2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bugün okullar açıldı. karnını şişiren gelmiş. sanki mahsus yapar gibi burnuma burnuma sokuyorlar. oğlumun sınıfında nerdeyse ikinciyi doğurmayan kalmadı. düşen bebeğimle aynı yaşta olan, boş gebelik yaşadığım bebeğimle aynı olan bebekleri görünce çok kötü oldum. eve zor geldim.senağlama Büyük Allah'ım ne olur şu mübarek günlerde kapından çevirme, dualarımızı kabul eyle. En kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldür Ya Rab!

inşallah bende 2009 a kadar hamiş kalırım ya çok uzak gibi geldi bi an 2009

hiç uzak olurmu arkadaşım 2009 günler okadar çabuk gelip geçiyorki çogu zaman anlamıyoruz bile kafamçokkarıştı
ama sen ve bütün topik inşallah 2009a kalmadan bizler hamiş kalırız:CüvCüv::CüvCüv:

bende hamiş olmak istiyorum artık.4 gunum var ama ben hiç umutlu değilim yada hayal kırıklığına uğramamak için öyle düşünmeye zorluyorum kendimi.geçen ay cok fazla umutlanmıstım olmayınca cok üzüldüm 3 gun ağlamıstım.şimdi üzülmemek için umutlanmak istemiyorum

olsun canım canını sıkma hayırlısı olsun bu ay olmadı bir dahaki ay hamiş kalırsın inşallah:Saruboceq:

ne zamandır istiyorsunuz bebişi canım

ben önce hiç istemiyodum evlendikten 5 ay sonra korunmalı olduğu halde olmuştu ama hiç istememiştim sonra sonra annelik duygusu bastırmıştı beni
daha sonra da 20 haftalık düşük yaptım o gün bugündür çook istiyorum ama dr um 6 ay bekle dedi şimdi 6 ayımız dolalı 1.5 ay oldu biliyorum çok erken ne kadar zaman bekleyen arkadaşlar var ama... (
benim takıldığım nokta da önce korunduğumuz halde olmuştu da şimdi neden olmuyor ordayım

ah canım al bendede o kadar ya karınları şiş ya kucakları dolu...benim gibi tek çocuklu olan bir kaç tane okulda....hergün onları görmek benide çok bunaltıyo ama yapacak bişey yok...

ah canım al bendede o kadar ya karınları şiş ya kucakları dolu...benim gibi tek çocuklu olan bir kaç tane okulda....hergün onları görmek benide çok bunaltıyo ama yapacak bişey yok...

bizimde karnımız şişer inşallah. benim bugün günüm. nerdeyse 15 gündür zaten ağrım sızım var. akşama kadar iyice sökülür. yeni bir hüzün daha. senağlama sağlık olsun.

kızlar siz ikincinin ümidindesiniz. ah ben birinciyi bir bulabilsem:çok üzgünüm:

ah canım inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine...ama inan olsunki birincide ikincide olsa farketmiyo hemde hiç....olmadıkça insan kendin yine eksik yine yarım kalmış hissediyo...yani sen ne hissediyosan bende aynını hissediyorum..zaten boşlamış olsaydım hiç tedavi için bu kadar uğraşmazdım....ama allahım önce olmayanlara sonrada bizlere verir inşallah...ben hep böyle dua ediyorum...

bizimde karnımız şişer inşallah. benim bugün günüm. nerdeyse 15 gündür zaten ağrım sızım var. akşama kadar iyice sökülür. yeni bir hüzün daha. senağlama sağlık olsun.

bana bak adet sancısı 15 gün önce başlamaz belkide hamişsindir kız...inşallaha adet olmazsın ...hadi hayırlı haberlerini bekliyorum...yarında olmazsan bana haber tamammı canım...:teytey:

bugün adet günüm karnım şimdi agrımaya başladı ama gelen giden yok
ateşimde şu an 36,7
yani öyle düşük sayılmaz değil mi?
adet olacagın zaman düşermiş ateş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…