2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

4 haftalıktı kanamam kesildikten sonra adet görünce başlayabilirmişim

doktorunmu hamen başla dedi ilginç benimde başıma geldi hemde dört defa ve hepsinin arasında altışar ay verdi doktorlar şimdide en sonuncusunun bekleme süresinin bitmesine bir ayım felan kaldı tabiki ALLAHTAN bir mani çıkmazsaa.sa.sa.s

geldim geldim aman allahım gözlerim yaşardı aglamak istiyorummmmmmmmmmsenağlamasenağlama
naber gız yoncagülüm nevar neyok ne haberlerin var:asigim::asigim:

kıs bende ne haberi olsun regli oldum bir
yorgunluktan ölüyorum iki

sen dinlendin tabi bende bir değişiklik yok anlican ev iş arası koşturuyorum

he öyle oldu anlat kıs neler yaptın tatilde iyi geçmiştir umarım:1hug::1hug:

valla benim tatilde güzel geçti önce afyona gittik iki orda kaldık ama ben geçtigimiz ay reglimi geç oldugum için tatilime denk geldi ve pek havuza felan giremedim ayaklarımı soktum felan ordanda
memlekete kayınvalidemlerin yanına gittik görümcemler felan geldi edrken kalabalık gelen giden misfir amcamıbn oglununda sünneti vardı orda birkaç gün oaraya çıktık indik
bizim hersene şenligimiz olur memleette bir gün o vardı işte ordada anlayacagın pek tatil olmuyor adın gelin oluyor oturamıyorsun
sadece hava degişikligi oluyor birde yakınlarınla özlem gideriyorsun
ordanda aydına geçtik bir haftada orda kaldık orda da görümcemler halam felan var orasıda güzel geeçti onbeş onaltı günde de döndük
bir yorgunluktur sorma bir valiz götürmüşüm yıka yıka anca bitti ütüler ev temizligi felan dahada bitmedi
işte ben bu nları yaptım görüşmayali koştırdum durdumfisfisfisfisfisfisfisfisfis

yani anlayacagın çocuk mocuk yok ortalıkta dün akşam doktora gittim delircem bu ayda reglini ol gel dedi ALLAHTAN bir mani çıkmazsa son ayım hayırlısıylan inş

ah canım kyamam tatil dönüşü de işler bitmiyo malesef bikaç gün uğraşırsın
bunlar tatlı yorgunluklar....
bende regli oldum umarım daha fazla beklemeyiz
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
senin hiç çocuğun yoktu değilmi yanlış hatırlamıyorsam
kaç yıllık evliydin tatlım senhihoyyythihoyyythihoyyyt

öyle gülüm tatlı yorgunluk gitmesek onada üzülürdüka.s

inşallah beklemeyiz ulı mevlam hayırlısıylan bebişlerimzi kucagıımıza verir :Saruboceq:

evet gülüm henüz yok ikibuçuk senelikde evliyim bakalım hayırlısı :Saruboceq:
senin çocugun varmı gülüm:uhm:

yok canım bende beş yıllık evliyim am daha önce istemedik dört aydan bu yana istiyoruz hayırlısı rabbimden artık bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…