- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.161
selam kızlar. Köy çocuğu,tatil çocuğu derken,ben yine adet oldum. Yeni bir ay yeni bir umut... Gittikçe umutlarım tükense de...
selam kızlar. köy çocuğu,tatil çocuğu derken,ben yine adet oldum. yeni bir ay yeni bir umut... gittikçe umutlarım tükense de...
SLM KIZLAR BENİDE ALIN LİSTENİZE 2009 OCAK GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ALLAH İZİN VERİRSE:teytey:
hoşgeldin arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin hayırlı bir şekilde en kısa zamanda bebişine kavuşursun:1hug::1hug:a.s.
günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???
slm .ikinci silik çizgi ne kadar sürede çıktı peki. bende adetime 4 gün varken test yapmıştım 2. çizgi çok silik çıkmıştı ama o ikinci çizgi 2 saat sonra falan çıktı vede 4 gün sonra adet oldum. hüsranla sonuçlandı.kan testi için eerken ama adetinin geçmesini bekle bence. :uhm::uhm:
slm. ama senin silik çizgi hemen çıkmış . benimki 2 saat sonra falan çıkmıştı. bide bu sitedeki formlarda okuduğum kadarıyla adetine 4 gün 3 gün kala test yapıp ikinci çizgiyi görüp hamile kalanlan olmuş. ama sen adetini bekle kan testi için yinede . hadi inşallah hamişsindir.5-10 dk sonra baktığımda ikinci silkti canım.bakalım hayırlısı.olmazsa öbür ay olur napalım.sağlık olsun.
hadi hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur. 3. ayımız olacak bizimde daha bekliyoruzz. bakalım bu ay ne olacak.
günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?