2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

arkadaşlar bu gurupta
(HAZİRAN yada TEMMUZ'da çift çizgiyi görmek isteyenler LİSTEYE )sudenaz
aynımı , kaç tane liste var. sistenin işleyisi hakkında biraz acemiyim galiba

bu listede farklısa benide yazın listenize
bende bebiş istiyorum ;
3 aylık denemem hüsran, 3 gün geçikmeden sonra bugün hastalandım .

slm yarencim epeydir görüşemedik nasılsın .. ben kimyasal gebelik geçirdim..çok sevinmiştim hamile olunca ..ama çok kısa sürdü.. sende varmı bi değişiklik..

slm yarencim epeydir görüşemedik nasılsın .. ben kimyasal gebelik geçirdim..çok sevinmiştim hamile olunca ..ama çok kısa sürdü.. sende varmı bi değişiklik..

geçmiş olsun canım.evet duymuştum hamile olduğunu.allah sabır versin.hayırlısı böyleymiş demekki.bende değişiklik yok canım.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim işte

Allah inşallah kavuşturur bebişlerimize.belki biraz geç olacak ama sağlıklı olacaklar bence.ve bizi hiç ummadığımız anda çok mutlu edecekler.

saolun arkadaşlar .. yarencim inşallah bu sefer ki tutar canım ..sende listeye hamiş olarak girersin inşallah.bende bu ay dinlenicem ..gelecek ay klomen yada gonopen kullanıcam ..dr çatlatma yapacak .yine olmazsa enjektabıla geçeriz dedi .umarım hepimiz için hayırlısı olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…