2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

fundaa kııı sen beni hiç özlemedin mi.......hiç sormadın bile evrim nerelerde diye.....unutulmak bu olsa gerekk...senağlamasenağlamasenağlama

bayanlar bu resim bir bayanın yumurtlama anıı...dünyada ilk kez çekilmiş...yabancı bir ülkede bir rahim ameliyatı esnasında tesadüfen çekiliyo..........

slmm kızlar yaa zeynepp zeten bende depresyondan yeni çıkmışım senide böyle görünce üzülüyorum.yanlız değilsin bak bizde senin gibi bekliyoruzzsenağlama

evet canım bu aralar depresyondayım kk ya girmek bile gelmiyo içimden.....usandım her ay hüsran yaşamaktan artık mutlu olmak istiyorum....ama sanki boşa kürek çekiyorum....

canım benim sakın bu şekilde düşünme verici rabbim dilerse ikiz dilerse üçüz verir eğer olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiği vardır hayırlısını dile bizlerde dua ediyoruz rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin sakın karamsar olma canımcımmmm:1hug::1hug::1hug:

kızlar hepinize günaydınlar veCUMANIZ BÜBAREK OLSUN dualarımızda birbirimizi unutmayalımyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

zeynepcim sen neden bu kadar karamsarlığa düşüyosun güzelimmm..bak ne kadar güzel sağlıklı bir oğlun var...allah sana bir kere de olsa bu duyguyu yaşamayı nasip etmiş...şükret halineee...elbette sende haklısın 2.yi istiyosun ve belki hatta 3.yü bile isteme hakkın var...ama elindekine şükret ve kafana takma ....allah bana bi evlat verdi ,isterse,uygun görürse 2.yi de verir elbet diye telkin et kendini.....bak bizlere biz bir tane evladımız olsun devamı olmasada olur diye uğraşıyoruz....bir kere osun o annelik duygusu yaşamak istiyorum....ve yaşayamayacağım diye çok korkuyorum ama şu durumda bile kendimi telkin etmeye çalışıyorum çünkü benden kaç yaş büyükler var etrafımda bir kere bile anne olamamış...işte onları gördükçe ben daha gencim...allah yazdıysa ,kaderimde varsa bende yaşarım diye telkin veriyorum kendime....o yüzden nolur üzme o canını....daha da umut dolu ol....etrafına mutluluk saçççç emi .............a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…