2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım birde operatif laparoskopi diyor istersen onuda yollayabilirim
eyvah ya ben anesteziden çok korkuyorum.koluma vurdukları iğnenin kana karıştığı andaki acısını hala bugün gibi hatırlıyorum.allahım inşallah bu yumurta uyarıcı iğnelerle hamiş olurumda gerek kalmaz laparoskopiye.çok teşekkür ederim birtanem ilgilendiğin içina.s.

merhaba tatlım :1hug: inşallah hamişsindir ama psikolojikte olabilir unutma devamlı düşündüğün için adetin ondan gelemeyebilir.biraz daha bekle hemen testlere güvenme canım.en doğru sonucu kan testi verecektir.

kızlar göbekten gonal-f iğnesi yapan var mı kendine.bugün eşim nöbetçi ben kendim yapacam ama göbekten nasıl neresinden vuracağım bilmiyorum.

kızlar göbekten gonal-f iğnesi yapan var mı kendine.bugün eşim nöbetçi ben kendim yapacam ama göbekten nasıl neresinden vuracağım bilmiyorum.

bu iğne ne için canım.bende hergun göbekten iğne yapıyorum kendim yapıyorum.göbek deliğinin 3-4 parmak aşağısından yanı cevresnden vurabilirsin.elinle sıkıştır önce sonrada iğneyı vur.damara denk gelip gelmediğinide iğneyı soktuktan sonra tıpasını hafif yukarı cek kan gelirse damara denk gelmiştir.cıkarıp başka yere yaparsın o zaman.

yumurta gelişimi için birtanem.yumurtalık tembelliğim var da.sağol bilgilendirdiğin içina.s.

---------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kıslar naber nasılsınız maşallah iki gün gelemedik kaynatmışsınız bibim kıslar sizler nirdesinizzzzzzzzz

BEKLEMEDE OLANLAR

1) özgül44______________22 EYLÜL
2) hnurkoçer______________1 EKİM
3) aşina__________________3 EKİM
4) yasemin84______________6 EKİM
5) gönülsızım-_____________7 EKİM
6) gulcangulcan____________7 EKİM
7) whitedaisy24____________8 EKİM
8) ganno__________________8 EKİM
9) guler.seckin.deniz_______15 EKİM
10) pempeinci______________18 EKİM
11) ozceliksena_____________18 EKİM
12) yoncagülüm_____________18 EKİM
13) BAYANMERAK__________18 EKİM
14) sarıkız2008_____________19 EKİM
15) Yeşimnur_______________26 EKİM
16) simeray
17) tuğra
18) elvancengiz
19) nicole78
20) duygu2008
21) asli ist
22) cosmopoli
23) cano77
24) eslemnur
25) seri
26) sonuyok
27) tosbaa8
28) BASAK0402
29) sıla_84
30) kardelen_32
31) lücizn
32) gülsenem
33) sumisali35.5
34) cansucLk
35) nevergivevp18
36) acem-kızı
37) xmoye_x
38) MaÇakızı
39) Aybala42
40) sibel07
41) gulenbalon
42) leylim
43) pınar77
44) suelnur
45) pınkrose
46) mavideniznensiyim_85
47) okyanus82
48) nilnehrinevuranay
49) hazall_24
50) NILIFERSAHH
51) umutsuz09
52) lanena
53) birebira
54) lalsuu
55) smerves
56) koza_81
57) ozbican7
58) aylinam
59) limon
60) ruveydagenc
61) muba
62) oozlem
63) bircanEy
64) turunç reçeli
65) wannababy
66) zynp.ZEYNEP
67) BTRKLC

Kizlar listede adet tarihleri belli olmayanlar bizede bilgi verin de gelişmeleden haberdar olalim.çünkü çok merak ediyoruz.
Hamiş haberleri bekliyoruz.

canım bugun regl oldum çok üzülüyorum ya senağlamasenağlama ama bu ay çalışamadık bile doğru düzgün inşllah diğer ay allah nasip eder

özgül sıkma canını hayırlısı olur inşallah.umudunu yitirme.benimde 3.ayım bu bende bekliyorum merakla.olmazsa napalım biz isticez çalışıcaz allahta verecek.:teselli:

inşallah rabbim gönülden isteyen herkese versin.o küçük meleğin gülücüklerine ihtiyacı olan bütün herkese bu güzelliği yaşatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…