2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

birincisi kızmam neden kızıyım sadece neden sordugunu ögrenmek istedima.s{ayriyettende insanlar bu yaş hesabını iki türlü yapıyorlr kimileri dogdugun seneyi sayıyıor kimileri saymıyor burdada öyle hesaplamışlar ama burdaki gibi degil devlet kurumlarında benim yaşım 19 diye geçiyor yani esasende öyle hesaplanır deginmek istedim]a.s

birde meslegini degil neden geç geç cevap yazıyon şu anda elinde ne yapıyosun diye sormuştum a.scanım anladınmıkafamçokkarıştıa.s

niye kıs akşam yemek yemeyecekmisiniz iftarda :roflol:
ben napim bitanem çalışıyorum başım çok ağrıyoklava:

bu mesajını şincik gördüm-tatlicadiarzu-

akşama yemek yemegi düşünmüyoruz rejime girdikte hemde tasarruf yapıyoruzzzz:roflol:

geçmiş olsun niyetli degilsen bir aspirin iç cokacimcoooka.s.akşama evde yorgun argın yemek yapmaya ugraşma ve bizim gibi rejim yapınnn:roflol::roflol:

kıs kk çok yavaş ondan deli ediyo beni biraz öce hep kapandı görmüşsündür zate bence yaşın bir önemi yok ama bende merak ettim orda 18 yazınca neyse
kan testini yaptırdınmı

bu sitedeki sorunlar benide sinir ediyor neyse klava:

valla kan testini yaptırmadım eşim çok aceleci oldugumu düşünüyor ve kızdı birkaç gün daha bekleyecegiz dedi onun için yaptırmadım :1no2:
ama kafam çok karışık testte yok günüm geçti gerçi çok geçmedi ama neyse gerçektende aceleciyimmma.s

:roflol:uy niyetliyim bacım ama diyet yapsamda hiç fena olmaz oldukça tontişim

ozaman sende bana katıllll kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 birki bir ki

şaka bi yana kilonu sorabilirmiyim :uhm:hernekadarda bayanların yaşı sorulmaz densede :jeyyar:
ama magruz gör ben meraklıyımm:jeyyar:

ozaman sende bana katıllll kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 birki bir ki

şaka bi yana kilonu sorabilirmiyim :uhm:hernekadarda bayanların yaşı sorulmaz densede :jeyyar:
ama magruz gör ben meraklıyımm:jeyyar:

kilomu söylemem ama 24 yaşındayım canım
şaka şaka 58 kiloyum uy nidem iyi böylekaydirigubbakcemile

geldim geldimmmmgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sen 58 kiloya kilomu diyorsunkafamçokkarıştı

tombikligin buysa zayıf halini düşünemiyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…