2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bu ne bu topic ne hale gelmiş bakiiiimmmmm.klava:klava:...bide delüler ben hemiş kalmadan göğüslerim şişip çatlamıştı bide çok şişmişlerdi ama oğlum oldu:roflol::roflol:

aha geldi işte oklavayla dövmeye bizi ..:roflol::roflol:

desene bu söylentide ayyuka çıktı...lülülülülülü

zeynep sende hamiş ol yaaaaaa. .. yokmu bi şiler .. bak busefer de tutmazsa aşılama yaptırın bi yafffffff..

aha geldi işte oklavayla dövmeye bizi ..:roflol::roflol:

desene bu söylentide ayyuka çıktı...lülülülülülü

siz şimdi oklavaylda dövülmezsiniz saçlarınızı çeksem yeter.....her söylentiye inanmayın...sadece dr a gidince bebeğin hangi yumurtalıkta olduğunu sorun genelde sağdakiler erkek oluyo

siz şimdi oklavaylda dövülmezsiniz saçlarınızı çeksem yeter.....her söylentiye inanmayın...sadece dr a gidince bebeğin hangi yumurtalıkta olduğunu sorun genelde sağdakiler erkek oluyo

doğrumu acaba ilk kez duydum bu da ayyuka çıkarsa du bakalım..sorayım bakalım.. ama bunun cinsiyet için sordumu söylemem yoksa dr beni kovar ...:mymeka:

o ilk çizelgede olmuyo olmuyoooooooooooooooooo.valla aptallaştım ben noldu bana ya.dermişiiiiiiiiiiim.e bu çizelge oluyo o olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…