2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

hiç öyle şey olurmu canlarım...aslında burası çok hareketli bir sayfaydı ama hepimiz işlerinden dolayı pek giremiyoruz....bir çoğumuzda hamiş kaldı...inşallah sizlerde kalırsınız...

sağolll zeynep
ilgi görmeyince üzülüm açıkçası :)
ne kadarlık hamişsinnn

ah canım ağzından bal damlıyo ama malesef ben henüz hamiş kalamadım...bi çoğumuz derken arkadaşlarımdan bahsediyodum ...maşallah onlar kaldı...bizlerde sıramızı bekliyoruz allahın izniyle....:CüvCüv: sen ne kadar zamandır istiyorsun

canım benim allah söyletiyordur belki inşallah en yakın zamandır olur..

ben 2 senedir korunmuyoruz ama hala tık yokk Çok üzgünüm çoook
ama bu ay çok garip bir şekilde adet oldum oldumda sayılamaz 2 haftadır 1 gün var 2.gün yok ve damla damla çok sinir bozucu idrar testi yaptım negatif..
ne olacak bilmiyorumm

merhaba arkadaşlar,
beni hatırladınız dimi. benim bir oğlum var 3 yaşında ve ikinci için 9 aydır çalışma var bebiş yok. bu ay dr.a gittik eşimde bende. ve dr. herşey normal dedi. ve bana klomen verdi birden fazla yumurtamın oluşması için normalde bir adet oluyo ya çoğlatmak istedi herhalde birinden biri döllenebilsin diye. bakalım nolcak bilmiyorum. özlem 2 senedir olmuyorsa sen dr.a gitmedin mi canım ya bak biz 9 ay zor bekledik. birinci olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…