- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.481
burdayım siz nire gaçtınız:sm_cool:
düzenli regl cok önemli kizlar bizim icin..
burdayım tatlım sanırım sayfa yavaş biraz galiba:asigim::asigim:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
burdamısın kızlar noldu bu kk ya
ay deli oldum bağlantı kesildi zorla açtım
kızlar idrar testim bu güne kadar hep belli belirsiz di ..bu gün tekrar yaptım baya belli oluyo ..aslında hamiş olduğumu kan testinde öğrendim ama sırf şu çift çizgiyi görme zevki için test yapıyom ..delümüyüm ne ..kaydirigubbakcemile3
inşallah hepiniz bu çift çizgiyi en kısa zamanda görürsünüz
..zeynoooooo nerdesin nan sen terketmişin burayı .klava:
delürtmeyin benü geliyom bakınıyom sonra yine gidiyom...artık eskisi gibi başında oturmuyom ama ensenizdeyim haberiniz olsun
kizzzlarrr savulun ben geldüüüüümmm...
Nabarsiniz??çabuk bana taze hamiş haberlerini verin bakem meraktan çatlicam şimdi.....1 aydir giremedim nete...ama artik burdayim...:lepi::lepi::lepi:
hani nirdesin şöyle bir aşını gösterip gitmişsin sırnaşık şeynelerle meşgulsun gacı neden ugrayamıyorsun:uhm:
ya canim pek girmek istemiyo artik ne bileyim...ama sizleri merak ettiğim için yokluyorum öyle aralarda....siz girin ben size uğrarim elbet böyle ara ara
kızlar bişi sorcam geçtiğimiz aylarda sanırım haziran ayında adet olup rüyasında hamişle olduğunu görüp test yapan ve adetliyken hamile olduğunu öğrenen bi arkadaş vardı ......kimdi o hatırlayan var mı???
ohhhh gülüm hayırlı ugurlu olsun çift çizgiyide görmüşsün tamamdır artık saglıklı bir hamiş olursun a.sdualarında bizide unutma :Saruboceq:
sen ne kadardır istiyordun canım bebişi kaç yıllık evlisin canım:uhm:
zeyno evet burayı öksüz bıraktı gelmiyor delükaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?