2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

Kizlar havalardanmidir nedir bugün üzerimde bir ağirlik var,canim da çok sikiliyor.birde böyle negatif haberleri geldikce aslinda bende içten içten üzülüyorum.umutlarim kiriliyor.

kızlar üzülmeyin lütfen unutmayın hepimiz aynı şey için dil döküyoruz burda allah hayırlısını versin kafamıza takmak yok stres yok bu en büyük düşman.

laparoskopi hakkında bilgi.lütfeeeeeeeeeeen.tek bildiğim göbekten girildiği ama nasıl?bilen var mı?

laparoskopi hakkında bilgi.lütfeeeeeeeeeeen.tek bildiğim göbekten girildiği ama nasıl?bilen var mı?

Tanısal Laporoskopi Nasıl Yapılır?
Halk arasında "kansız ameliyat" olarak da bilinen bu yöntem, hasta genel anestezi altında (uyumuş) iken göbek çukurundan 1cm’lik kesi yapılarak buradan özel optik bir cihaz ve kamera sistemi ile karın içi ve pelvisin normalden birkaç misli büyütülerek görüntülenmesini içerir.

İşlem için önce göbekten CO2 gazı ile batın yeterince şişirilir sonra 10 mm çapında "trokar" olarak isimlendirilen bir boru göbekten karın içine yerleştirilir. "Laparoskop" denilen ve bir kamera - monitör sistemine bağlı optik alet buradan karın içine sokulur. Bu şekilde karın boşluğundaki tüm organlar görüntülenir.

Bu yöntem sayesinde rahim ağzından verilen "metilen mavisi" denilen mavi renkli bir sıvı ile fallop tüplerinin açık veya kapalı olup olmadığı da anlaşılabilir.

Diyagnostik laparoskopi sonrası hastanede kalma süresi oldukça kısa olup genelde yarım gün yeterlidir. (Sabah yapılıp akşam taburcu edilebilir)

canım internetten baktım bunlar yazıyordu

arkadaşlar benim bir sorunum var....bu ay beklediğim adet tarihim en geç 23 üydü ve en son adetimin bitiminden 9 gün geçti (14 ünde) sağ kasığımda sancı ve hafif akıntı şeklinde sütlükahve renginde lekelenme gördüm ertesi gün olası bir kist ihtimalini düşünüp dok.gittim ultrasonda herşey normal çıktı,kan testi de negatif çıktı,o akıntı bir haftadır devam ediyor ne artma var ne de kanama gibi koyulaşma...aklıma takılan şey adetten 10 gün önceden kan testi doğru sonuç verirmi,nette dolaştım döllenmeden en az 9 12 gün sonra kanda değer yükseliyormuş ,dok.da bana ikna edici bir cevap veremedi şaşırdım yani desteğinizi rica ediyorum...hiç başıma gelmeyen şeyler bunlar...

enteresan ,senin dediğin lekelenmeler yerleşme lekelenmesi olabilir.daha yeni tutunmaya başladığı için
kan değerinde çıkmamış olabilir.endişelenmene gerek yok bak ultrasyonada girmişsin kist gibi bir durum olmadığına göre demekki yerleşme lekenlenmesi bu.ama tam olarak anlayamadım adetin geçtimi,daha olmana varmı.

hayır adetime 10 gün varken başladı lekelenmem,ve devam ediyor,azar azar ...bu ayın 23 ünde adet günüm

ya bence büyük ihtimalle yerleşme lekenmesi bu.ama sakın stres ve sıkıntı yapma çok rahat ol.
bebğin tutunmaya çalışıyor çünkü senin ruh halin ve hareketlerin çok önemli çünkü.

inşallah bebeğin tutunur canım.testler bilirdirsin belki ama adetine çok yakınken veya adetin geçtikten hemen sonrada çıkabiliyor.bu kişiden kişiye değişiyor.ayrıca yerleşme 5-6 gün sürüyor bildiğim kadarıyla.bu süre içinde lekenmen olabilir normaldir yani.bence pazartesi günü bir test al yap.çıkmazsa artık adetinin geçmesini beklemen gerekiyor.

kan degerim 0,2 çıkmıştı,ama bence gebelik olsa bile çok erken bi vakitte yaptı dok....çünkü adetimden çıkalı 9 gün olmuştu,hemen yumurtam çatlasa bile çok erken değilmi

ha evet o çok erken bir testmiş.çıkması mümkün bile değil daha yumurtlaman bile başlamamışki o zaman.istiyorsan inşallah hamilesindir ya.

üç aydır istiyorduk,olursa bu ikincisi olacak,hiç böyle şeyler yaşamadığımdan biraz kafam karıştı,ilgin için teşekkürler sende varmı bebiş?

merhaba arkadaslar bende beklıyorum bugun 5. gun gecıktı dun ıdrarda yaptım ama ngatıf doktor daha ıdarara dusmaz dedım ama ben bır test kullandım ıse yaradı galba benım hıc aksamazdı cunnku ıstersenız alın adı medi smart ovulasyon testı

bunun cınde prospektusu var zaten yumurtlama gununu gosterıyo daha ıyı oluyo ben sımdı pazartesıyı beklıyorum kanda baktıracam allah tum ısteyenlere nasıp etsın

bugün burası pek bi durgun.
herkes nerdeeee
yoksa herkes hamilede test yapmaya mı gittiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…