- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.141
kız meraklı kime kızdın yavvvvvv
noldu şimcikkkkkkkkkkkkk
sen ne yaptın:uhm: o gene lafını benim içinmi yazdın hıh benim için yazdıysan kızdım gelmicem bir daha buraya bunlarıda aglıyarak yazıyorum çok duygulandım üzüldüm:a015:
NOT,15 gün sonra gelince görüşürük:roflol::roflol:
yazını yannış anlamadıysam sana kızdım:roflol: cerez e bak kim gelmiş GENE demişsin:roflol: ben çok hisliyimdir hemen üzülürüm:roflol: nedemek gene lafı sen bana nedemk istiyorsun :roflol:eger yalnış anlamadıysam:roflol:
canım sende hoş geldin tabiki dua ederiz inşallah eşin askere gitmeden bebişine kavuşursun:enbuyukkk:
canım inş ALLAH gönlüne göre versin inşa.s eşin askere gitmeden hamiş kalırsın ALLAH yardımcın olsun herşey diledigince gönlüne göre olsun a.seşinde askerden sagsaglim dönsüna.s ne zaman gidiyor kısa dönemmi benim kardeşimde askerde ALLAH hayırla kavuştursun inş:1hug:
inşallah canım bende yirmi ağustosta inşallah izne çıkıcam memlekete gidicez
sana iyi gezmeler canım bolbol dinlennn
meraklı zaten canım sıkkın bugünn doktordan geldim lütfen doğru düzgün oku ondan sonra ..............
üfya hiçbişey demiyorum sana allaha emanet ol
hoşbulduk yoncagülüm.
inşallah dualarımız kabul olurda tüm anne olmak isteyenlerin hamiş olduğu haberlerini alırız.
kısa dönem gitmeyecek canım yaa. uzun dönem yapacak benim eşim. meslek yüksekokulundan mezun bir muhasebeci kendileri :1rolleyes:
2009 ocak başında bitiyor tecili bakalım ne zaman gidecek. umarım kardeşinde eşimde sağlıcakla dönerler askerden.
cerezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nersin kıssssssssssssss
kim geldi gene
meraklicim bu geneyi bana yazmisim yoncagülüm :dance:
ben anladim :icecream:
isyerindeyim gelen giden cok oluyor.. gene kim geldi diyo bana
meraklicim bu geneyi bana yazmisim yoncagülüm :dance:
ben anladim :icecream:
isyerindeyim gelen giden cok oluyor.. gene kim geldi diyo bana
canımya açıklama yapmana gerek yok demekki o şekilde anlamak istiyo
nasıl isterse öyle anlasın ya ben onun hakkında kötü bişey yazmadım kimseyle bi alıp veremediğimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?