2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..............

cerencim sabırlı olmak gerek canım yok öyle pes etmek öppppppp

selam kızlar. köy çocuğu,tatil çocuğu derken,ben yine adet oldum. yeni bir ay yeni bir umut... gittikçe umutlarım tükense de...

aaaaaaaaa arkadaşım daha yolun başındayız hepimiz bak bende köy tatil çocugu deneyelim dedim ama maşşallah ben daha tatile çıktım bismillah kırmızılar beni hamancik buluverdi ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını versin öyle umut tükenmek felan yok öyle şeyler birbirimize hep güzel haberler verecegiz inş:1hug::1hug::1hug:

günaydın kızlar.acil yardıma ihtiyacım var.adetime 4 gün olduğu halde dün dayanamayıp evde testt yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.günün geçmeden çıkmaz sanıyodum ama silik ince bir çizgi çıktı.bu çizgi çıksa bile hamile olmama ihtimalim varmıdır.adet günümümü bekleyeyim kan testi için???

slm .ikinci silik çizgi ne kadar sürede çıktı peki. bende adetime 4 gün varken test yapmıştım 2. çizgi çok silik çıkmıştı ama o ikinci çizgi 2 saat sonra falan çıktı vede 4 gün sonra adet oldum. hüsranla sonuçlandı.kan testi için eerken ama adetinin geçmesini bekle bence. :uhm::uhm:

Son düzenleme:

5-10 dk sonra baktığımda ikinci silkti canım.bakalım hayırlısı.olmazsa öbür ay olur napalım.sağlık olsun.

hadi hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur. 3. ayımız olacak bizimde daha bekliyoruzz. bakalım bu ay ne olacak.

5-10 dk sonra baktığımda ikinci silkti canım.bakalım hayırlısı.olmazsa öbür ay olur napalım.sağlık olsun.
slm. ama senin silik çizgi hemen çıkmış . benimki 2 saat sonra falan çıkmıştı. bide bu sitedeki formlarda okuduğum kadarıyla adetine 4 gün 3 gün kala test yapıp ikinci çizgiyi görüp hamile kalanlan olmuş. ama sen adetini bekle kan testi için yinede . hadi inşallah hamişsindir.

hadi hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur. 3. ayımız olacak bizimde daha bekliyoruzz. bakalım bu ay ne olacak.

bizimde 3. ayımız olacak .ama bu ay biraz tembellik yapmıştık çok günaşırı olmadı işlerin yoğunluğu yüzünden .ama allah nasip ettiyse bir kere bile yeterli galiba.cuma günü kan testi düşünüyorum.

CANIM HADİ HAYIRLISI BENCE HAMİŞSİN SEN :lepi::dance:

slm...
Ben sağlıklı olunduğu halde hamile kalmanın bu kadar zor bir şey olduğunu bilmiyordum..bilinmesi ve hesaplanması gereken çok şey varmış...üstelik evdeki hesapların çarşıya uymadığı durumlarda nicesi.Geçtiğimiz ay bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım sonrasında korunmayı bıraktık..hayliyle yumurtlama dönemi geçmişti..bu hafta tam olası dönemin içindeyim...tutar mı tutmaz mı Allah bilir, ama gerçekten gönülden isterken bu kadar kafaya takıp yorarken bebeğin sağlıkla gelmesi herşeyden önemli...Ben hamile kalmayı planlamadan önce doktora görüdüm smear ve kültür yaptı ..kültürde enfekskiyon göründü 1 haftalık ilaç kullanımı ile akıntı tedavisi yapıldı..Merak ediyorum herkes bunu planlamadan bir genel kontrol yaptırıyor mu..Doktorum bana,folikasit verdi tablet..çocuğun sinir sistemi gelişimi için destekleyici...alınmasında fayda görüyorlar..Herkesin bu tip konulardan haberi var mı yoksa tuttu tutmadı endişeyle olası bir sağlık problemini gözden kaçırıyor mu...bu hafta denicez bakalım haftaya 10 gün sonrasında tutmuşsa belirtiler başlar..kendi takiplerimi de paylaşacağım ..sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…