- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.581
Depresyon,yeryüzünde sevgisiz kalmaktır,ruhu besleyememektir.Güvensizliğe,belirsizliğe ve endişeye terk edilmektir.DUA ise depresyonun en etkili ilacıdır.Bizler dua ile yaradana ulaşırız.yaradan biz kullarını çok iyi tanıyor.Her birimizin ayrı derdi var.Ve bizler bu dertlerle olgunlaşıyoruz.rabbimiz bize birgün bebeklerimizi gönderecek.Bizler biraz daha sabırlı olacağız.VAZGEÇMEK,karamsarlığ kapılmak YOK ARKADAŞLAR.Arkadaşlar YASİN suresini biliyosunuzdur.RABBİMİZ 81.ve82.ayetlerde şöyle buyuruyor:Gökleri ve yeri yaratan,onların benzerlerini yaratamaz mı?elbette yaratır.O çok bilen yaratıcıdır.O'nun işi bir şeyin olmasını istediğinde sadece 'OL'demektir,hemen oluverir.
Arkadaşlar bu ayetler o kadar açıkki.Allah için zor değil bir bebeği yaratmak.Bizler ısrarla isteyeceğiz meleklerimizi Allahtan o verecek bize.biz yeterki pes etmeyelim,üzülüp kendimizi harap etmeyelim.Ve birbirimiz için dua edelim dua zincirimiz geniş olsun.en kısa zamanda dualarımız gerçekleşecek.
canlarım saolun hepiniz çok tatlısınız ama elimde olan bişey deil bu 11 aydır sabrettim ama bu ay çok bittim her ay bir umutla başlayıp sonucunu alamamak bitirdi beni...hep dr lardan bir ümitle iyi sonuçlar alacam diye gidiyorum herşey güzel gidio fakat sonuca ulaşamıyorum....sizleride üzmek istemem ne olur kusura bakmayın evet benim bir oğlum var çok şükür.... allahım inşallah bende önce hiç evladı olmayanlara nasip etsin ...elbette sizlerin durumu çok daha zor...sizlerden sonrada bana nasip eder inşallah ...çok korkuyorum sonuca ulaşamıycam diye....
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:mymeka: aha yakaladım seni günaydın sanada :icecream:
ahanda bende seni yakaladım günaydınnnnnnnnnnnnnnn:roflol:
:teytey: kız hala uykum gelmedi benim yaaaaaaa fisfisfis dün 19.5 saat uyudum sanırım ondan sırnaşık şey az sonra kocişimi uyandırcam balık tutmaya gidicez sözü var bana. ordanda sahilde kahvaltı yapmaya ordanda mobilya bakmaya oh oh :sm_cool: bu arada sende şu konuya bi baksana yahuuu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=185898
senden korkulur hala uyumadınmı:1shok:kız dünyanın alt üst etmişsintatlicadiarzu
slm kızlar evet bu ayda gariplikler bende yine :mymeka: normalde son adetim 17 mayıstı ama eşim yok diye bu ay ümidimi kesmiştimki bir gece sancıyla uyandım :1shok: evet dedim yumurtlama oluoooo :dance: neyse aksatmadan çalışma yaptıkişin garibi geçen ayda 1 hafta gecikmeli yumurtlamıştım bu ayda adetin 23. günü yumurtlamam oldu. ovulasyon testiylede onayladım süprizzzzz fakaaaat 2 gün önce wc gittiğimde afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken acayip bir acı hissettim. sürekli tuvaletim varmış gibi oldu doktora gittim tahliller ve süpriz !!!! sistit olmuşum senağlama yalvardım ama doktor antibiyotik vermek zorundayım dedi. senağlama 3 günlük bir tedavi olucam. sabaha son ilacı alıcam ama 500 mg bir antibiyotik. umarım hamişsem sorun çıkarmaz. ne bahtsızım ben yahuuu :mymeka: şimdi beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?