2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

UMUT DEDİK UMUTLNDIK UMUT İÇİNDE umut geldi umudu bulamadık umut içinde AMA ASLA UMUDU KAYBETMEDİK ÇÜNKÜ UMUT HEPİMİZİN İÇİNDEa.s.a.s.a.s.

Kızlar bi karamsarlıktır gidiyor ne bu böyle kendimize gelelim lütfen ve zenepcim allaha şükür senin bi ogluşunda varmış bizler ne yapalım ozaman lütfen hepimiz için umutsuzluk yok:1rolleyes::1rolleyes:

BEBEK El Bebek Gül Bebek---Hadi Gel Bebek---Kimse Seni---Daha Az Sevmeyecek---El Bebek Gül Bebek---Hadi Uyu Bebek---Uyu Rüyana Melekler Girecek---El Bebek Gül Bebek---Uyuda Büyü Bebek----O Dudakların Daha---ANNE DİYECEK

Depresyon,yeryüzünde sevgisiz kalmaktır,ruhu besleyememektir.Güvensizliğe,belirsizliğe ve endişeye terk edilmektir.DUA ise depresyonun en etkili ilacıdır.Bizler dua ile yaradana ulaşırız.yaradan biz kullarını çok iyi tanıyor.Her birimizin ayrı derdi var.Ve bizler bu dertlerle olgunlaşıyoruz.rabbimiz bize birgün bebeklerimizi gönderecek.Bizler biraz daha sabırlı olacağız.VAZGEÇMEK,karamsarlığ kapılmak YOK ARKADAŞLAR.Arkadaşlar YASİN suresini biliyosunuzdur.RABBİMİZ 81.ve82.ayetlerde şöyle buyuruyor:Gökleri ve yeri yaratan,onların benzerlerini yaratamaz mı?elbette yaratır.O çok bilen yaratıcıdır.O'nun işi bir şeyin olmasını istediğinde sadece 'OL'demektir,hemen oluverir.
Arkadaşlar bu ayetler o kadar açıkki.Allah için zor değil bir bebeği yaratmak.Bizler ısrarla isteyeceğiz meleklerimizi Allahtan o verecek bize.biz yeterki pes etmeyelim,üzülüp kendimizi harap etmeyelim.Ve birbirimiz için dua edelim dua zincirimiz geniş olsun.en kısa zamanda dualarımız gerçekleşecek.

Canım allah razı olsun çok güzel yazmışsın .Bu yazdıklarını okuduktan sonra bizler hala neden kendimize stres yaratıyoruz anlamış değilim

canlarım saolun hepiniz çok tatlısınız ama elimde olan bişey deil bu 11 aydır sabrettim ama bu ay çok bittim her ay bir umutla başlayıp sonucunu alamamak bitirdi beni...hep dr lardan bir ümitle iyi sonuçlar alacam diye gidiyorum herşey güzel gidio fakat sonuca ulaşamıyorum....sizleride üzmek istemem ne olur kusura bakmayın evet benim bir oğlum var çok şükür.... allahım inşallah bende önce hiç evladı olmayanlara nasip etsin ...elbette sizlerin durumu çok daha zor...sizlerden sonrada bana nasip eder inşallah ...çok korkuyorum sonuca ulaşamıycam diye....

iyi dileklerin için teşekkür canımcım ümidini kaybetbe anlıyorum seni umarım en kısa sürede bebişine kavuşursun rabbim dualarını kabul etsin

ahanda burayada yazıom bakın neler oldu bana uf uf

çok küçük emrah modunda gördüm seni canım bugün... sırnaşık şeygeçmiş olsun olur olur bazen bu tip sorunlar çıkacaktır elbet..yorulmak yok yola devam ne o öyle bahtsızım felan cık cık yakıştıramadım:mymeka:

dıptısdıp canım hayırlı olsunn eviniz güle güle oturun iyi günlerdeeee harika deniz manzaran .Benimde ev her oda deniz görüyorr deniz harika görmeden edemiyorum :dance:

günaydın canlarım....bende çıkıyorum biraz sonra alışveriş yapıp kafamı dağıtayım...bugün 29, günüm misafirim hala teşrif etmedi ....hiç umutlanmıyorum çünkü testlerim negatif çıkıyo...bakalım kırmızlarım ne zaman buyuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…