2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım inşallah dediğin gibi olur. bende senin gibi,geçen ay (8.ayımda) tedaviye başladım. bana da klomen verdi. yan etkisi en az olan bu dedi. ilacı alınca yumurtacıklarım büyüdü. çatladı kendiliğinden. ama tutturamadık genesenağlama bu ay gene verdi klomen. yaz tatiline gittiğimiz için eylülde dönene kadar her ay bu ilacı kullan,tutmazsa döndüğünüzde iğneye geçeriz dedi. çatlatma iğnesi değilmiş, yumurtaları geliştirmek içinmiş.
inşallah tatilde tutar da iğneye filan gerek kalmaz:çok üzgünüm:

birkaç günden bu yana yoğundum açamadım

yazılarınızı okudum gerçekten üzüldümsenağlama
anlamıyorum bu insanları neden böyle davranırlar neden bizleri hiç düşünmezler
biz zaten yeterince üzülüyoruz bir kere de onlar üzüyosenağlama
anlayamıyorum acaba neden buna ihtiyaç duyarlar sürekli iğnelemek laf işittirmek sanki çok hoş şeyler sinir oluyorumyaÇok üzgünüm çoook bu sitresle nasıl olumlu şeyler düşünüp hamile kalıcazsenağlama neden bize destek olacaklarına köstek oluyorlar

günaydın bacılarım bugüneşim söz verdi allahtan bir mani çıkmazsa gidecegiz bana dua edin sizlerden ne haberler bugün mutlu hber veren yokmu:uhm:

çerez sen neden bebek takvimi yapmıyorsun? ben hamiş olsam, ilk işim o olurdu heralde:asigim: hıı,eşim, ailem ve sizinle paylaştıktan sonra tabia.s

daha doktora gitmedim canim..
doktorum tatildeymis.. bende baska doktora gitmek istemiyorum :bbo:
temmuzun ilk haftasina terminim var..
hele onunla konusayim.. bana asagi yukari bi dogum tarihi versin öyle yapim diyorum..
netdeki hesaplayicilar cok tuhaf
:bbo:

selam canlarım nasılsınızz....yarın sınavım varr ve ben girmicem sanki o sınava başkası gircek gibi relaxım.............öfffffffffffff

nerdesin sen bakim sabahdan beri :mymeka:
öksüz biraktiniz beni buralarda
klava:

cerezim ya bu hamişlik mahvetti beni.sağlıcakla bi doğursam kucağıma alsam inşallah.ilk gebelik gibi değil bu seferki .bulantım hiç geçmiyoağrım var.bide bu gün sıcaktanmı ne elim ayağım tutmuyo ,içim bayılacakmış gibi tuhaf. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…