- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.181
dediğiniz gibi ben doktora gittim kontrol için .ultrasonla baktı doktor. adet düzeni ile ilgili sorular sordu herşey normal görünüyor dedi. ve çalışmalara devam edin dedi. olmazsa yumurtalık takibi yaparız dedi.onun dışında şu aşamada yapacakları bişeyde yok . henüz çok erken. rahim filmi gibi şeylerde isteniyor bir sene içinde gebelik oluşmadığı durumlarda duyduğum kadarıyla .zor işler . allah kolaylık versin.
canım ne kadar süredir deniyorsunuz inşallah 1 yılı geçmeden olur..gerçekten herkese gönülden dilerim düşünmesi bile insanı strese sokmaya yetiyor ...ama umarım uzun süreli bir takip ve tedavi gerektirmeyecek durumdur ..ovulasyonlarını iyi takip ediyor musun
3 . deneme olacak. siz ne kadardır deniyorsunuz.
yumurtlama günlerimi takip etmeye çalışıyorum. adetlerim düzenli.
merhaba canlarım giremiyorum pek hepinizi özledim...misafirlerim var onlarla ilgileniyorum.....en kısa zamanda eski muhabbetlerimize dönecez merak etmeyin.....hepinizi öpüyorum....[/QUOTE
kimleri görüyorum hoş geldin canım
özlettin kendini
bekliyoruzzzzzzzzzz
öpppppppppppp:1hug::1hug:
kızlar kimler burda
canlarımmmmmmmm
iii canım nolsun çalışıyorum sen nasılsın
sen ön muhasebi tutuyorsun canım
hayır canım maliyet muhasebesi tutuyorum hesplar bir sürü kafayı yicem yakında....üretim takibi falan işte...
ay ben o konuda bilgi sahibi değilim allah kolaylık versin....
ben normal ön muhasebe tutuyorum ...........
ne kadardır deniyorsun canımcımmmmmmm:enbuyukkk:
tam 1 yıl 9 günlük evliyim ve evlendiğim ilk günden beri istiyoruz ama hayırlısı allahtan....
benim eşimin sperm değerleri düşüktü 5 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu şu an son değerler gayet iyi normal yolla bekleme aşamasındayız....bende döllenmeye yardımcı olsun diye klomen ve crinone jel kullanıyorum....
senin durum nasıl canım...
ben de ben dee hamiş olmak istiyoruuum
ben de ben dee hamiş olmak istiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?