- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.381
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..
şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???
ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..
şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???
Çok güzel bi deney yapmışsın brisling. Bence kurduğun mantık da çok güzel. Peki bi de o arkadaşına bol bol su içirip aynı testi öyle yapmayı denesen daha kesin bi sonuç almaz mıyız sence?:sm_confused:
zeynepcim canım beni listeden sil arkadaşım. adet oldum hemde sanıırm biz ikinci çocuktan vazgçetik. elimizde olmayan sebeplerden dolayı(
zeynepcim canım beni listeden sil arkadaşım. adet oldum hemde sanıırm biz ikinci çocuktan vazgçetik. elimizde olmayan sebeplerden dolayı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?