2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

evet canım, çünkü vaginal bölgede olan ve bazen hissedip göremediğimiz herhangi bir şey döllenmeye engel olabiliyor...en önemlisi sağlıklı spermlere zarar veriyor...bunları söylememin sebebi acaba aylardır ovulasyon döneminde deneyip de tutmayan durumlarda hissedilmeyen küçük çaplı bir rahatsızlık mı var diye bence onca stresi çekmektense erkenden doktora görünmek en sağlıklısı...kaldı kı doktora gidildiğinde belirsizlik ve stres, sonrasında endişede aza iner diye düşünüyorum.Bakalım daha ilk deneme olacak herşeyin hayırlısı

dediğiniz gibi ben doktora gittim kontrol için .ultrasonla baktı doktor. adet düzeni ile ilgili sorular sordu herşey normal görünüyor dedi. ve çalışmalara devam edin dedi. olmazsa yumurtalık takibi yaparız dedi.onun dışında şu aşamada yapacakları bişeyde yok . henüz çok erken. rahim filmi gibi şeylerde isteniyor bir sene içinde gebelik oluşmadığı durumlarda duyduğum kadarıyla .zor işler . allah kolaylık versin.

canım ne kadar süredir deniyorsunuz inşallah 1 yılı geçmeden olur..gerçekten herkese gönülden dilerim düşünmesi bile insanı strese sokmaya yetiyor ...ama umarım uzun süreli bir takip ve tedavi gerektirmeyecek durumdur ..ovulasyonlarını iyi takip ediyor musun

3 . deneme olacak. siz ne kadardır deniyorsunuz.
yumurtlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum. adetlerim düzenli.

3 . deneme olacak. siz ne kadardır deniyorsunuz.
yumurtlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum. adetlerim düzenli.

http://ovulation.dynadel.com/

yukardaki siteden yumurtlama dönemini takip edebilirsin bence iyi bir site ama ingilizce sorun olursa yaz cnm..bizim ilk deneme... ama benim bu ay için sıkıntım her ay 26 günlük periyodum geçen ay 30 güne çıkmıştı bu ay tam olarak ne zaman yumurtlama dönemim olduğunu bilemiyorum bende öyle ağrı sızı belirtisi de olmaz 2 günde bir 8 gün süresince denemeye çalışıcaz

Merhabalar... Araniza yeni katildim:) konu başliğini görür görmez ilk buraya yazmak istedim. Nasipse bu senenin sonuna kadar inşallah bende hamile kalmak istiyorum. Ama benim problemlerim çok malesef. Herşey gönlünüze göre olsun inşallah

merhaba canlarım giremiyorum pek hepinizi özledim...misafirlerim var onlarla ilgileniyorum.....en kısa zamanda eski muhabbetlerimize dönecez merak etmeyin.....hepinizi öpüyorum....

ay ben o konuda bilgi sahibi değilim allah kolaylık versin....
ben normal ön muhasebe tutuyorum ...........
ne kadardır deniyorsun canımcımmmmmmm:enbuyukkk:

tam 1 yıl 9 günlük evliyim ve evlendiğim ilk günden beri istiyoruz ama hayırlısı allahtan....
benim eşimin sperm değerleri düşüktü 5 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu şu an son değerler gayet iyi normal yolla bekleme aşamasındayız....bende döllenmeye yardımcı olsun diye klomen ve crinone jel kullanıyorum....

senin durum nasıl canım...

ben beş yıllık evliyim ama bu güne kadar hep korunduk........
üç aydan buyana deniyorum canım şimdilik doktora gitmedim bebek için
sacedece ilk düşündüğümde yumurtalıklarıma falan baktırdın rutin bir muayne yani
bir problem yoktu bir kaç ay daha denedikten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı canım:1hug:

bu arada merhaba ben de sizlere yeni katıldım.5 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyoruz ama bebiş olmadı henüz. Doktora gidiyorum şuan inş Allah bütün hamiş olmak isteyenelere bebiş verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…