2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

arkadaslar ben de hamıle kalmak ıstıyorum ama kılo fazlam var(20 kılo kadar).doktor sorun olmyacagını soyluyor ama bende kıloluyken hamıle kalmak ıstemıyorum.kıloluyken hamıle kalanlar var mı aranızda?

ya arkadaslar nerelerdesiniz anlamiyorumki..Kötü Kazen
özledim o rahatlamak icin yaptigimiz sacma sapan alakasiz sohbetlerimizi.. :asigim:gelin artik ya
klava:

nasılsınız canlarımmmmm.......
bende buğün dr gittim..bebişin kalp atışları başlamışşş...
harika bir duygu..inşallah herkese yaşar bu duyguyu...

tebrikler cerezim...
rabbim tamamına erdirsin..hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim....

KIZLAR CANIM ÇOK SIKKIN DAHA DOKTORA GİDEMEDİK DÜN AKŞAM GİDECEKTİK AMA EŞİM İŞTEN GEÇ GELDİ BUSEFERDE GİTMEK NASİP OLMADI VE AYRİYETEN BIKTIM İNSANLARIN LAFLARINDAN SÖZLERİNDEN HADİ BEBEK NERDE HADİ DOGURSANA sanki benim elimde sinir ediyorlar bitanesi şimdiye bir bebegin olsaydı hoppidi hoppidi severdik diye daha birsürü şeyler neler neler insanlar okadar canımı sıkıyorki dört kürtajım oldu bana senin durumun nasıl saglıgın sıhhatin nasıl demek yok millet yigen istiyor bense evlat istiyorum benim kadarmı canları yanacak ama millet sanki onlara düşmüş gibi bebekte bebek allahım yarabbim sinir ediyorlar çok sıkıyorlar çok canım sıkılıyor bide üstüne daha doktorada gidemedim oda var iyicene sinirlerim laçka benim sizide sıkanlar varmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

valla bizimde farklı değil kuzum. ben kulaklarımı kapımı penceremi kapadım onlara. :dilcikar: dinlemiyorum artık. şakkıdı parçalasınlar kendilerini çocukda torunda diye :dilcikar: Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelir diyorum geçiştiriyorum. üzülmüyor değilim ayrı mesele ama sırf onlar istiyorlar diyede kendimi sıkmıyorum.
sadece ben ve kocişim istiyoruz diye deliler gibi çalışıyoruz:roflol: benimde totalimde 2 düşük var ama artık üzülmüyorum. demekki hayırlı değillermiş kuzucum :1hug:

inşallah bizimde bebişlerimiz olurda diyenler kendilerinden utanır tabiki herşeyin vardır zamanı takmıyorum diyorsun ne güzel bende takmıyorum diyorum ama maalesef olmuyor allah yardımcımız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla canım beni her gören soruyo bende istemiyoz diyom...hatta bi ara çalışıyoz demiştimde baktılar olmuyo komuşum bi arkadaşına benim yanımda çocuğu olmuyo bunun dedi.....resmen başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü...duymamaya çalış..istemiyoz de...

zeynep günaydın bende bu yıl anne olmak isteyenlerdenim.allah nasip ederse hepimiz olcaz işalllah.günüm dört gün geçti ama bugün sancım var yani adet sancısı heralde bugün hasta olurum.umutlar diyer aylara kaldı.senin ne durumda çalışmalar??

canım ben 1 senedir deniyorum...bugün yumurtalarıma baktıracam büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yaptırtıcam....ama bende pek ümit kalmadı..neden test yapmadın belkide hamişsindir

canım ben 1 senedir deniyorum...bugün yumurtalarıma baktıracam büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yaptırtıcam....ama bende pek ümit kalmadı..neden test yapmadın belkide hamişsindir

dün evde yaptım ama negatif çıktı.bugünde adet sancım başlayınca demekki tutmadı diye düşünüyorum.ama hayat süprüzlerle dolu değilmi.

evet canım inşallah testin yaılmıştır ve bir süprizle karşılaşırsın

hayırlısıysa olsun.kalbimizi ferah tutmamız lazım.sende asla umutsuz olma.aklına olumsuz hiç bişey getirme.öyle bişeyki beynimize hükmedebilir buna inan.olumlu komutlar verirsen beynine hayatındaki herşey olumlu olmaya başlar.olumsuz düşünceler olumsuzlukları getirir.bunu bi düşün ve uygula pişman olmayacaksın.

hey allahim ya.
ne dedigini bilmeyen agzindan cikani kulagi duymayan insanlar ne kadarda cok..
milletin niyeti laf olsun torba dolsun.. ne demisim.. laf nereye variyo sonun düsünen yok..
kendini bilmeyen ne cok insan var ya..
allah bagislasin. rabbim ona uzun saglikli bi ömür versin bi oglusun var yakisiklimi yakisikli :asigim:
yapistirsaydin o komsu olcak gaciya cevabini zeynepim..
Şeniz

şimdi canını sıkma boşver filan diycem sana, olmayacak biliyorum.hemde kendimden biliyorum. bu 9. ay bizim. kimseye söylemiyoduk çalışmalara başladığımızı. bu ay söylemek zorunda kaldıkbenneyaptımki annem, kayınvalidem,arkadaşlarım herkes çocuk soruyordu. korunuyoruz deyince kızıyorlardı. baktık sevgili kaynanam bizi evlatlıktan reddedecek, bu ay bıraktık dedik. şimdi önümde 3-4 ay zamanım var. tuttu,tuttu. tutmazsa bana da başlayacaklar bunun çocuğu olmuyor diye!

zeynepcim, komsun bunu bir cocugun oldugunu bildigi halde mi soyledi? o komsuna yuh diyorum baska da birsey demiyorum. ne cahil insanlar var ya.klava: hersey Allah'tan, olur olmaz napalim.

kızlar 8 ayın sonunda bende tedaviye başlıyorum :sm_cool: doktor bu ay bana gonaphene verdi. yumurta uyarıcıymış laelaelaelaelae 5 gün kullanıp yumurtacıklar ne alemde bakıcaz sırnaşık şey sanırım bu şansı biraz daha arttırıyormuş :teytey: inşallah bu defa tuttururuz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…