- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.421
GELDİM CANIM VE BURDAYIM GELİR GELMEZ DAMLADIM KK NE ÇOK GÜZEL GÜZEL GEÇTİ TATİLİM VE UZADI HESAPTA OLMAYAN GEZİLER OLDU BEŞ ALTI GÜN FAZLADAN GAÇİRDİM TATİLİMİ SİZLER NE YAPTINIZ BEN GİDELİ YENİ ARKADAŞLARIMIZ GELMİŞ AMA SİZLERİ PEK GÖREMEDİM DİYER KIZLARDA YOK GİBİ BENDEN BEBİŞ HABERİ YOK BUGÜN DOKTORA AYLIK MUAYENE İÇİN GİDİCEM NE OLUR DUA EDİN MEVLAM ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ ÜMMETİ MUHAMMET EVLEDIYLAN BİRLİKTE HERKEZİN DUALARINI KABUL ETSİN VE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben burdayım canım ne dedi drun...bizde eşimin sperm tahlillerini tekrarladık bugün iyi olacağına dahada geri gitmiş...böylede hamile kalırsın diyo ama ne zamana kaç yıl sonra belli deil...çok canım sıkkın
bende busene sonunda hamiş olmak istedim ama kistler başımdan ayrılmıyorlarki kalim kuma gibiler .AMA ALLAH DAN UMUDUM KESİLMEDİ ALLAH HERKESE BANADA VERSİN AMİN
hihoyyythihoyyyt
kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum daha yeni düşük yaptım hala kanamam devam ediyo önümüzdeki ay başlıyorum inşallah fazla bekletmez
günaydın gacılar nerelerdesiniz topigimiz çok garip kalmışşşşş
Dıptıssss,giznurrr,funda,zeynepp,caremal,ballım canlarım benimmm mucuk sizi seseyommmmm
:dance::dance:
nerdesin kıs:mymeka:
seni bekliyoruz burdaa.s
kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum daha yeni düşük yaptım hala kanamam devam ediyo önümüzdeki ay başlıyorum inşallah fazla bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?