstünmü kızım nerdesin sen msni kapatıp buraya göçmüşün huuu :mymeka:
funda bizi bırakıp buraya niye geldin...bizde damlalyla muhabbet ediyoz....seni çekiştiriyoduk
küstüm tabi.beni şey gibim bıraktınız ortada :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?