- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.741
eeeeeeeeeeeee sen nireye gittin meraklı bana sitem ediyosun
günaydın kızlar valla sayfayı iyi idare ediyosunuz...yokluğumuzu aratmıyosunuz...meraklıçım hayrola bebekmi geliyo yoksa....
geldim canım burdayım kan testi yaptırsanakafamçokkarıştı
aklım karıştı ya ben meraktan çatladım kıs
canım ya canım çok sıkkın:1no2: ne oldugu belli degil :1no2:eşim hala kan testi yapttırmıyor bir kaç gün daha bekleyelim diyor bu idrar testlerinden eşimin haberi yok onun için yaptırmıyorum kan testinibenneyaptımki
acaba bebiş varmı diyorum sonra da acaba yokmu normaldede benim adetim gecikirdi ama ozamanlar korunmuyorduk şimdi ise yine adet gecikkmesi ama şimdi durum farklı benim ilk bebişim 19gün sonra belli olmuştu acaba onun gibimi olucak diyorumkafamçokkarıştı
sürekli yatıyorum temkinli davranıyorum yine ötekinler gibi olur diyebenneyaptımki
mübarek gün davetler oluyor bizde ne olur ne olmez diye dinlenelim diye gitmiyoruz insanlar bu sefer neden gelmiyorsunuz diyorlar ne diyecegimi şaşırıyorum kafamçokkarıştı
belli olmayn bişiyide söylemek istemiyoruz
misafir alamadım dinleniyorumye maşşallahbu sefer hamile degilsemde ramazan bitti misafir alamıyacam:1no2:
af ALLAHIM af :Saruboceq:
moralim çok bozukkk canım çok sıkılıyormirmir
bayan merak..nickin bayan merak ama sayende ben meraktan catlicam..
esininde bi gönlü olsada yaptirsan su kan testini artik.. insallah hamissindir canim.. :CüvCüv:
selam kızlar hap yöntemiyle korunan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?