- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.401
Açelua merhaba ;
Bende dün akşam test yaptım negatif çıktı.Günüm hiç geçmezdi bugün 3.gün((
2. denememdeyim.Şimdi bizim bu yaptığımız testler kesin değildir değil mi?Regl olmadıkça devam edeceğiz herhalde????[/QUO
bence değil. kesin sonuç kan testi ama kan testine kadar biraz daha beklemeyi tercih etmeliyiz.
Ya arkadaşlar şu geç döllenme dediğiniz olay kaç günlük bir gecikme olabilir ki en fazla? Döllenme dediğimiz olan en fazla 7-8 saat içinde gerçekleşmiyormu? spermler ve yumurta bir araya geldikten sonra:bbo:
Merhaba...Ben dış gebelik geçirmiştim iki aylık korunma sürem bitti.Dün doktoruma gittim bir güzel muayene oldum.Sorun yok dedi.Şimdi reglimi bekliyorum. Daha önce korunmayı bıraktığım ilkay hamile kalmıştım,dış gebelik olmuştu.Bu sefer pek umudum yok ilk aydan kendimi şartlamak istemiyorum ama çokta istiyorum yaaa
Şimdilik doğal yöntemlerle gebe kalmanı bekliycez dedi.Yumurtlama günlerini takip etmemi söyledi hesaplayarak.Yumurta kontrolü için çağırmadı:CüvCüv:canım benimde ilk ayda olmuştu ama bir düşük yaşadım doktorun yumurtlama günü çağırıp yumurtanı konntrol ettimi?a.s.
huuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuu nirelerdesinizzzzzzzzz:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Açelya ben regl oldum senden ne haber???
canım geldinmi sen nasıl geçti tatilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?