- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.461
burdayım tatlım sinirlenme yerim seni bensositosositosositosositosositososito
şitres yok şitres yok okey :roflol::roflol:
yok canım bende beş yıllık evliyim am daha önce istemedik dört aydan bu yana istiyoruz hayırlısı rabbimden artık bekliyoruz
hayırlısı canım inş sen korunurken ne kullandın:uhm:
ikimizden başka kimseler yok nerde bu gacılar kıssssssssssss
aynen öyle tatlım stres bütün hastalıkların başlangıcı
oluruna bırakmak lazım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kulaklarimmi cinladi ne..
doğum kontrol hapı ayyyyyyyyyyyyy adını unuttum şimcik:bbo::bbo::bbo:
kulaklarimmi cinladi ne..
gülüm hap kullanmak iyi degil degil diyorlar korunmak için birde yeni evliyken başlamaılşsın kullanmaya rahimin gücxünü zayıflatıyormuş diye duydum ama inş öyle degildir:Saruboceq::Saruboceq:
canım hoşgeldin nerelerdesin bakem çokmu yğunmuş benim bi tanemŞenizŞenizŞeniz
nasıl gidiyo hamişlik tatlımmmmmmm
gülüm hap kullanmak iyi degil degil diyorlar korunmak için birde yeni evliyken başlamaılşsın kullanmaya rahimin gücxünü zayıflatıyormuş diye duydum ama inş öyle degildir:Saruboceq::Saruboceq:
bi tanem ben evlenirken doğum kontrol hapı nedir bilmezdim ilk önce kayınvalidem alıp getirdi bana bende saf saf içtim ama bunu beş yıl boyunca sürekli kullanmadım ayrıca bana herkes bunu söyledi bende doktora gittim ama doktorum bunların kulaktan dolma şeyler olduğunu bir sorun olmayacağını söyledi umarım olmazfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
bi tanem ben evlenirken doğum kontrol hapı nedir bilmezdim ilk önce kayınvalidem alıp getirdi bana bende saf saf içtim ama bunu beş yıl boyunca sürekli kullanmadım ayrıca bana herkes bunu söyledi bende doktora gittim ama doktorum bunların kulaktan dolma şeyler olduğunu bir sorun olmayacağını söyledi umarım olmazfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis[/QUOTEumarım gülüm bi sorun olmaz ama doktorlar kullanılsın diye hep öyle diyorlar inş hiçbir sorun olmaz bek cerezim hemen dört ayda hamiş kalmışa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?