2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

slm kizlar benide topiginize kabul edermisiniz bende iki aydir deneyip husrana ugrayanlardanim allahin izniyle reglim yarin biticek ve 3 ayin calismalarina baslicez insallah buayda herkezin ikinci cizgiyi gormesini allah nasip etsin amin

[slm kizlar benide topiginize kabul edermisiniz bende iki aydir deneyip husrana ugrayanlardanim allahin izniyle reglim yarin biticek ve 3 ayin calismalarina baslicez insallah buayda herkezin ikinci cizgiyi gormesini allah nasip etsin amin

slm kizlar benide topiginize kabul edermisiniz bende iki aydir deneyip husrana ugrayanlardanim allahin izniyle reglim yarin biticek ve 3 ayin calismalarina baslicez insallah buayda herkezin ikinci cizgiyi gormesini allah nasip etsin amin

hoşgeldin canım aramıza amin canım allah herkesi bir an önce umuduna kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımya çok üzüldüm inş bidahaki ay hamiş olursun bende dün gece oldum hayırlısı hakkımızdasenağlamasenağlama

yonca gız hoşgeldin :jeyyar:
sende kırmızılanmışsın bende öyle oldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugün hiç ugramadın:jeyyar:

kızlar adet tarihime 12 gün kaldı bu ayda olmazsa iyice umudumu yitirecem artık kafayı yemek üzereyim

kız ben çıkıyorum öpüldünŞenizŞeniz
annemde misafir var akşama geç bile kaldımgamyoncuiremsu
sonra görüşürükkk:asigim::asigim:

kızlar adet tarihime 12 gün kaldı bu ayda olmazsa iyice umudumu yitirecem artık kafayı yemek üzereyim

oniki gün önceden erkenden saymaya başlamışsın arkadaşım hiç iyi degil piskolojini mahfedersin buda bebiş olşumunu etkilera.s
hem kafayı yiyecek umudunu yitirecek kadar çokmu bekledinfisfisfis nekadardır istiyonuz:uhm:

6 ay oldu canım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

malum haftasonu tatili pazartesi geldiğimde listemizi çoğalmış görmek istiyorum :CüvCüv: ne yapalım bizimkiler bu ay tutmadı inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız dualarım sizlerle kızlar banada iyi tatiller

meraklıçım üzülme canım inşallah bidahaki aya hep beraber kalırız...yoncayla artık beraber gün sayarsınız..beraber adet oldunuz madem...

kızlar doktordan geldim.ilk iğnemi 75 ml vuruldum bugün.çarşambaya yumurtalıklar bakılacak.eğer bu işe yaramazsa laparoskopiden bahsetti.tüpteki tıkanıklığı açmak için.naıl oluyor zor mu bilgi verirmisiniz.

geçmiş olsun canım ben bilmiyoum ama inş zor olmazkaydirigubbakcemile5

canım burdurlu musun ben üniversiteyi burdurda okudumda o yüzden soruyorum çok özledim oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…