2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

günaydın kızlar...neler oldu bir bilseniz...cumartesi 24 mm olan yumurtam daha çatlamamış ve 35 mm olmuşş...şimdi kontrolden geldim...yarın tekrar gidicem....

arkadaslar ben geldiiiim
tatil bitti..
ama muhtesem bi tatildi..
öyle muhtesemdiki

HAMILEYIM :asigim:
:dance::dance::dance::dance:

Giznurr,funda,zeynep ,çerez dıptısdıpCanim Arkadaşlarim Artik Bundan Sonra K.kda Göremiceksiniz Beni üyeliğimi Sildirmek Için Msj Yazdim Editöre.herşey Gönlünüzce Olsun

arkadaşım ben sana kötü bir niyetle yazmadım....sadece seninle aynı duyguları sık sık bende yaşadığım için yazdım...yani burdan ayrılmaman adına ..ama sen yanlış anlayıp kalbimi kırdıysan diyecek sözüm yokk...böle bi tepki vereceğin aklıma gelmezdi,çok şaşırttın benii..dopru ne haddime beni ilgilendirmez

arkadaslar ben geldiiiim
tatil bitti..
ama muhtesem bi tatildi..
öyle muhtesemdiki

HAMILEYIM :asigim:
:dance::dance::dance::dance:

canımmmmm inanmıyorum sannaaaaaa...çok sevindim anlatamam ......ne kadar güzel bişey.......allah sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin çerezim.....harika bi haber bu yaa....heleki böle herşeyin üsüste geldiği,moralimin çok bozuk olduğu bir günde.....

allah razi oslun evrimiiiiiiim ..:1hug:
rabbim seninde gönlüne göre versin insallah .. :asigim:

hayrola neden moralin bozuk canim
:uhm:

Son düzenleme:
allah razi oslun evrimiiiiiiim ..:1hug:
rabbim seninde gönlüne göre versin insallah .. :asigim:

hayrola neden moralin bozuk canim
:uhm:

sorma arkadaşım....hiç beklemeiğim birinden beklemediğim bi tepkişyle karşılaştım..saolsun arkadaş kusura bakma diyeceğine bunu topiğe yazmama bile tepki gösterdi.ki burası paylaşım alanımız...dertleşme alanımız....ki ben sadece teselli edip moral vermeye çalışmıştım....ama neyse ki sizin bu güzel haberleriniz böle negatiflikleri unutmamızı sağlıyor....çok mutlu oldum senin adına...

:sm_cool: Cerezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Canim Hamişmisin ...... Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy çok Sevindim Tebrik Ederim Allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin Inşallah.....

KIZZZZ TÜRKİYEDE YAPTIN BEBEĞİ DİMİ.... TATİL YARADI WALLA TABİ GEZDİN GEZDİN DAĞITTIN KAFANI TAKMADIN HİÇBİŞEYİ HEMEN TUTUNDU BEBİŞİN... HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM.....DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH...

aynen öyle oldu belinaycim..
aklima bile gelmedi hamile kalmak ..
o kadar rahattikki..
ve düsünmedigimiz anda oldu cok sükür..
dualarimdasiniz .. insallah en kisa zamanda sizdende alicaz bu mutlu haberleri..

evet tesadüfe bakarmisin .. fundamla aramizda 1 ay ya var ya yooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…