2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kız meraklı kime kızdın yavvvvvv
noldu şimcikkkkkkkkkkkkk

yazını yannış anlamadıysam sana kızdım:roflol: cerez e bak kim gelmiş GENE demişsin:roflol: ben çok hisliyimdir hemen üzülürüm:roflol: nedemek gene lafı sen bana nedemk istiyorsun :roflol:eger yalnış anlamadıysam:roflol:

benden başka kimseyle konuşmadığın için bu lafı banamı söyledin
ben sana gene falan demedim meraklıyaaaaaaaaaaa

nerde demişim ya alıntı yapıp gösterirmisin ben öyle bişey demedim

canım sende hoş geldin tabiki dua ederiz inşallah eşin askere gitmeden bebişine kavuşursun:enbuyukkk:

hoşbulduk yoncagülüm.
inşallah dualarımız kabul olurda tüm anne olmak isteyenlerin hamiş olduğu haberlerini alırız.

kısa dönem gitmeyecek canım yaa. uzun dönem yapacak benim eşim. meslek yüksekokulundan mezun bir muhasebeci kendileri :1rolleyes:
2009 ocak başında bitiyor tecili bakalım ne zaman gidecek. umarım kardeşinde eşimde sağlıcakla dönerler askerden.

meraklı zaten canım sıkkın bugünn doktordan geldim lütfen doğru düzgün oku ondan sonra ..............
üfya hiçbişey demiyorum sana allaha emanet ol

inşallah canım bende yirmi ağustosta inşallah izne çıkıcam memlekete gidicez
sana iyi gezmeler canım bolbol dinlennn

teşekküredrim sende umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ve dinlenirsin :1hug:ben dedigim gibi iki gün dinlene bilirsem dinlenecem ondan sorası gelin kostümümü giyip memlekete gidicem:roflol: birde benim amca oglunun sünneti var iyicene işlerimiz var anlayacagın :teytey:

meraklı zaten canım sıkkın bugünn doktordan geldim lütfen doğru düzgün oku ondan sonra ..............
üfya hiçbişey demiyorum sana allaha emanet ol

de de canım bak şimdi üzüldüm ben sadece muhabbet ediyorduma.s neyin var gülüm doktor ne dedi ne oldu sıktıysam kusura bakma lütfen :asigim:

duan hürmetine canım inş sagsaglim dönerler allah yardımcın olsun bebişin en kısa zamanda seni bulsun:teselli::teselli:

benide listeye ekleyin kızlar bende hamiş olmak istiyorummmmm.........! allah herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah

meraklicim bu geneyi bana yazmisim yoncagülüm :dance:
ben anladim
:icecream:
isyerindeyim gelen giden cok oluyor.. gene kim geldi diyo bana

sonunda anladım am geç oldu baksana yoncagülüm mün canı sıkkınmış:çok üzgünüm: hemide ben muhabbet olsun diye dedim alındıgımdan felan a.s:roflol:degil adım meraklıdan manyaga çıkacak :roflol:

meraklicim bu geneyi bana yazmisim yoncagülüm :dance:
ben anladim
:icecream:
isyerindeyim gelen giden cok oluyor.. gene kim geldi diyo bana

canımya açıklama yapmana gerek yok demekki o şekilde anlamak istiyo
nasıl isterse öyle anlasın ya ben onun hakkında kötü bişey yazmadım kimseyle bi alıp veremediğimde yok

canımya açıklama yapmana gerek yok demekki o şekilde anlamak istiyo
nasıl isterse öyle anlasın ya ben onun hakkında kötü bişey yazmadım kimseyle bi alıp veremediğimde yok

aşkolsun arkadaşım sadece muhabbet etmiştim yannış anlayacagını düşünmedim kendine iyi bak allaha emenet ol ben gidiyorum gece yola çıkıcaz gelince görüşürüzÇok üzgünüm çoook yannış anlamana üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gacılar allaha emanet olun kendineze dikkat edin gelince güzel haberler bekliyorum inş bende size veririm inş hepiniz öptüm bay:teytey::teytey:

SLM KIZLAR BENİDE ALIN LİSTENİZE 2009 OCAK GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ALLAH İZİN VERİRSE :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…