2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

kızlar size cee yapmaya geldim ama kaçıcam hemen...özledim sizleri...özlemcim adetindeki anormallik için bence dr a git...yoncam ve meraklım sizlerde iyisinizdir inşallah...belki uğrarım daha sonra...biraz işlerim varda

çok şükür bitanem sen nasılsın
sende bir gözüküp hemencecik kayboluyorsun
kendine cici bak öppppppppp:1hug::1hug:

iyi allaha şükür oruç pek vurmadı rejimdeydim zaten ama gelen giden gidilecek yerlr felan telaşlı oluyor allah kabul ederse mukabeleyede gidiyorum işte senin nasıl gidiyor

öncelikle şunu söyliyeyim siteyi nazarladık dondu kaldı sürekli hata veriyo......
şuanda düzeldi çok şükür........
çok acıkıyorumya rabbim günah yazmasın
mukabeleye gidemiyorum canım çalıştığım için allah kabul etsin bu arkadaşına du et

cnm benim düşündüğün için sağoll
gidicem en kısa sürede kaydirigubbakcemile5

:CüvCüv:allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:CüvCüv:

sitedeki sorunlar benide sinir eddiyor dün bir sürü mesaj yazdım ama hiçbiri yollanmadı :1shok:
neyse bugün dün kaldıgım yerden devam edeyim gamyoncuiremsuyoncam acıkmamak için kendine meşgalaler bul kaydirigubbakcemile2açlık hissetmiyosun ama migdeni düşündükce açlıgını iyicene hissediyosun allah sevabına nail etsin :Saruboceq:
gülüm sigarayı unut sadece ramazan için degil herzaman için kullanma oda bebiş olmasını engelleyen nedenlerden miş ufakta olsa aklında bulunsunCADIARZUCADIARZU

slm kıslar kimler burda
yoksa topiğimiz herzamanki gibi garibanmı
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehadi gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…