2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

anladım bende artık psıkolojıkmıdır nedır bılmıyorum ama arada kasıklarım agrıyo sankı basıyolarmıs gıbı

Ya benim göğüslerim şiş ve acıyor, ve karnıma arasıra sancı giriyor tıpkı adet zamanlarındaki gibi.
Aynı adet belirtileri yaşıyorum.
Zaten benzediklerini söylüyolar.
Hiçbir fikrim yok şuan.
Bekliyorum.

AYNEN TATLIM HENÜZ BİR BELİRTİ YOK BEKLİYORUM CANIMCIM İNŞALLAH KALIRIM CANIM BENİM MESAİ BİTTİ EVDEN AÇARIM ÖPPP:teytey::teytey:

slm kızlar naberr.....
ben çoook üşüyorum ya dün adet olmam gerekiyordu olmadım ateşim 37 çıktı bu sabah idrarım koyulaştı... hamile olabilirmiyim acep ateşim yüksek olduğu içinmi üşüyorum ya anlamadım gitti....

adetin gecıkmıs yarın bı test yaptır bakalım ne cıkacak ben hala bekliyorum daha cok var offfff

hadi ya.bende olmadım daha.ve bende üşüyorum.ateşimde günlerdir 36,8 ve 37,0
kıs ikimizde aynı anda müjdeyi vermeyelim :dance:

hadi ya.bende olmadım daha.ve bende üşüyorum.ateşimde günlerdir 36,8 ve 37,0
kıs ikimizde aynı anda müjdeyi vermeyelim :dance:

inşallah canım ya bakalım neler olacak yarında olmazsam ve ateşim yüksek çıkarsa büyük ihtimalle hamişim ben
ama sanki bu gece adet olacakmışım gibi karnıma garip bişiler oluyor

ben hemen test yapmayacağım cuma gününe kadar bekleyeceğim belki adet olurum... ben bu ay klomen kullandım ya o geciktirmiş olabilirmi diye düşünüyorum
senin kaç gün geçti canım

Klomenmi :uhm: işte bak bunu kullananlar bilir.benim günüm karışık biraz ya.stresten sapıttıda biraz.ya 1hazirandı.yada bugün.benim hesabıma göre bugün.ama26günde bir olurum hep ona göre hesaplarsam 1 iydi kafamçokkarıştı

kızlar selam bende sizler gibi dün yada bugün adet görmesi gerekipte hala görememişlerdenim . geçen ayki tarihim 6.sı bugün akşam üzeri evde test yaptım negatif çıktı. kafam çok karışık ve beklemek çok zor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…