- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.661
günaydın canlarım ben iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir...hepinizi öpüyorum ...hayırlı haftalar
inşallah bende 2009 a kadar hamiş kalırım ya çok uzak gibi geldi bi an 2009
haber
hamile değilim((
sadece onu biliyorumm...
gününmü geçmişti canım testmi yaptında bu sonuç çıktı
yok be gülüm günüm geçmemişti ama ben çok umut yaptım heralde bu ay çok bekliyodum dün adet oldum
benneyaptımki
olsun canım canını sıkma hayırlısı olsun bu ay olmadı bir dahaki ay hamiş kalırsın inşallah:Saruboceq:
ne zamandır istiyorsunuz bebişi canım
bugün okullar açıldı. karnını şişiren gelmiş. sanki mahsus yapar gibi burnuma burnuma sokuyorlar. oğlumun sınıfında nerdeyse ikinciyi doğurmayan kalmadı. düşen bebeğimle aynı yaşta olan, boş gebelik yaşadığım bebeğimle aynı olan bebekleri görünce çok kötü oldum. eve zor geldim.senağlama Büyük Allah'ım ne olur şu mübarek günlerde kapından çevirme, dualarımızı kabul eyle. En kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldür Ya Rab!
ah canım al bendede o kadar ya karınları şiş ya kucakları dolu...benim gibi tek çocuklu olan bir kaç tane okulda....hergün onları görmek benide çok bunaltıyo ama yapacak bişey yok...
kızlar siz ikincinin ümidindesiniz. ah ben birinciyi bir bulabilsem:çok üzgünüm:
bizimde karnımız şişer inşallah. benim bugün günüm. nerdeyse 15 gündür zaten ağrım sızım var. akşama kadar iyice sökülür. yeni bir hüzün daha. senağlama sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?