2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kafamçokkarıştı arkadaşlar dün adet günümdüü . test yaptım gün ortasında sonuç negatif. hala adet olmadım.yarın bir daha test yapacağım ama sabah erkenden. ama göğüslerim şişti adet olacağım gibime geliyor..

Ya arkadaşlar şu geç döllenme dediğiniz olay kaç günlük bir gecikme olabilir ki en fazla? Döllenme dediğimiz olan en fazla 7-8 saat içinde gerçekleşmiyormu? spermler ve yumurta bir araya geldikten sonra:bbo:

Ya arkadaşlar şu geç döllenme dediğiniz olay kaç günlük bir gecikme olabilir ki en fazla? Döllenme dediğimiz olan en fazla 7-8 saat içinde gerçekleşmiyormu? spermler ve yumurta bir araya geldikten sonra:bbo:

döllenmeden en geç 8-10 gün sonra hcg hormonu salgılanmaya başlıyor.bu hormonun idrarla salınması zaman alıyor.

güzel gacılarım ben geldimmmmm:lepi::lepi::lepi::lepi:

tatilimi bitirdim söyleyin bakalım ne haberler varCADIARZUCADIARZU
ben aynıyım tatil ne köy nede tatil çocugu yokkk inş yakındırrrrŞenizŞenizŞeniz

Merhaba...Ben dış gebelik geçirmiştim iki aylık korunma sürem bitti.Dün doktoruma gittim bir güzel muayene oldum.Sorun yok dedi.Şimdi reglimi bekliyorum. Daha önce korunmayı bıraktığım ilkay hamile kalmıştım,dış gebelik olmuştu.Bu sefer pek umudum yok ilk aydan kendimi şartlamak istemiyorum ama çokta istiyorum yaaa

canım benimde ilk ayda olmuştu ama bir düşük yaşadım doktorun yumurtlama günü çağırıp yumurtanı konntrol ettimi?a.s.

canım benimde ilk ayda olmuştu ama bir düşük yaşadım doktorun yumurtlama günü çağırıp yumurtanı konntrol ettimi?a.s.
Şimdilik doğal yöntemlerle gebe kalmanı bekliycez dedi.Yumurtlama günlerini takip etmemi söyledi hesaplayarak.Yumurta kontrolü için çağırmadı:CüvCüv:

Dıptıssss,giznurrr,funda,zeynepp,caremal,ballım canlarım benimmm mucuk sizi seseyommmmm
:dance::dance:

hayırlısı olsun kızlar sıkmayın canınızı gelecek aya inşallah hamiş olursunuz daha doğrusu hepimiz oluruzda site hamiş kaynar:)))

canım geldinmi sen nasıl geçti tatilin

GELDİM CANIM VE BURDAYIM GELİR GELMEZ DAMLADIM KK NE ÇOK GÜZEL GÜZEL GEÇTİ TATİLİM VE UZADI HESAPTA OLMAYAN GEZİLER OLDU BEŞ ALTI GÜN FAZLADAN GAÇİRDİM TATİLİMİ SİZLER NE YAPTINIZ BEN GİDELİ YENİ ARKADAŞLARIMIZ GELMİŞ AMA SİZLERİ PEK GÖREMEDİM DİYER KIZLARDA YOK GİBİ BENDEN BEBİŞ HABERİ YOK BUGÜN DOKTORA AYLIK MUAYENE İÇİN GİDİCEM NE OLUR DUA EDİN MEVLAM ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ ÜMMETİ MUHAMMET EVLEDIYLAN BİRLİKTE HERKEZİN DUALARINI KABUL ETSİN VE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…