2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

gülüm hap kullanmak iyi degil degil diyorlar korunmak için birde yeni evliyken başlamaılşsın kullanmaya rahimin gücxünü zayıflatıyormuş diye duydum ama inş öyle degildir:Saruboceq::Saruboceq:

bi tanem ben evlenirken doğum kontrol hapı nedir bilmezdim ilk önce kayınvalidem alıp getirdi bana bende saf saf içtim ama bunu beş yıl boyunca sürekli kullanmadım ayrıca bana herkes bunu söyledi bende doktora gittim ama doktorum bunların kulaktan dolma şeyler olduğunu bir sorun olmayacağını söyledi umarım olmazfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

canım hoşgeldin nerelerdesin bakem çokmu yğunmuş benim bi tanemŞenizŞenizŞeniz
nasıl gidiyo hamişlik tatlımmmmmmm

evet canim yogundum ama bitti cok sükür.. kiz is birden bastirdi elim ayagima dolandi -tatlicadiarzu-
hamisligi soracak olursan bu bacaksizi daha kucagimiza almadan dokuz dogurtuyor sagolsun .. mide bulantilar ve halsizlik mahvediyior.. ama olcak o kadar ..
gülüm hap kullanmak iyi degil degil diyorlar korunmak için birde yeni evliyken başlamaılşsın kullanmaya rahimin gücxünü zayıflatıyormuş diye duydum ama inş öyle degildir:Saruboceq::Saruboceq:

canim bende 1 bucuk yil dogum kontrol hapi kullandim.. vücudu tembellsetiriyor, bu dogru bence.. yumurtlama diye bisey kalmiyor.. e hapi biraktikdan sonra vücudun kendini toplamasi da zaman aliyor haliyle.. bende 3 ay sürdü.. 3. aydada hamile kaldim iste :asigim:

bana vakti zamaninda doktorum yazmisti.. kendim istemistim zaten..
tek bise söyledi bana.. bunu 1 bucuk yil kullan.. 6 ay ara ver.. sonra baslicaksan yine basla dedi...
bende öyle yaptim.. 1 bucuk yil kullandim.. 4 ay esim korundu.. sonra korunmayi biraktik.. 3 ayda öyle gecti.. gerisi malumunuz
:jeyyar:

valla ne bilem tatlım ben düzenli kullanmadım bi kaç kullandım bıraktım sonra tekrarbaşladım toplamda ne kadar onu bende bilmiyorum ama normal bi şekilde regli oluyordum bilmiyorum inş sorun çıkmaz yani aslında ben eşimin istediği zamanlarda kullandım açıkçası ayyyyy
bu dördüncü ayım ama regli oldum umarım bidaki ay hamiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…