2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

[QUOTEDarkOrchid"]napiosunuz neler var neler yok.. kimler var bakalim.. calismalar nasil gidiyor hanimlar :dance:[/COLOR][/I][/QUOTE]

calismalar guzelde olumlu sonuc yok ben her ay husrana ugruyorum ya siz?

evet canim.. 4. ayin icindeyim cok sükür ..
sende ne var ne yok.. hic görünmüyorsun sanki ortalikta??

arkadaşlar benim adetime 7 gün var ne gibi belirtiler olur 3 gündür baş ağrısı 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum

yoncagülüm bende gelsem olurmu??:sm_confused:

napiosunuz neler var neler yok.. kimler var bakalim.. calismalar nasil gidiyor hanimlar :dance:

canımm hoş geldin ben yeni gördüm senikaydirigubbakcemile5
nerelerdesin balımmmmmmm
bende çalışma felan yok regli oldum biliyorsun:roflol:

calismaya devam yinede arkadaasim. ben 4 aylik hamileyim canim.. bu topicten terfi ettim.. uarim sendende bu haberi en kisa zamanda aliriz :1hug:

allah saglikli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin.insallah insallah allah sesini duysun.cok sagol

merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum umarim beni kabul edersiniz.bende sizler gibi bebek istiyorum.5 aylik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor bir turlu tutturamadik.rabbim isteyen herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.aminnnnnnnn

duan hürmetine ALLAH herkezin gönlünün muradını versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ama olmuyor tutturamadık laflarını çok erken söylüyorsun canım a.s
daha beş aylık evliymişsin çok yeni inşallah en kısa zaman da sende bebişine kavuşursuna.s:Saruboceq:
tabiki hep beraber bizlerde:Saruboceq:a.s
aramızada hoşgeldin en kısa zamandada terhis olursunkaydirigubbakcemile5

cok tesekkur ederim.aslinda haklisin daha cok erken yasimda 23 ama cok istiyorum,esimde cok istiyor.rabbim isteyen herkesi bu muradina kavustursun.ama inaniyorum birgun hepimiz anne olacagiz allahin izniyle.

bu ay hepimiz raporluyuz :roflol:
izindeyiz ama izin yapmak isteyen kimmm:jeyyar::jeyyar:
ben çok hamarat bir kadın olarak çalışmak istiyorum:jeyyar::jeyyar::roflol:

kiz sen kayniyorsun kaydirigubbakcemile2
biraz dinlen gülüm.. vücudunun dinlenmeye ihtiyaci vardir.
. -tatlicadiarzu-

cok tesekkur ederim.aslinda haklisin daha cok erken yasimda 23 ama cok istiyorum,esimde cok istiyor.rabbim isteyen herkesi bu muradina kavustursun.ama inaniyorum birgun hepimiz anne olacagiz allahin izniyle.

varya birde herşey kafada bitiyor çok istememek lazım bende öyleyim
bizde eşimle istiyoruzzz tabiki hayırlısıylan:Saruboceq:
bu ay dört beş gün adetim gecikti ve okadar heveslendimki eşim sakin ol bi bakalım bekleyelim felan deedi ama ben deli gibi günüm geçtiya hemen kendimde hamilelik belirtilerini görmeye başladım felan ama ki bunlar regli belirtilerinden başka bişiy degilmiş
hemen gittim idrar testinde çıkmadı diye kan testi yaptırdım
ve kantestini yaptırdıgım günün akşamı regli oldum
yani diyecegim belki kendimi çok heveslendirdim piskolojikmen regli oluncada bi çöküntüye ugramiş gibi oldum kendimi sıktım
ömrüm olursa bu ay hiç kafama takmayacagım
bakalım birde öyle deniyecegim günüm felan geçerse hiç tedirgin olmayacagım
diye düşünüyorum tabiki dayanabilirsem
hiç olmazsa böyle kendimi yıpratmamış olurum
yani uzun lafın kıssası herşey kafada bitiyor ve çok kafamıza takmamamız lazıma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…