2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kızlarr ben tatile gidiyorumm :sm_cool: 2 ay sonra görüşürüz.sengözlerimebaksanab eylül 1'de burdayım. inşallah bu sırada bebişim tutarsa size yazarım. hepinizi çok öpüyorum.:1hug:gamyoncuiremsu

kızlarr ben tatile gidiyorumm :sm_cool: 2 ay sonra görüşürüz.sengözlerimebaksanab eylül 1'de burdayım. inşallah bu sırada bebişim tutarsa size yazarım. hepinizi çok öpüyorum.:1hug:gamyoncuiremsu

a.s.oooh iyi gezmeler canım hemide iki ay be ne güzelmiş bizim yerimizede gez nireye gidecen nirelere akıcan iyi tatiller :teytey:bizde bu sene istanbulu bekliyecez şehir boş kalmasın diye:roflol::roflol::roflol:

güzeller nihayet dün akşam doktora gittik ve muayene etti ve temiz hiçbişiy gözükmüyor dedi ama yinede idrar testi yapalım dedi yaptırdık birhafta sonra gel tahlil sonuçlarına bakalım dedi ve istedigim cevabı verdi allahıma bin şükürler olsunki bundan sonraki aşama dedi evet evet bebiş için çalışmalara başlıyacagız dedi allahtan bir mani çıkmazsa ama daha bir hafta daha bekliyecegiz ondan sonra bebiş bekleme süremiz tamam dedi dua edin kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun hepimizin inşa.sa.sa.sa.s

Günaydin şekerler Nasilsiniz......

Meraklim Naber Canim Sonuçlarinin Iyi Olmasina çoook Sevindim Hadi Hayirlisi Olsun Allah En Kisa Zamanda Hamiş Olmayi Nasip Etsin Hepimize..... Bende Bugün Doktora Gideceğim Bakalim Neler Diycek 3 Aylik Bir Tedavi Uygulayacağim Sana Demişti...

amin canım duan hürmetine inş seninde sonuçların güzel olur istedigin neticegi alırsın canım bu tedavi ilaçlamı olacak nasıl bir tedavi uygulayacaksınız allah hepimizin yardımcısı olsunŞeniz

canım, ailemizin yanına gidiyoz mersine. arada bir 10 günlük antalya tatilimiz de var. gerisinde de mersinde oluruz galiba. işte çıkış vakti... çokk öpüyorum hepinizi. Allah'tan hayırlı haberler diliyorum.

canım, ailemizin yanına gidiyoz mersine. arada bir 10 günlük antalya tatilimiz de var. gerisinde de mersinde oluruz galiba. işte çıkış vakti... çokk öpüyorum hepinizi. Allah'tan hayırlı haberler diliyorum.

hayirli yolculuklar iyi tatiller canim..
insallah 2 kisi gittiginiz tatilden 3 kisi dönersiniz coksekeriremsu
kib bak ve özletme kendini fazla emi.. arada bi yokla bizi
Şeniz

funda yı bende çağırıyorum ama galiba tahminim doğruysa,salı pazarına gitmiştir...ya da sıcaklardan uyuya kaldı...fundişşşşş...yedeşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…