2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

nerelerdesiniz bakıyım kızlar delülerim....iyiki giremiyom hepiniz kaybolmuşsunuz ...çabuk toparlanın hepinizi burda tek sıra halinde görücem.....

ARKADAŞLAR BEN LİMON TESTİNİN DOĞRULUĞU İÇİN DÜN BİŞİ DENEDİM..
gebelik beklentisi olmayan bir arkadaşım idarına limon sıktı ben de...
onun idrar rengi oldukça net ve yoğun koyuydu..(ay kusura bakmayın iğrenç diceksiniz belki ama deney malummm:)) benim bulanık ve açıktı.. onunkinde limon tortuları yüzüyordu benimkinde dibe çöktü..sonra normal suya sıktık dibe çöktü..şekerli suya sıktı yüzeyde kaldı..

şöyle bir durum var sanıyorum..
çok su içtiğim için açık renkte olan yoğunluğu az idrarım tortuları dine çöktürdü onun idararı mat ve yoğundu yüzeyde kaldı... şekerli suyunda yoğunluğu fazladır tortuları yüzdürdü..sade su ise hafif olduğundan batırdı..buna ne dersiniz???

benim kafam karıştı valla ...kafamçokkarıştı

zeynepcim canım beni listeden sil arkadaşım. adet oldum hemde sanıırm biz ikinci çocuktan vazgçetik. elimizde olmayan sebeplerden dolayı(

Çok güzel bi deney yapmışsın brisling. Bence kurduğun mantık da çok güzel. Peki bi de o arkadaşına bol bol su içirip aynı testi öyle yapmayı denesen daha kesin bi sonuç almaz mıyız sence?:sm_confused:

canım :)) suyu gün boyunca içmesi lazım ben...şimdi..bekliyorum 3-4 güne kan testi yaptırıcam bakalım eğer bende çıkmazsa o zaman zaten bu iş yaşş....

zeynepcim canım beni listeden sil arkadaşım. adet oldum hemde sanıırm biz ikinci çocuktan vazgçetik. elimizde olmayan sebeplerden dolayı(

canım benim ALLAH kızına uzun ömürler versin ..ama çoğu kişide bırakınca hamile kalıo .. belki sende öyle olursun ..üzülme canım inşallah seninde öyle olur .. tabii benimde..:teselli:

ya canım bu kadar çabuk pes etme. hiç olmaz diyenlerin bile çocuğu oluyo. eğer gerçekten istiyosan akışına bırak. bak herkes diyo ki, tam artık olmaz artık üstüne düşmicem dediklerinde hamile kalıyolarmış. belki senin de olur ?? Allah büyük belli mi olur??yerimsenibena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…