2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bende hamıs kalmak cok ıstıyorum 2cı asılama ıcın start verdım ıgnelerımı yapıyorum ıhsallah tutar
yarenkızım ıhsallah tutmustur canım asılaman iğne olarak ne kullandın

günaydın kızlar nasılsınız.... zeynepçim ben yine adet oldum bu ay da olmadı..... geçen ay 33 günde olmuştum bu ay erken oldum 21 günde geldi.... doktora gitsem iyi olacak neler oluyor böyle anlamadım hiç

günaydın kızlar nasılsınız.... zeynepçim ben yine adet oldum bu ay da olmadı..... geçen ay 33 günde olmuştum bu ay erken oldum 21 günde geldi.... doktora gitsem iyi olacak neler oluyor böyle anlamadım hiç

allah allah 21 gün çok erken canım lekemi geldi yoksa normal adetmi oldun....belki yerleşme kanamasıdır...eğer öyle deilse doktora bencede git canım

canım geçekten çok erken geldi banada zenepin dedigi belki yeleşme kenamasıda olabilir yada başka bi sorun olabilir doktoruna bi gözük istersen hayırlısı olsun kanaman regli kanaması gibimi yoksa akıntı gibimi canımfisfisfisfisfisfis

normal adet kanaması görüyorum kızlar diğer aylara göre oldukça yoğun son iki ay çok az gelmişti randevu aldım doktordan yarın akşam gideceğim adetliyken bakmak istiyordu zaten... kadın olmak ne zormuş yaaaaaa

canım adet kanaması gibiyse belki küçük bir ihtimal aklıma geldi düşükte yapıyor olbilirsin doktora gitte aklında hiç şüphe kalmasın herçekten katılıyorum kadın olmak çok zor ben bunu hep söylerim biliyormusun kandınlar öyle şeyler görüp yaşıyorlarki yaşıyoruzki allah yardımcımız olsun doktordan glince bizi haberdar et canım:sm_confused::sm_confused::enbuyukkk:

bunu eltim demisti.. kadin olmak zor.. hatta pis diye.. neden dedigimde:
adetlisin pissin.. lohusasin pissin.. dogum pis.. hersey pis diye.. pisden ziyade bu saydiklarimin hepsi zor dönemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…