2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

desene eli kulaginda ..
ha catladi ha catlicak ..
hadi hayirlisi olur insallah
:1hug:

ayyy inşallah be çerezimm.....bu ay tuttururuz inşallah...doktor gün aşırı dedi ama ben 3 gündür hergün...............bana ne walla...bu ay da böle denicem..bide geçen aylarda ilişki sonrası ayaklarımı kaldırmıyodum...normal yatıp uyuyodum...ama bu ay hergün ilişki hem de 1 saat ayaklarımı duvara dikiyorum yatakta...kociş gülüyor bunu sana kim söledi diyor ama bana ne.....çatlıcaksa çatlasın artık walla her akşam kocişi esir alıyom...sabahtan başlıyom bak çok yorulma..onu yeme bunu içme....gece uyuma ....halısaha maçına gidiyo bak çok koşma...illallah dicek herifff ...kıyamam...ama eşim geçen gün bana sanki bu ay olacakmış gibi geliyor dedi..içine öle doğuyomuşşşş....hemde erkek olcak gibi hissediyom dedi....ahh keşke baksana yumurta 35 mm oldu daha çatlatamadık...

geçen gece oturuyoduk telefon geldi......kimle konuştun dedim sölemedi....kim o ne söledi bu saatte dedim yine tık yokkççbende çok meraklıyımdır...çatlatcanmı beni dedim...gülüyo...yumurta çatlasın diye böle yapıyom diyo dalga geçiyoo.......maskara olduk wallah..laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla kıslar sölemesi ayıp ama bende öyle hamiş kaldım.hergün oldu bizimki.tuturduk işte.evrim hergün yapın canım.kih kih kih.jeyyar

aaaaaa........hiç merak etme fundacım.....bu ay eşeğimi sağlam kazığa bağlıcam ondan sonra allaha emanet edicem....

kilikdan kiliga giriyoruz dimi :roflol:
evrimim .. ben ne ayaklarimi diktim ne baska bisi yaptim..
yaptigim tek sey hamileligi düsünmemek oldu..
cok ise yariyor inanki ..
düsün.. hamile kalmisim haberim yok.. ucaga bindim atladim geldim bu taraflara..

ama senin yumurta azimliymis masallah .. 35 mm iyidir.. bide catlasa ve denk geldinizmi tamam..
hani sen esine yok sunu yapma yok sunu yeme diyormussun ya..
benim kocisde gözümü korkutmak icin gözümün icine baka baka tatli türleri falan yiyordu.. icim eriyordu eyvah diye
:roflol:

maşallah iyi kaynakmışsınız......
insan birasda beni bekler:bbo:
işimiz var heralde........
cerezim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmm
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:1hug:
bizlerede dua et :enbuyukkk::enbuyukkk:

olur bitanem olur ..
rabbim en kisa zamanda sana evrimime cerenime zeynbime giznuruma balima diptisa ve bebek bekleyen her kese saglikli bi bebek nasip etsin
Şeniz

ne var ne yok canim sende?

evrimcim yumurtalar çok büyüdüğü zaman kalitesi düşüyo....benim geçen ya 1 tanesi çatlamadı 3cm. olmuş dr bu yumurtadan iş geçmiş dedi.....26 cm den sonra bir etkisi kalmıyomuş...en ideali 20 22 mm arası çatlamasıymış....çünkü büyüen yumurtalar kiste dönüşebiliyomuş...allahtan benimki adetle gitmiş....

olur bitanem olur ..
rabbim en kisa zamanda sana evrimime cerenime zeynbime giznuruma balima diptisa ve bebek bekleyen her kese saglikli bi bebek nasip etsin
Şeniz

ne var ne yok canim sende?

bende bir değişiklik yok canım ayın dördünde regli oldum daha var bekliyoruz
hayırlısı rabbim den

benim mesai bitti canımcım ben çıkıyorum hepinizi öpüyoruma.s.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy çerezcim inşallah canımma.s. adetim bitti bugün. çalışmalara başladıkjeyyar benim doktorumda hergün yapın dedi. ben hep 2 güne bir duymuştum ama, yumurtlama döneminde hergün ilişki dedi.
bu arada tatlı yeyince nooluyoki? niye yedirmiyorsunuz kocişlerinize?? ben iyi gelir diye biliyordum:bbo:

arkadaslar ben geldiiiim
tatil bitti..
ama muhtesem bi tatildi..
öyle muhtesemdiki

HAMILEYIM :asigim:
:dance::dance::dance::dance:

gülüm hayırlı ugurlu olsunnnn senin adına çok sevindim bu topige gireliden beri birileri hamileyim diye mutlu haberini bizlerle paylaşıyor senide duyduk allah kucagına almayı nasip etsin bizede dua edin bizde hamile kaldık diyelim:asigim::asigim:

kızlar ben hala doktora gidemdim hergün bişiyler çıkıyor pazartesi demiştim ya ogünde teyzemizin nişanı vardı onu unutmuşum ogün oradaydık bakalım bugün deneyecegim ama bugünde annemin misafiri var bakalım ne yaparız ama bana yavaş yavaş sinir geliyor allah hakkımızda hayırlısını versin Tatil ugurlu geliyormuş bizde tatilemi gitsek acaba benimde yengem ikinci çocuguna gittigi yerde hamile kalmıştı hatta hala onun muhabbattini yaparız tatil çocugu köy çocugu gibiyerimsenibensüprizzzzz

günaydın canlarım nasılsınız bakalım...:1hug:.umutyarencim bu topicte liste yapmıyoruz sadece dertleşiyoruz....benim topiğim diye söylemiyorum gelen hamiş kalıyo ben hariç :roflol::roflol:

tatli yedirince iyi geliyor tabiiki ..
ama esim bazen tatli yerken gözümün icine öyle bi bakiyorki basima geleceklerden korkuyorum.. tatlicadiarzu
kiz takildim biraz ya.. yedir sen yedir.. sifa niyetine
:roflol:

bende inşallah allah nasip ederse 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum tedavim devam ediyor yakındır inşallahhhhhhhhhhhhhhh.... allah hepimize çifter çifter versin kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…