2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

YA KIZLLAARR! BİR KLOMEN İÇTİM, BİN PİŞMAN OLDUM! bugün 15.günüm ama adet olmuşum gibi kanama geliyor! sizce doktoru aramılıyım hemen? veya başına aynı şey gelen var mı?:çok üzgünüm:

ah ceren ah :mymeka: canım sen aklınımı yedin git hemen bi acile doktor bul kendine. hiç normal bir durum gibi gelmedi bana :mymeka: sen doktor kontrolündemi aldın bu ilacı bakiiim klava:

EVET TABİKİ DOKTOR VERDİ. AMA İLAÇ BİTELİ NERDEYSE 1 HAFTA OLACAK! BU aLLAH'IN BELASI YERDE ACİLE GİTSEM DOKTORDA BULAMAM!! 2 TANE KADIN DOĞUMCU VAR, ONLARDA KARI-KOCA ZATEN. AKŞAMLARI ULAŞMAK İMKANSIZ! MECBUR YARINI BEKLEYECEM:a015:

cerencim sen sorununu anlat ben doktorumu arayıp sorayım senin adına normalmi değilmi ama bende aşılama yaptıracağım zaman klomen içmiştim ve o ay adetimin maşallahı vardı..

bak güzelim ben kaç aylardır klomen kullandım hiç böle bişey başıma gelmedi...sen ne yap yap o doktorları bul...gerekirse yatağından kaldır...normal değil bence bu???

fundaaaaaa .....alooo...ordamısın....test yaptın mı kııııı...çatlatcan bizi meraktan.....:mymeka::mymeka::mymeka:

Günaydin Kizlarrrr Naber

Evet Fundacim çatlatma Insanida Hemen Yaz Bize...

Buarada Kizlar Benimde Adetim 2 Gün Geçti Adeşimde Oldukça Yüksek Gidiyor Ama Cumaya Kadar Test Yapmayacağim Ben...

kızzzz fundaaa kııııı..allah senin cezveni vermesin emüüüüüüü....nerdesin kııııı

bana kalırsa da bekle güzelim...acele etme....adetin gün be gün geciktikçe ve gelmedikçe keyfini çıkar bence..tabii ateşinde aynı yükseklikte devam ediyosaaaa.....

tatoş senden ne haber?varmı bişey?kendinden bahsetsene azcık

12 yılık evliliğimde iki tane kaybettiğim bebekten sonra bir tane rabbim bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var...şimdide ona kardeş yapmak için uğraşıyorum..aslında hiç düşünmüyordum amacım sadece çalışmaktı..taaki geçen kış işten ayrılmamla ikinci bir çocuk istediğime karar verdim..şimdide uğraşıyorum..
tek istediğim ne olursa olsun sağlıklı bir bebek hatta ikiz tabiiki rabbim verirse..benim sülalemde ikiz çok ama baba tarafında yok :sm_confused:
yani bir taşla iki kuş vurmak isterdim.:roflol::roflol::roflol:..

durduğun kabahat canım yaaaaaa......:mymeka:
hemen dr.git..güzel haberlerle dön canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…