- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.881
eyvah ya ben anesteziden çok korkuyorum.koluma vurdukları iğnenin kana karıştığı andaki acısını hala bugün gibi hatırlıyorum.allahım inşallah bu yumurta uyarıcı iğnelerle hamiş olurumda gerek kalmaz laparoskopiye.çok teşekkür ederim birtanem ilgilendiğin içina.s.canım birde operatif laparoskopi diyor istersen onuda yollayabilirim
bugün burası pek bi durgun.
herkes nerdeeee
yoksa herkes hamilede test yapmaya mı gittiiiiii
merhaba arkadaslar bende beklıyorum bugun 5. gun gecıktı dun ıdrarda yaptım ama ngatıf doktor daha ıdarara dusmaz dedım ama ben bır test kullandım ıse yaradı galba benım hıc aksamazdı cunnku ıstersenız alın adı medi smart ovulasyon testı
kızlar göbekten gonal-f iğnesi yapan var mı kendine.bugün eşim nöbetçi ben kendim yapacam ama göbekten nasıl neresinden vuracağım bilmiyorum.
bu iğne ne için canım.bende hergun göbekten iğne yapıyorum kendim yapıyorum.göbek deliğinin 3-4 parmak aşağısından yanı cevresnden vurabilirsin.elinle sıkıştır önce sonrada iğneyı vur.damara denk gelip gelmediğinide iğneyı soktuktan sonra tıpasını hafif yukarı cek kan gelirse damara denk gelmiştir.cıkarıp başka yere yaparsın o zaman.
selam kıslar naber nasılsınız maşallah iki gün gelemedik kaynatmışsınız bibim kıslar sizler nirdesinizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?