S
sarikiz2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.841
slm kizlar benide topiginize kabul edermisiniz bende iki aydir deneyip husrana ugrayanlardanim allahin izniyle reglim yarin biticek ve 3 ayin calismalarina baslicez insallah buayda herkezin ikinci cizgiyi gormesini allah nasip etsin amin
KIZLAR BENİM İŞ SUYA DÜŞTÜ VEVEVE test yaptırdım kan testi ve negatif çıktısenağlama
ve 2-3 saat sonra da regli oldum ve benim iş kırmızılandısenağlamasenağlama
kanımada yazık oldu:roflol: zaten kansızlık var :roflol:
yonca gız hoşgeldin :jeyyar:
sende kırmızılanmışsın bende öyle oldum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugün hiç ugramadın:jeyyar:
kız ben çıkıyorum öpüldünŞenizŞeniz
annemde misafir var akşama geç bile kaldımgamyoncuiremsu
sonra görüşürükkk:asigim::asigim:
kızlar adet tarihime 12 gün kaldı bu ayda olmazsa iyice umudumu yitirecem artık kafayı yemek üzereyim
oniki gün önceden erkenden saymaya başlamışsın arkadaşım hiç iyi degil piskolojini mahfedersin buda bebiş olşumunu etkilera.s
hem kafayı yiyecek umudunu yitirecek kadar çokmu bekledinfisfisfis nekadardır istiyonuz:uhm:
kızlar doktordan geldim.ilk iğnemi 75 ml vuruldum bugün.çarşambaya yumurtalıklar bakılacak.eğer bu işe yaramazsa laparoskopiden bahsetti.tüpteki tıkanıklığı açmak için.naıl oluyor zor mu bilgi verirmisiniz.
kızlar doktordan geldim.ilk iğnemi 75 ml vuruldum bugün.çarşambaya yumurtalıklar bakılacak.eğer bu işe yaramazsa laparoskopiden bahsetti.tüpteki tıkanıklığı açmak için.naıl oluyor zor mu bilgi verirmisiniz.
canım burdurlu musun ben üniversiteyi burdurda okudumda o yüzden soruyorum çok özledim oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?