2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Canım benim inşallah hayırlısıyla rabbim bu sefer gönlünün muradını vericek.Dualarım senınle canım inşallah bir dahaki sefer sağlıklı bir hamişlik geçiriceksin .Allaha emanet ol

çok sağol arkadaşım.seninde en kısa zamanda olur inşallah.ben iki seferdir iğne kullanıyorum.bir yıl gonaphene kullandım.

selam ben de 2009 a anne olarak girmek istiyorum.
eylülden beri şeker ilacı kulanıyorum. rahim filmi çekildi gayet güzel herşey. başımın belası pko var sadece.
6 kez klomen+çatlatma iğnesi
bir kez de göbekten iğne+çatlatma iğnesi denedik. adetim gecikti derken karnım şişti birden. doktora gittim gebesin ama ohss olmuşsun dedi. bir hafta sonra bthcg düştü. 10 gün sonrada adet oldum. galiba kimyasal gebelik oldu. yani sessiz gebelik. daha kese bile görünmemişti.
2 ay ara verelim deidk. beklemedeyim.

slm yarencim epeydir görüşemedik nasılsın .. ben kimyasal gebelik geçirdim..çok sevinmiştim hamile olunca ..ama çok kısa sürdü.. sende varmı bi değişiklik..

Canım çok geçmiş olsun ; bende kasım ayında kimyasal bir düşük yaşamıştım.
o yüzden seni gayet iyi anlıyorum . Herşeyin hayırlısı olsun

canım bencede dinlenmen iyi olur. ben inanyorumki senin bebişde çok yakında gelicek sana annesiii..:))

selam kızlar ben geldim yemin törenimize gittik ankaradaydı gece yola çıktık sabaha karşı oraya vardık tören muhteşemdi çok güzel veçok gurur verici idi askerimi çok özlemiştim öptüm kokladım zayıflamış kapkara kalmış aldık geldik iki gün evci izin verdiler yarın dönüyooo vede daha doktora gidemedim nasip olursa pazartesi günü gidecem sizler ne yaptınız:uhm:yerimseniben

Giznurr,funda,zeynep ,çerez dıptısdıpCanim Arkadaşlarim Artik Bundan Sonra K.kda Göremiceksiniz Beni üyeliğimi Sildirmek Için Msj Yazdim Editöre.herşey Gönlünüzce Olsun

kızlar bende sabah doktoruma gittim aşılamam olucaktı bugün öğleden sonra....dün çatlatma iğnemi vurulmuştum 2 doz...perşembe günü 19 mm di yumurtam...bugün aşılama öncesi bi bakalım dedi..bir de baktıkki yumurta çatlamamış daha ve 24 mm olmuş..şaşırdık resmen...bir doz daha çatlatma yaptı bugün ve aşılamayı kenara bıraktık normqal deneyelimdedi .....bugün mutlaka ilşki verdi ve pazartesi kontrolüm var....

kızlar hepinize iy, hafta sonları nerelerdesiniz kimseler yok böyle yapmayalım kızlar lütfen hepimizin allah gönlünün muradını versin inş:enbuyukkk::enbuyukkk:

Giznurr,funda,zeynep ,çerez dıptısdıpCanim Arkadaşlarim Artik Bundan Sonra K.kda Göremiceksiniz Beni üyeliğimi Sildirmek Için Msj Yazdim Editöre.herşey Gönlünüzce Olsun

canım benim neoldu...neyapalım hayatım kderimiz buymuş....bence sildirme arada bir girersin senden haber almak isteriz canım....

hepinize iyi haftalar arkadaşkar umarım hepimiz için çok güzel ve hayırlı haberler alacagımız bir hafta olur tüm iyi dileklerim sizlerle:enbuyukkk:yerimsenibenyerimseniben

arkadaşlar nerelerdesiniz kaçgündür açıyorum açıyorum ama aynı sayfa ne olur böyle yapmayalım bu ne karamsarlıktık arkadaşlar kendimize gelelim lütfen:enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar noldu bakem nerde benim canlarım hııı :mymeka: biri hamiş çıktı kayboldu ismi lazım değil :roflol: biri gezmeye tozmaya gitti gelemedi :roflol: ayrıca gezenti şahıs saçını kestirdi depresyona girdi :roflol: kızım bende kestircem merak etme :mymeka: hamiş kalan ismi lazım değil :roflol: bende hamiş kalcam seni yanlız bırakırmıyım hiç :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…