- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.801
desene eli kulaginda ..
ha catladi ha catlicak ..
hadi hayirlisi olur insallah :1hug:
valla kıslar sölemesi ayıp ama bende öyle hamiş kaldım.hergün oldu bizimki.tuturduk işte.evrim hergün yapın canım.kih kih kih.jeyyar
ayyy inşallah be çerezimm.....bu ay tuttururuz inşallah...doktor gün aşırı dedi ama ben 3 gündür hergün...............bana ne walla...bu ay da böle denicem..bide geçen aylarda ilişki sonrası ayaklarımı kaldırmıyodum...normal yatıp uyuyodum...ama bu ay hergün ilişki hem de 1 saat ayaklarımı duvara dikiyorum yatakta...kociş gülüyor bunu sana kim söledi diyor ama bana ne.....çatlıcaksa çatlasın artık walla her akşam kocişi esir alıyom...sabahtan başlıyom bak çok yorulma..onu yeme bunu içme....gece uyuma ....halısaha maçına gidiyo bak çok koşma...illallah dicek herifff ...kıyamam...ama eşim geçen gün bana sanki bu ay olacakmış gibi geliyor dedi..içine öle doğuyomuşşşş....hemde erkek olcak gibi hissediyom dedi....ahh keşke baksana yumurta 35 mm oldu daha çatlatamadık...
geçen gece oturuyoduk telefon geldi......kimle konuştun dedim sölemedi....kim o ne söledi bu saatte dedim yine tık yokkççbende çok meraklıyımdır...çatlatcanmı beni dedim...gülüyo...yumurta çatlasın diye böle yapıyom diyo dalga geçiyoo.......maskara olduk wallah..laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende bende bendeeeeeee, daha 8 aylık evliyiz ama olana kadar anca dimi 2009da bende anne olmak istiyorum :)
maşallah iyi kaynakmışsınız......
insan birasda beni bekler:bbo:
işimiz var heralde........
cerezim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmm
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:1hug:
bizlerede dua et :enbuyukkk::enbuyukkk:
olur bitanem olur ..
rabbim en kisa zamanda sana evrimime cerenime zeynbime giznuruma balima diptisa ve bebek bekleyen her kese saglikli bi bebek nasip etsin Şeniz
ne var ne yok canim sende?
arkadaslar ben geldiiiim
tatil bitti..
ama muhtesem bi tatildi..
öyle muhtesemdiki
HAMILEYIM :asigim:
:dance::dance::dance::dance:
arkadaslar ben geldiiiim
tatil bitti..
ama muhtesem bi tatildi..
öyle muhtesemdiki
HAMILEYIM :asigim:
:dance::dance::dance::dance:
ayy çerezcim inşallah canımma.s. adetim bitti bugün. çalışmalara başladıkjeyyar benim doktorumda hergün yapın dedi. ben hep 2 güne bir duymuştum ama, yumurtlama döneminde hergün ilişki dedi.
bu arada tatlı yeyince nooluyoki? niye yedirmiyorsunuz kocişlerinize?? ben iyi gelir diye biliyordum:bbo:
bende inşallah allah nasip ederse 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum tedavim devam ediyor yakındır inşallahhhhhhhhhhhhhhh.... allah hepimize çifter çifter versin kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?