2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

cerezim allah aşkına 6 ay nasıl ara verdin bu kısımda ne dimek istediğini anlayamadım canoooooooooooooooooooooooooooo

bende kullandım bendeeeeeeeeeeeeee
meraklım varya eşine pessss nasıl merak etmes kısssss
zeynebim iyi mdileklerin için sağol canımmmmmmmmmmmmm

yok kız merak etmemesinden degilde o benim çok fazla ümitlenipte sonra bişiy yoksa hayal kırıklıgına ugramasın diye yemkinli davranıyor a.sa.s
ama haberi yokki karısı çoktan ümitlenip ümitsizlige kapıldı bilefisfisfis
ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq::Saruboceq:

amin tatlımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

şukadar param olsa ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeee sadece paralar benim olsun diye seçtim bu çizelgegi normalde olmazda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şukadar param olsa ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeee sadece paralar benim olsun diye seçtim bu çizelgegi normalde olmazda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olur olur inşallah niye olmasına.s
çalışan demir ışldar ha gayret a.s
hepberabera.s

ama şu zamanda parayı kim kaybetmişte bizim çizelge bulsunnn:roflol::roflol:

ohh kaynamış burası maşallah yine eski günlerine dönüyo galiba...meraklıcım sabah ilk işin kalk git testini yaptır...bak istanbuldada oturuyomuşsun zaten valla gelir ben götürürüm seni....

ohh kaynamış burası maşallah yine eski günlerine dönüyo galiba...meraklıcım sabah ilk işin kalk git testini yaptır...bak istanbuldada oturuyomuşsun zaten valla gelir ben götürürüm seni....

gel sen götür bari kocişimin götürecegi yokkkkkksırnaşık şeysırnaşık şey
:CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…