2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

meraklı dün sayfalar tamamen dondu bu kk ya neler oluyo anlamadım
deli oldum ama msj yazamadım sonra hiç açamadım eskiden böyle değildi artık hem yavaş çalışıyo hemde sürekli trakılıyo sinir oldum yani anlican:mymeka::mymeka:

iyi bitanem aynı tempo çalışıyorum bende bilgisayarın başında olmasam belki bukadar sık giremem ama son günlerde kk çok yavaş çlışoyo sayfalara girilmiyo
ramazan allah günah yazmasın zor havalar sıcak bütün gün çalışıyorum
ne güsel bitanem benimde bir oğluşum olsada bende okula getirip götürsem ne güzel telaşlar bunlar rabbim huzurunu mutluluğunu daim kılsınŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar valla sayfayı iyi idare ediyosunuz...yokluğumuzu aratmıyosunuz...meraklıçım hayrola bebekmi geliyo yoksa....

yaaa geliyor hiç sorma :1no2:
şimdi morelim okadar bozukki senağlamaşimdi hemde şimdi test yaptım boş çıktısenağlama
ama daha kan testi yaptırmadım:1shok:
idrar şu kaset testlerden yaptırdım ve daha adet de olmadım kafamçokkarıştı

geldim canım burdayım kan testi yaptırsanakafamçokkarıştı
aklım karıştı ya ben meraktan çatladım kısfisfisfisfisfisfis

meraklıçım üzülme canım inşallah bir gün hepimizin olacak...çok şükür ben o mutluluğu bir kere tattım ama 2. gelmiyo işte tam 15 ay oldu...yoncacım sende yaşıycan bu tatlı telaşları inşallah...

inşallah zeynep sen ikinciyi bizlerde ilk bebişlerimizii hayırlısıylan en kısa zamanda kucagımıza alıcazzza.sa.sa.s
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bayan merak..nickin bayan merak ama sayende ben meraktan catlicam..
esininde bi gönlü olsada yaptirsan su kan testini artik.. insallah hamissindir canim..
:CüvCüv:

bayan merak..nickin bayan merak ama sayende ben meraktan catlicam..
esininde bi gönlü olsada yaptirsan su kan testini artik.. insallah hamissindir canim..
:CüvCüv:

yaa sorma inadı tuttu birkaçgün daha bekleyecez diyor:jeyyar:
çok acelleci ve pinpiriklisin dur babalım daha 4-5gün geçti diyor :jeyyar:
kısacası gönlü birz zor olucaga benziyor:1no2:
ama bu sabah ALLAHTAN bir mani çıkmazsa zorluyacagım:asigim:
inşallah canım bütün isteyenlerle birlikte hamişimdir:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
bende kullandım bendeeeeeeeeeeeeee
meraklım varya eşine pessss nasıl merak etmes kısssss
zeynebim iyi mdileklerin için sağol canımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…