2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

ne güzel canım atmışındır stresini tatilde....inşallah drdan iyi haberlerini alırsın...allahım hepimizin yüzünü güldürsün

gacılar nerdesiniz nerelerdesiniz bugün kimsenin sesi sedası çıkmıyor hadi özledim arkadaşlarımı gacılar size söylüyommmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

ben burdayım canım ne dedi drun...bizde eşimin sperm tahlillerini tekrarladık bugün iyi olacağına dahada geri gitmiş...böylede hamile kalırsın diyo ama ne zamana kaç yıl sonra belli deil...çok canım sıkkın

sıkma canını canım herşeyin hayırlısı bak doktorun böylede hamiş kalabilirsin demiş inş en kısa zamanda :Saruboceq::Saruboceq:bende herzamanki bahtsız bir insan olarak gidemedim:1no2: her doktora gidecegimd bişiyler karışıyor vardır herşeyde bihayır diyorum ama gerçekten canım çok sıkılıyor artık doktorumuz akşamdan sonra geliyor doktorumuz hastanesine bzde ozamana kadar yemek yedik felen sonra mayışıp kalıyoruz eşim bana kalk ben ona kalk derken kalıp gidiyor herdefasında böyle oluyor gerçekten canım sıkılıyor tam doktora gittik diyoruz ozamansa başka bişiyler çıkıyor düğündü dernekti tatildi vesaire vesaire diyeceksin bunlar saglıgından geleceginden önemlimi evet hemde hiç önemli degil ama bilmiyorum ya herşeyin vardır bi vakti saati diyorum diyoruz ama sanki
hep bi engeller çıkıyor gibime geliyor af ALLAHım af anltsam bitmicek gibi neyse ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

bende busene sonunda hamiş olmak istedim ama kistler başımdan ayrılmıyorlarki kalim kuma gibiler .AMA ALLAH DAN UMUDUM KESİLMEDİ ALLAH HERKESE BANADA VERSİN AMİN
hihoyyythihoyyyt

kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum daha yeni düşük yaptım hala kanamam devam ediyo önümüzdeki ay başlıyorum inşallah fazla bekletmez

kızlar merhaba hepinize!ben de aranıza katılmak istiyorum ve 2009 a kadar hamile kalmak istiyorum...
allah hepimize tez zamanda hayırlı bebekler versin inşallah... (aminnn)

yeni gelen arkadaşalrımız sizlerde hoşgeldiniz bi arkadaşımızda yeni düşük yapmış sanada geçmiş olsun arkadaşım umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıylan bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum daha yeni düşük yaptım hala kanamam devam ediyo önümüzdeki ay başlıyorum inşallah fazla bekletmez

arkadaşım sen bilirsin ama çok aceleci davranmıyıormusunCADIARZU düşük yapalı daha çok yeni hatta kanaman bitmemiş öyle diyorsun ve hemen önümüzdeki aya yannış anlamadıysam hamiş kalmak istiyorsun CADIARZUaslında doktorlar hemen hamiş kalmaya müsade etmiyorlaryasakkelime senin doktorun ne dedi kaça aylık düşük yaptın birazcık durumundan haberdar edermisin tekrardan çok geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…