2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ne sabahı ne ögleni ertesi gün oldu bizim gacılardan haber yokklava: hepinize günaydın hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN neler yaptınız bakim:uhm::enbuyukkk:

sanada günaydin merakli bayan..
seninde kandilin mübarek olsun canim.. :1hug:
neler yaptik.. hmm.. ayni tas ayni hamam canim ya..
sen neler yaptin bakalim
:içelim:

kızlar ben yarın tatile gidiyorum 2 hafta yokum....kendinize iyi bakın inşallah döndüğümde birbirimize verecek müjdeli haberlerimiz olur....gerçi benim pek umudum yok ama neyse.....hepinizi öpüyorum

kızlar ben yarın tatile gidiyorum 2 hafta yokum....kendinize iyi bakın inşallah döndüğümde birbirimize verecek müjdeli haberlerimiz olur....gerçi benim pek umudum yok ama neyse.....hepinizi öpüyorum

ohhh gacılara bak birer birer tatile dökülüyor biz istanbul bekçisisırnaşık şeyşakkıdı

çerezim canım nasılsın hamişlik nası gidio DR agittinmi seni özledim valla ya..ben işten biraz kaytarıp girdim şimdi.

çerezim canım nasılsın hamişlik nası gidio DR agittinmi seni özledim valla ya..ben işten biraz kaytarıp girdim şimdi.

iyi gidiyo cok sükür canim..:1hug:
evet bugün gittik doktora.. gördük kücücük kesemizi..:asigim:
haftaya carsambada insallah kalp atislarini dinlicez..

arada bi kacamak yap böyle hemserim.. yoksa hic denk gelemiyoruz
klava:

canım benim çok sevindim .inşallah kalp atışını da duyarsın .hayırlısı gü
zelim ..kendini yorma bol bol dinlen .

aşkolsun arkadaşlar bi hoşgeldin bile yok bende bebiş isteyenlerdenim 8-9 aydan beri RABBİM isteyen herkese versin inşallah

hoş geldin canım ..inşallah bebeğene en kısa zaman da kavuşursun ..a.s.

eeeeeeeeeeeee nerdesiniz bakem cerezim dün msjnı görmedim tatlım ben iyiyim sende iyisin umarım bu aralar biraz yoğunum fazla açamıyorum fundam nerde yav hiç sesi çıkmyo hepinizi öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…