2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

düzenli regl cok önemli kizlar bizim icin..

canım benim aslında düzenliydi düşüklerde sonra sapıttı aslında yine düenli kimileri bu ay olup birdaha iki ay sonra oluyormuş öyle degilim rabbime hamdolsun ama bazen ayın başın da bazen sonunda oluyorum gerçi biz daha korunuyoruza.sa.sa.s

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
burdamısın kızlar noldu bu kk ya

ay deli oldum bağlantı kesildi zorla açtım

senmi benmi deli oldum ayyyyyyyyyyyyyyyyy
açarım açılmaz kaparım kapanmaz geri yaparım gitmez en onunda sinirlendim ve kapattım ama şincik bir parça daha iyi az evvel bilgisayara bilem vurdum hani televizyona vurunca düzelirya onun hesap:roflol::roflol::roflol:

kızlar idrar testim bu güne kadar hep belli belirsiz di ..bu gün tekrar yaptım baya belli oluyo ..aslında hamiş olduğumu kan testinde öğrendim ama sırf şu çift çizgiyi görme zevki için test yapıyom ..delümüyüm ne ..kaydirigubbakcemile3
inşallah hepiniz bu çift çizgiyi en kısa zamanda görürsünüz
..zeynoooooo nerdesin nan sen terketmişin burayı .klava:

ohhhh gülüm hayırlı ugurlu olsun çift çizgiyide görmüşsün tamamdır artık saglıklı bir hamiş olursun a.sdualarında bizide unutma :Saruboceq:
sen ne kadardır istiyordun canım bebişi kaç yıllık evlisin canım:uhm:
zeyno evet burayı öksüz bıraktı gelmiyor delükaydirigubbakcemile

KIZZZLARRR SAVULUN BEN GELDÜÜÜÜÜMMM...

NABARSINIZ??ÇABUK BANA TAZE HAMİŞ HABERLERİNİ VERİN BAKEM MERAKTAN ÇATLICAM ŞİMDİ.....1 AYDIR GİREMEDİM NETE...AMA ARTIK BURDAYIM...:lepi::lepi::lepi:

kizzzlarrr savulun ben geldüüüüümmm...

Nabarsiniz??çabuk bana taze hamiş haberlerini verin bakem meraktan çatlicam şimdi.....1 aydir giremedim nete...ama artik burdayim...:lepi::lepi::lepi:

canim hoşgeldin yeni olarak cerez ve giznur hamiş başka yok malesef ...inşallah bizlerde kalacaz bir gün

canım yazılanların hepsini okuyamadım....şöle bi göz gezdirdim fundanın nesi var noldu anlayamadım???

kızlar bişi sorcam geçtiğimiz aylarda sanırım haziran ayında adet olup rüyasında hamişle olduğunu görüp test yapan ve adetliyken hamile olduğunu öğrenen bi arkadaş vardı ......kimdi o hatırlayan var mı???

ya canim pek girmek istemiyo artik ne bileyim...ama sizleri merak ettiğim için yokluyorum öyle aralarda....siz girin ben size uğrarim elbet böyle ara ara

gel gızım öyle ara ara ugramakla olamz gelde görüşelim konuşalım halleşelim olmazmı canımızı sıkıp otırmak bize yakışmaz dimi arkadaşımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım ya yanlış hatırlamıyosam emel_76 olması lazım....öyle hatırlıyorum...

ismin gibsin valla ..sırnaşık şey
söliyim anam 1,5 yıldır çocuk yapma işiyle meşgulüm ..bu arada 2 tane düşük oldu .. inşallah bu sağlıklı olur ..14 yıllık da evliyim .bu benim 2. çocuğum olcak inşallah hayırlısıyla dünyaya gelmesi nasip olursa..:CüvCüv:kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…